DSC Byggerådgivning Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget grundig og professionel gennemgang af det hus jeg gerne vil købe. Det gav et godt overblik over huset. Dennis var let at lave en aftale med, mødte til aftalt tid og sendte rapport dagen efter.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opgaven blev udført til den aftalte pris. I starten gik det lidt langsomt, men som projektet skred fremad, kom der også fart i byggesags behandlingen. Der også fundet løsninger på spørgsmål, hvor an... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DSC Byggerådgivning er en klar anbefaling værd. Da vi opdagede fugt og skader i etageadskillelsen i vores hus kontaktede vi DSC og kom i kontakt med Dennis med det samme. Hurtigt fik vi aftalt tid,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget professionelt rådgivning givet. Grundig gennemgang af en bolig fra starten af 1900 tallet. Dennis tog tid til alle hjørner og sørget for at oplyse os alle faresignaler og anbefalinger ved køb af... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Civilingenjör
  2. Besiktningsman

Informationen kommer från olika externa källor

Din byggefaglige sparringspartner om du skal købe hus, bygge om eller opføre et større erhvervsbyggeri.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for din anmeldelse Karin - det er en fornøjelse, siden vores opgave, at kunne følge med i, at dit sted virkelig blomstrer :-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opgaven blev udført til den aftalte…

Der også fundet løsninger på spørgsmål, hvor anden ekspertise var nødvendig.
Der blev altid ringet tilbage, hvis det ikke var muligt at besvarer opkald.

8 december 2020

Hej Jan

Tak for den fine karakter.

Glæder mig til at se det færdige resultat når byggeriet skrider fremad.

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Vi har brugt Dennis i forbindelse med en ejendom, som vi ønskede at købe. Han blev brugt som byggesagkyndig.

Han var vores mand og gav os ro i maven under hele processen. Varm anbefaling herfra.

8 december 2020

Hej Dennis

Tak for den meget fine karakter.

Det glæder mig, at det har været til gavn for Jer i processen.

Vh.

Konstruktiv, faglig og venlig

Vi var rigtig glade for husgennemgangen og rådgivningen. Dennis stil er meget positiv og ikke fordømmende (selv ol vi har et meget gammelt hus, som vi ærlig talt skulle ha passet bedre på. Men vi havde en enormt konstruktiv snak om hvor vi skulle prioritere vedligehold og hvordan vi skulle komme i gang. Varmeste anbefaling herfra!

23 november 2020

Hej Mette

Tusind tak for den fine anmeldelse, og godt at høre at gennemgangen har givet Jer input og retning for vedligehold af huset.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fin service men indimellem var det lidt…

Fin service men indimellem var det lidt svært at få kontakt og det tog lidt tid.

11 november 2020

Hej Lene

Tak for den fine karakter.

Beklager du har oplevet lidt ventetid, det tager jeg til mig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grundig i sit arbejde og god og…

Grundig i sit arbejde og god og behagelig kommunikation.

10 november 2020

Hej Kasper

Tak for den fine karakter.

Jeg håber rådgivningen har kunnet hjælpe Jer godt videre i forløbet, samt at I har fået kontakt til min anbefaling til en rådgiver, der kan hjælpe Jer under opførelsen af byggeriet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig fin rådgivning på nybyggeri

Rigtig fin rådgivning på nybyggeri, hvor jeg kunne sparre med Dennis selv i weekender og hvor problematiske ting blev opdaget i tide. Ærlig og behagelig at have med at gøre, kan kun anbefales.

14 oktober 2020

Hej Casper

Tusind tak for Jers fine anmeldelse - det har været en fornøjelse at følge Jeres nybyggeri.

Jeg håber I er kommet godt på plads i det nye hjem.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel, høj faglighed og behagelig

Dennis lavede en grundig gennemgang af det hus, vi gerne ville købe. Han var venlig og rar. Han svarede på alle vores spørgsmål samt forklarede og oversatte fagsprog, når der var brug for det. Han ankom til tiden og overholdt alle aftaler. En helt igennem professionel oplevelse!

8 oktober 2020

Hej Katrine

Tusind tak for den fine karakter og beskrivelse.

Jeg håber I er kommet godt videre i Jeres jagt på en bolig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik nogle ekstra ting afvide om…

Vi fik nogle ekstra ting afvide om huset som ikke allerede var belyst, og nogle gode råd med på vejen, så vi kunne undgå alle de fælder der er som nye husejere...

3 september 2020

Hej Ditte

Tak for den fine anmeldelse - håber I er kommet godt videre i bolighandlen.

Dennis er meget grundig

Dennis er meget grundig, hjælpsom og behagelig, og tilmed bankede han på døren på nøjagtigt det aftalte tidspunkt. Hans rådgivning strakte sig ud over det aftalte til en anbefaling om grundigt at gennemlæse forsikringsbetingelserne, da hans ydelse muligvis ville være dækket, og han besvarede beredvilligt uddybende spørgsmål. Jeg vil med glæde benytte ham en anden gang og medgiver ham hermed mine bedste anbefalinger.

27 augusti 2020

Hej Jens

Tak for den fine karakter – håber I er kommet godt videre i forsikringssagen.

Køberrådgivning fritidshus.

God og professional gennemgang af fritidshus som jeg endte med at købe.
Stort fokus på områder som kunne være problematiske såsom stråtækt tag samt poolhus.
Klar anbefaling til øvrige som ønsker uvildig vejledning i forbindelse med huskøb.

20 juli 2020

Hej Jannik

Tak for den fine karakter – og tillykke med Jeres køb af sommerhus.

Super Byggerådgiver.

En meget professionel og helt igennem fantastisk forløb af vores byggeri.

15 juli 2020

Hej Anders

Tak for den fine karakter – det har været en fornøjelse af bistå Jer i byggeforløbet - håber I er faldet godt til i Jeres nye hus.

Byggerådgiver

God og kompetent hjælp ved nybyggeri.

14 juli 2020

Hej Jørgen

Tak for den fine karakter – det har været en fornøjelse af hjælpe Jer i byggeforløbet - og et flot sommerhus I har fået Jer.

Yder virkelig god service

Yder virkelig god service, samt sørger for man er tryg ved tingene.

8 juli 2020

Hej Mohammed

Tak for den fine karakter – håber I er faldet godt til i huset.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.