DSC Byggerådgivning Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget grundig og professionel gennemgang af det hus jeg gerne vil købe. Det gav et godt overblik over huset. Dennis var let at lave en aftale med, mødte til aftalt tid og sendte rapport dagen efter.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opgaven blev udført til den aftalte pris. I starten gik det lidt langsomt, men som projektet skred fremad, kom der også fart i byggesags behandlingen. Der også fundet løsninger på spørgsmål, hvor an... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DSC Byggerådgivning er en klar anbefaling værd. Da vi opdagede fugt og skader i etageadskillelsen i vores hus kontaktede vi DSC og kom i kontakt med Dennis med det samme. Hurtigt fik vi aftalt tid,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget professionelt rådgivning givet. Grundig gennemgang af en bolig fra starten af 1900 tallet. Dennis tog tid til alle hjørner og sørget for at oplyse os alle faresignaler og anbefalinger ved køb af... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Civilingenjör
  2. Besiktningsman

Informationen kommer från olika externa källor

Din byggefaglige sparringspartner om du skal købe hus, bygge om eller opføre et større erhvervsbyggeri.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget grundig og professionel…

5 september 2025

Professionelle

Professionelle. Vi brugte DSC som rådgivere og som vores egen byggeleder, til at følge op på håndværkere og Huscompagniets byggeleder.

31 januari 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

DSC Byggerådgivning

DSC Byggerådgivning, led by Dennis, provides professional and knowledgeable service. Dennis was an invaluable asset to our house construction project from start to finish. He was flexible with meetings, punctual, and offered critical insights that improved our confidence throughout the process. His attention to detail and ability to identify issues, big or small, made him essential during pre-delivery and delivery meetings. The pricing was competitive, and everything was delivered within the original quote. We highly recommend Dennis for any construction project. Overall, we're very satisfied and give four stars.

14 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DSC Byggerådgivning hjalp os i forsikringssag

DSC Byggerådgivning har ydet en uvurderlig service og ekspertise i vores komplicerede og opslidende forsikringssag i forbindelse med en vandskade og den efterfølgende fejlhåndtering fra skadeservicefirma/forsikring. Deres professionelle tilgang har været afgørende for, at vi fik den oprigtige viden om omfanget af situationen. De rykkede hurtigt ud, var grundige og kommunikerede klart gennem hele processen. Vi er dem dybt taknemmelige for deres indsats og kan varmt anbefale dem til andre i lignende situationer.

2 juli 2024

Sommerhus

God og professionel rådgivning vedr boligkøb på Lolland. Sparede os for mange penge. Mange tak. Anbefales herfra.

5 november 2024

Flink gut

Jeg havde Jens forbi i forbindelse med en vandskade. En virkelig flink og behagelig gut.

Grundig gennemgang af huset og kunne forklare tingene så jeg som almindelig husejer kunne forstå det.

27 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ærgelig og grundig gennemgang af hus vi…

Ærgelig og grundig gennemgang af hus vi overvejede at købe, men skyndte os at bakke væk fra de Dennis fandt en masse skjulte problemer. Sindsygt godt at vi fik ham ud for at checke huset igennem! Alle pengene værd.

13 september 2024

God proces og rådgivning

Vi har brugt Jens og Dennis som byggeledere i forbindelse med nyt tag og renovering af facade på vores hus på Amager.
De har været helt uundværlige i forhold til rådgivning i forhold til tilbud, løsninger og gennemgang af det færdige tag og facade. Vil til enhver tid bruge dem igen.

13 september 2024

En anbefaling værd.

DSC Byggerådgivning er en klar anbefaling værd.
Da vi opdagede fugt og skader i etageadskillelsen i vores hus kontaktede vi DSC og kom i kontakt med Dennis med det samme. Hurtigt fik vi aftalt tid, pris etc. og alt kørte super godt og hurtigt derefter. Dagen efter besøget af deres byggesagkyndige - der var virkelig god og behagelig - modtog vi rapporten.
Præcist og enkelt udført. Vi ringer også til DSC næste gang, hvis det bliver aktuelt.

10 juni 2024

Hurtigt og effektivt

Hussalg går ofte hurtigt. Det er derfor vigtigt, at en byggesagkyndig kan stille op med kort varsel. Jeg bookede via byggesagkyndig.nu en byggeteknisk gennemgang af et sommerhus til salg med angivelse af ønsket dato, og at jeg ville have prisen oplyst på forhånd. Få timer efter blev jeg ringet op af Dennis, indehaver af DSC Byggerådgivning, fik oplyst prisen og aftalt gennemgang på den ønskede dato. Eftersynet blev udført af Jens, som fortalte om sine observationer, mens vi gik rundt i huset. Som aftalt skrev Jens efterfølgende observationerne ned i en mail, som vi modtog samme aften. Pengene er godt givet ud, fordi der blev fundet forhold, der ikke var anført i tilstandsrapporten, men som iflg. Jens helt sikkert burde have været det. Nogle af forholdene var ikke helt billige at bringe i orden. Det er vigtigt at vide, når man skal forhandle pris med hussælgeren.

30 maj 2024

Byggesagkyndig

Jeg hyrede DSC-Con til som byggesagkyndig i forbindelse med nybyg. Det var en rolle de tog meget seriøst, og det gav mig ro i maven, at have en løbende dialog med både Dennis og Jens om de udfordringer vi løbende stødte på. Særligt akut var det da, der ret tæt på afleveringsdatoen for huset opstod en vandskade.

Her var Dennis og Jens gode til at insistere på at byggefirmaet tog undersøgte og udbedrede skaderne grundigt. Havde jeg de ikke været inde over, så er jeg ret sikker på at resultatet havde været anderledes.

Jeg brugte også Dennis og Jens i forbindelse med opførelsen af en carport. Her var der en del udfordringer med håndværkeren, og det var først da først Jens kom på banen, at der blev rettet op på fejlene. Der blev lavet en minutiøs gennemgang, og Jens forklarede på rolig og saglig vis, hvad der skulle laves om. Derfor havde jeg også her en oplevelse af, at de penge jeg brugte på at få DSC-Con med på sidelinjen var godt givet ud.

2 augusti 2023

Rigtig god rådgivning

Dennis kunne træde til med meget hurtig varsel da vi skulle have kigget på et fremtidigt boligkøb. Han var der på det aftalte tidspunkt og han var meget grundig. Efterfølgende var han også meget behjælpelig da vi ringede og spurgte ind til noget han havde fortalt. Bestemt pengene værd! Tak for din hjælp.

26 april 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.