DSC Byggerådgivning Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget grundig og professionel gennemgang af det hus jeg gerne vil købe. Det gav et godt overblik over huset. Dennis var let at lave en aftale med, mødte til aftalt tid og sendte rapport dagen efter.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opgaven blev udført til den aftalte pris. I starten gik det lidt langsomt, men som projektet skred fremad, kom der også fart i byggesags behandlingen. Der også fundet løsninger på spørgsmål, hvor an... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DSC Byggerådgivning er en klar anbefaling værd. Da vi opdagede fugt og skader i etageadskillelsen i vores hus kontaktede vi DSC og kom i kontakt med Dennis med det samme. Hurtigt fik vi aftalt tid,... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Civilingenjör
  2. Besiktningsman

Informationen kommer från olika externa källor

Din byggefaglige sparringspartner om du skal købe hus, bygge om eller opføre et større erhvervsbyggeri.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DSC har været byggerådgiver på vores nye sommerhus

DSC har været byggerådgiver på vores nye sommerhus i Marielyst fra Planet Huse.

DSC har checket byggeriet grundigt og fået rettet fejl undervejs. Ved overtagelse af sommerhuset fik DSC sikret, at de sidste få fejl blev noteret og aftalt udbedret.

Samarbejdet mellem DSC og Planet Huse fungerede også upåklageligt.

Jeg giver DSC mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Henrik Andersen

17 december 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tusind tak for den fine anmeldelse - håber I fortsat er glade for Jeres sommerhus.

God service ved nybyggeri

Vi kontaktede DSC i forbindelse med nybyg af vores kommende hus. DSC svarede hurtigt, og vi har ikke fortrudt vores valg af DSC som byggerådgiver. Han var med ved de kritiske punkter under et husbyggeri og kom med kyndig rådgivning hver gang. Hvis tingene ikke var udført korrekt, fulgte han op på at tingene efterfølgende blev udbedret. Desuden venlig og ærlig i kontakten. DSC får vores fulde anbefaling!

20 september 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at hjælpe i processen og håber stadig I er glade for Jeres fine hjem.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, hurtigt "udrykning" hurtig tilbagemelding, god vejledning og støtte. Kan kun anbefales.

26 juli 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for anmeldelsen og godt at det var en hjælp i processen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God saglig gennemgang af ejendommen og…

God saglig gennemgang af ejendommen og let forståelig skriftlig rapport. Afgørende for vores beslutning ift. handel.

26 juni 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for anmeldelsen og godt at gennemgangen kunne hjælpe i processen.

Grundig

Grundig, venlig og ærlig

25 juni 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tusind tak for den fine karakter.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dennis var meget grundig i sin…

Dennis var meget grundig i sin gennemgang af det hus, vi påtænkte at købe, og man kunne mærke, at han gik meget op i sit arbejde, hvilket gør mig tryg som kunde. For 1000 kr ekstra (dvs 4500 kr i alt) skrev han en fin rapport om husets tilstand, og hvad der skal repareres hvornår.

18 juni 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for Jeres fine karakter - håber I er glade for stedet.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Andelsbolig.

Virker kompetent, men savner en skriftelig rapport.

26 maj 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for den fine karakter.

God og kompetent rådgivning

Dsc Byggerådgivning rådgav os ifm udskiftning af tag. Dennis er god at sparre med ift valg af løsninger, og det var godt at have ham ved vores side i dialogen med entreprenøren. Alt i alt god og kompetent rådgivning.

25 maj 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for Jeres anmeldelse Jens, håber I er kommet godt i mål med byggeprojekterne.

God kontakt

God kontakt, tidsfrister overholdt.

25 maj 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tusind tak for din anmeldelse - håber der er kommet fremdrift i sagen.

Gennemgang af hus

Vi kontaktede Dennis angående en gennemgang af et hus i forbindelse med huskøb. Vi fik hurtigt svar og en aftale på plads. Dennis var både grundig og god til at forklare os om de forskellige ting. Vi er meget tilfredse.

20 maj 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for den fine karakter - vi er glade for, at have været en hjælp.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor hjælp i forbindelse med sommerhuskøb

Vi brugte DSC’s service i forbindelse med sommerhuskøb, hvor Dennis var vores mand ift vurdering af husets tilstand, og gav input til løsninger ift. udbedring og prisestimater herpå. DSC udviste stor fleksibilitet og var let tilgængelige. DSC var velforberedt og grundig, samt god til at give input om bygningens tilstand. Positiv dialog både før, under og efter bygningstilsynet. Stor anbefaling herfra.

19 maj 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tusind tak for anmeldelsen - håber I fortsat er glade for sommerhuset.

Rigtig god køberrådgivning

Vi havde en virkelig god oplevelse med køberrådgivning. Meget professionel gennemgang af Dennis.

18 maj 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for Jeres fine anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

A must-have expert for any construction project

We hired Dennis for overseeing our house construction project, and we are so happy for doing so. He was a great asset right from the start. He was always there when we had questions, was flexible with meetings and always arrived on time. He was also helpful with taking communication with third parties and making sure any language barrier was removed.

While we did not have any significant problem with the construction company, we still feel that having Dennis beside us was indispensable. He showcased his knowledge right on the first meeting, and offered valuable tips throughout the entire process. He made sure we understand every part of the process, and provided both the technical knowledge, patient explanation, and translation to English whenever needed. He did not rush anything and did not leave until we completely understood and felt confident with the key details of the construction.

He visited our property many times and always found any problem, whether big or small. He is very detail-oriented and could point out the single misplaced brick out of the thousands put on the wall. Having Dennis on the pre-delivery and delivery meetings was of even greater value, as his attention to detail really brought our house from "great" to "perfect", including paintwork, tiles, and anything in between.

The original price offer was also met, which was quite competitive, and the charge for driving time was also reasonable. All in all we can only recommend Dennis for construction projects.

16 mars 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Thanks for your rating - hopefully you're still happy for your fine new house :-)

Professionelt rådgivning. Tak Dennis

Meget professionelt rådgivning givet. Grundig gennemgang af en bolig fra starten af 1900 tallet. Dennis tog tid til alle hjørner og sørget for at oplyse os alle faresignaler og anbefalinger ved køb af huset. Vi kan stærkt anbefale DSC, som sørgede at vi som familie kom trygt igennem køb af nyt hus på Møn.

21 februari 2021

Svar från DSC Byggerådgivning

Tak for Jeres fine anmeldelse - håber I stadig er glade for sommerhuset.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kompetent og målrettet rådgivning.

Kompetent og målrettet rådgivning.
Dennis lytter, tænker, og komme så med forslag, som er anvendelige og giver mening.
Vores byggeansøgning blev lagt bedre af den hjælp vi fik og vi har sikkert sparet flere uger i sagsbehandlingen.
Jeg er helt sikker på, at vi i løbet af byggeprocessen vil spare mere på de løsninger Dennis har foreslået end vi betaler ham i salær!

27 januari 2021

Hej Ole

Tak for Jeres fine anmeldelse - godt at høre I har været tilfredse med rådgivningen.

Venlig hilsen
DSC Byggerådgivning

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.