Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mĂždte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nĂždt til at skrotte den. A... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, ogsÄ er servicen ogsÄ i top. Klap dig selv pÄ skulderen Yusuf, du gÞr et flot stykke... Se mer
Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lĂžrdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Se mer
Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sĂžd servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ădelagt skĂŠm. iPadâen skulle ligge/tĂžrre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Har du en travl hverdag og har ikke tid til at fÄ fikset din telefon? SÄ er Drive-fix den perfekte lÞsning for dig. Hos Drive-fix kÞre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kÞrende vÊrksted.
Kontaktuppgifter
Produktionsvej 1 , 2600, Glostrup , Danmark
- kontakt@drive-fix.dk
- drive-fix.dk
Andra tittade ocksÄ pÄ
Hurtig og pÄlidelig service
God og hurtig betjening!
Tak for hjĂŠlpen
Tak for hjĂŠlpen. Fik prisen til det halve forhold til mange andre forhandler jeg ringede til.
Og for det samme produkt. đđ
Super service
Super service, kommer hurtigt, er hurtige fĂŠrdige, mens du nyder kaffen i sofaen! đ
Meget tilfreds
âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg er sÄ tilfreds med drive fix.
Han kommer sÄ hurtigt han kan, som oftest dagen efter man har ringet! Arbejdet bliver fuldfÞrt profesionelle. Jeg kan kun anbefale drive fix!
5 stjerner herfra
Yderst tilfreds. Jeg har benyttet mig af Drive-fix et par gange, og de leverer altid vareren. Service og kvalitet i top!
Fantastisk service
Jeg kan virkelig anbefale dette, fantastisk service og hurtig ekspedition... SĂžde, rare og meget prĂŠcise, bestemt ikke sidste gang jeg ringer efter dem
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Bestilte tid samme dag, som skĂŠrmen blev skiftet. Fik den endda skiftet 1,5 time fĂžr den aftalte tid, da vi begge havde tid.
Kan kun anbefales og der gives 5 stjerne herfra âïžâïžâïžâïžâïž
Fleksibel og god service!
Jeg fik lavet min skÊrm sidste Är, og skÊrmen har ikke fejlet siden.
Drive-fix er genialt
Drive-fix er genialt. Dygtige, hurtige og profesionelle - jeg har fĂ„et verdensklasse service og vil anbefale drive-fix af hele hjertet .. personalet er venlige og trovĂŠrdige. â€ïžđ
Hurtig og helt igennem perfekt service!
Super hurtig og virkelig god service.
Tusind tak for hjĂŠlpen med min kĂŠreâŠ
Tusind tak for hjĂŠlpen med min kĂŠre fars nye smartphone.
Fleksibel
Fleksibel, fornuftig pris, kom til tiden og fikset til tiden!! Kan anbefales: spar tid og penge!
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Hurtigt, nemt og super service til rimelig pris.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.