Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mĂždte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nĂždt til at skrotte den. A... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, ogsÄ er servicen ogsÄ i top. Klap dig selv pÄ skulderen Yusuf, du gÞr et flot stykke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lĂžrdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sþd servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ødelagt ském. iPad’en skulle ligge/tþrre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Telefonreparatör

Skrivet av företaget

Har du en travl hverdag og har ikke tid til at fÄ fikset din telefon? SÄ er Drive-fix den perfekte lÞsning for dig. Hos Drive-fix kÞre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kÞrende vÊrksted.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Bestilte tid samme dag, som skĂŠrmen blev skiftet. Fik den endda skiftet 1,5 time fĂžr den aftalte tid, da vi begge havde tid.
Kan kun anbefales og der gives 5 stjerne herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

30 juni 2020
Omdöme utan inbjudan

Drive-fix er genialt

Drive-fix er genialt. Dygtige, hurtige og profesionelle - jeg har fĂ„et verdensklasse service og vil anbefale drive-fix af hele hjertet .. personalet er venlige og trovĂŠrdige. â€ïžđŸ‘

8 juni 2020
Omdöme utan inbjudan

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer