Min mobil telefon gik sort - jeg kunne ingenting med den. Den unge mand fra Drive Fix Yusuf, mĂždte op indenfor en time. Han reparerede min telefon, selvom jeg troede jeg var nĂždt til at skrotte den. A... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Ej hvor det en charmende ung fyr. Kan klart anbefales, prisen matcher med de andre butikker der reparere telefoner, ogsÄ er servicen ogsÄ i top. Klap dig selv pÄ skulderen Yusuf, du gÞr et flot stykke... Se mer
Ipad Air glas skulle udskiftes (hastede). Da jeg ikke var hjemme en fredag, aftalte vi et sted, hvor den blev afhentet. Ville blive fixet lĂžrdag dagen efter, men var allerede retur samme aften. Ut... Se mer
Aftaler blev overholdt 100% og en rigtig sĂžd servicemindet ung mand kom og reparerede min iPad gen. 9. Ădelagt skĂŠm. iPadâen skulle ligge/tĂžrre en time efter - fair nok. Den fik lov at ligge 4... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Har du en travl hverdag og har ikke tid til at fÄ fikset din telefon? SÄ er Drive-fix den perfekte lÞsning for dig. Hos Drive-fix kÞre vi ud til dig uden ekstra omkostninger og reparere din telefon i vores kÞrende vÊrksted.
Kontaktuppgifter
Produktionsvej 1 , 2600, Glostrup , Danmark
- kontakt@drive-fix.dk
- drive-fix.dk
Andra tittade ocksÄ pÄ
Den bedste service
Genial koncept!
Rigtig rigtig god service og altid til tiden, de kan trylle i den der Drive-Fix vogen, jeg kommer altid ud med en "ny" mobil. :)
KĂŠmpe anbefaling herfra.
Tusind tak for jer.
Majeed
5 stjerner - kĂŠmpe anbefaling!
Jeg bookede en tid kl. 20.15 til at en reperation kl. 21.00.
Han var her prĂŠcist klokken 21.
Min telefon blev lavet pÄ ca 20 minutter!
Super god service
Super god service
Jeg smadrede min skĂŠrm om aftenen og kl. 10 dagen efter kom de og fiksede min skĂŠrm. Det fik hurtigt og prisen var bedre end nogle af de andre steder jeg havde tjekket.
Jeg vil helt klart anbefale dem pÄ pris, service samt hvor hurtigt man kan fÄ lavet sin tlf.
Genial service
Genial service. Reparation af mobil ved dit hjem. Fik hurtig tid og fik lavet mobilen i em fart til samme priser, som butik. KĂŠmpe anbefaling herfra.
God service, billig pris, fleksibelt - mega smart, at de kommer ud til ens egen bopĂŠl :).
KĂŠmpe anbefaling herfra!
den beste service jeg har fÄet
den beste service jeg har fÄet af nogle repair firmaer og de kommer hurturtigt det er nu mine fortrukkne
Simpelt og nemt
Simpelt, nemt og super kundeservice.
Min mobil havde pludselig problemer med kameraet- men inden dagen var omme kom Drive Fix forbi og udskiftede kamera pÄ under 10 minutter.
Nu slipper jeg for at indlevere mobil og undvĂŠre mobilen - kan det vĂŠre nemmere.
Venlige hilsener fra Henning
Spillede SĂ perfekt!!!!
Spillede SĂ
perfekt!!!!
Han ankom til aftalt tid og var sĂžd, venlig, sjov og samtidig seriĂžs!
Super professionel ekspedition af skift af min skĂŠrm og den virker som den skal
Er ovenud tilfreds!!!!
Mine bedste anbefalinger til Drive Fix!!!!
Service i sĂŠrklasse
En varm anbefaling herfra, har brugt dem 2 gange og meget tilfreds med, service, pris og resultat.
Simpelthen bare god service!
Simpelthen bare god service hele vejen igennem! Fra kontakt til rep af 2 stk IPhone. Der kom noget stÞv/smuds pÄ den ene skÊrm (det kan ske) 24 timer efter fejlen rettet.
Helt klart er sted der skal bruges fremover. đđŒ
har nu brugt drive fix flere gange
har nu brugt drive fix flere gange, jeg kommer fremover altid til at benytte dem ,da det er fint arbejde ,god information og altid hurtig til at komme. Det fint arbejde og man kan altid spÞrge om rÄd..jeg kan kun anbefale dette fine lille firma. tror det vigtigt at stÞtte de smÄ i vores samfund og her er virkelig et lille firma som skal stÞttes. priserne er til at forholde sig til ,isÊr nÄr man ikke har sÄ mange penge ,men gerne vil have en mobil som er optimal
giver 5 stjerne tak for fin betjening
Servicen er i top!
Servicen var virkelig god, Drive Fix kom hurtigt ud pÄ min adresse, og gjorde et fint stykke arbejde.
5 stjerner herfra til Drive Fix.
Hurtig og fin betjening
Han var super sĂžd
Han var super sĂžd, og rensede min ene mobil gratis og lavede den anden virkelig billigt og hurtigt.
Helt klar en anbefaling!đ
Hurtig og nemt billigt og en fantastiskâŠ
Hurtig og nemt billigt og en fantastisk service kan varmt anbefales
Fantastisk service!
Fantastisk service!
pÄ trods af, at vi glemte en aftale blev vi mÞdt af en yderst servicemindet teknikker fra Drive Fix.
Det er hverken fĂžrste (og desvĂŠrre nok heller ikke sidste) gang vi bruger Drive Fix til at ordne vores Ăždelagte skĂŠrme
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.