Ontzettend groot assortiment mooie prijzen en deals! Ik bestel hier altijd voor feesjes en dan sla ik altijd groot in en ik slaag altijd hier. Erg blij met de eventuele extraatjes wat ze er bij do... Se mer
Företaget har svarat
Op 22 december grote bestelling geplaatst.. Kreeg op de dsg dat ze zouden leveren dat een artikel niet leverbaar was.. Kreeg vervolgens de keus de gehele zending te annuleren???? Gereageerd da... Se mer
Företaget har svarat
Voor 150 euro aan drank besteld. Maar helaas niets gekregen. Meerdere malen contact gezocht maar er wordt gezegd dat het pakket wel bezorgd is. ( alsof wij leugenaars zijn) Wij waren die avond thuis m... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling bij DrankStunter.nl De website is overzichtelijk, het assortiment is breed en de prijzen zijn zeer scherp. Mijn bestelling werd snel geleverd en... Se mer
Företaget har svarat
Voordelig drank bestellen doe je bij DrankStunter.nl de online slijterij. Voor particulieren en bedrijven!
Katwijkerlaan 65D, 2641 PD, Pijnacker, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestellen verliep soepel, track and trace ontvangen na het weekend en mijn bestelling werd compleet en op tijd geleverd.
Ondanks de reviews die hier stonden dus toch een prima ervaring gehad.
Ik was huivering om te bestellen na het lezen van de reviews. Maar toch een bestelling geplaatst, gratis de volgende dag bezorgd door PostN; dus niet via de vage tracers. Uitstekend verpakt. De dranken kon ik nergens anders goedkoper krijgen. Ben helemaal blij!
@trustpilot: hoe kun je een review schrijven als je niet durft te bestellen a.d.h.v. slechte reviews? Deze mensen hebben dan toch geen zelf ervaring met dit bedrijf maar baseren dit op ervaringen van andere?

Svar från DrankStunter.nl
Durf ook niet zo goed re bestellen na het lezen van de revieuws 🤷

Svar från DrankStunter.nl
Zonde van het gebrek aan voldoende reviews. Gaf me niet voldoende vertrouwen om hier een bestelling te plaatsen.

Svar från DrankStunter.nl
Pakket ontvangen maar mis bijna al me artikelen, bedrijft geeft aan dat het diefstal is vanuit de vervoerder.
Probeer contact nu te krijgen maar krijg nergens meer gehoor!!!

Svar från DrankStunter.nl
Al maanden in de gaten aan het houden en echt super scherp geprijsd. Service ook top altijd.

Eerste bestelling gedaan
Niet binnen 24u in huis
2 dagen later
Ze zijn niet bereikbaar alleen met app . Ook dat is niet klant vriendelijk.
2 de levering niet gekregen
Gebeld nix
Geen levering
Bar en boos
Waardeloos

Svar från DrankStunter.nl
Heb een bestelling gedaan werd gebracht door trunkers een half uur gezeur over een aflever code die ik van trunkers heb gehad en niet werkte nog nooit mee gemaakt ben 60 jaar vraag dan al het nodig is legetimatie maar stop met trunkers en die stomme codes die niet werken dit is geen service maar hoofd pijn

Svar från DrankStunter.nl
Vond het spannend om de bestelling te plaatsen aangezien ik weinig kon vinden over (de betrouwbaarheid van) deze website en de prijzen enorm gunstig zijn. De communicatie was meer dan goed en de levering zoals afgesproken. In 1 zin; Goodbye concurrent, hello Drankstunter.nl !!!

Svar från DrankStunter.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.