NESCAFÉ Dolce Gusto Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

KOOP HET NIET!!!Wij hebben vandaag(12.07.2026) onze 3 de(derde)Neo gekocht.De eerste kochten wij in oktober 2025.Telkens valt het spruitstuk uiteen.We hebben deze gekocht omdat we nog veel pads hadden... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een miskoop de Dolce Gusto Neo Latte. Apparaat was binnen een paar weken al kapot. Verder sputtert het apparaat enorm en lekt na. Ook maakt het ding een klereherrie. Sachets eruit halen is... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Toestel is na amper 6 maanden stuk, contact gehad met Dolce Gusto en moeten ontkalken en spuitstuk reinigen terwijl dit nog niet nodig was en ook helaas geen resultaat, daarna doorverwezen naar Krups... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechtste aankoop van mijn leven.koude koffie, verhouding klopt niet,enz...snap niet dat ze deze toestellen nog verkopen.

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

cash back afgewezen

Ik heb afgelopen december 2 dolce gusto's gekocht voor mijn kinderen. Omdat de Expert in Naaldwijk er geen 2 hadden staan , enkele dagen na elkaar gekocht( Vlgs de meneer van Expert was dit geen probleem om ze apart in te sturen). Ik zou cash back terug krijgen , dit apart ingediend. De 1ste terug gekregen , na indienen van de 2de cash back kreeg ik een mailtje dat hij was afgewezen omdat ik 1 emailadres heb( met mijn partner).Daarna 2 x een mail gestuurd en wat denk je totaal geen reactie. Het gaat om meer dan 52 euro. Schandalig gewoon je kan ze telf ook niet bellen. Er staat nergens in hun regelement dat je niet 2 Dolce Gusto's mag kopen op 1 mailadres en de meneer uit de winkel Expert zei dat het geen probleem was. Ik loop nu meer dan 52 euro mis. Spijt van mijn aankopen, ze beloven van alles maar cash back terug geven ... HO maar!!

2 januari 2026

Neo dolce Gusto gekocht

Neo dolce Gusto gekocht. Misschien hadden zij het “nep”Dolce Gusto ook kunnen noemen. Grootste miskoop in jaren! Koffie smaakt totaal anders en is niet warm genoeg. Het aan potentiële klanten verkopen onder het mom van “ duurzaam, ecologisch”. Ik kan het niemand aanraden, die graag geniet van een goede, warme kop koffie…

2 januari 2026

DOLCE GUSTO NEO

DOLCE GUSTO NEO
Het apparaat zier er prachtig uit, maar de smaak van de koffie valt me ontzettend tegen. Bij de cappuccino krijg je een kop melk met iets koffie, smaakt naar melk veel te slap. Ook de andere smaken zijn erg slap. Ook de koffie is niet warm genoeg heel jammer dat ik dit apparaat gekocht heb. Zou het niemand anders aanraden. Jammer

31 december 2025

Système de fidélité nul 😡

Aussi bien l'application que le site de dolc* gust* sont nuls. Énormément de bugs, mal agencés, très compliqués de trouver ce que l'on cherche, surtout pour collecter les points! !! ! On dirait qu'ils le font exprès pour que les utilisateurs se découragent et n'aient pas de "cadeaux" en épargnant les points. En plus les réductions proposées sont extrêmement basses. Le système de fidélité est vraiment honteux. Cela fait des années que c'est ainsi. Je quitte la marque. Bon débarras!

20 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dolce Gusto Neo Latte

We hebben al jaren een gewone Dolce Gusto. Een tijdje geleden de Neo Latte gekocht. Geen seconde spijt van. Heel handige machine. De koffie en Lattecis lekkerder dan bij de gewone. De drankjesczijn via de app aanpasbaar.

17 oktober 2025

OUDERWETS

De website van Dolce Gusto is al jaren verouderd en weinig gebruiksvriendelijk. Het sparen van Premio-punten verloopt erg omslachtig: je moet de code in de koffiedoos scannen, waarna het laden in de browser of app tergend traag gaat. Vervolgens moet je nog meerdere keren doorklikken om de punten effectief toe te voegen. Dit maakt het hele systeem onnodig tijdrovend en frustrerend.
Een grote verbetering zou zijn om de app sneller en moderner te maken, waarbij codes automatisch worden herkend en punten meteen worden toegevoegd zonder extra stappen. Een duidelijker en gebruiksvriendelijker systeem zou het sparen veel aangenamer maken.

1 september 2025

L'appli ne fonctionne pas

L'appli ne fonctionne pas. Comment est-ce possible après autant de remarques à ce sujet.
J'espère qu'il n'y aura pas de problème avec la machine. Ce qui reste l'essentiel. Première impressions assez négatives en tout cas...

21 augusti 2025

mise à jour du site

Depuis la mise à jour du site , plus moyen de scanner ou rentré même manuel les codes pour avoir des points ..
C est pas la première fois , déjà avant c'était laborieux, mais ici plus rien fonctionne ..

31 juli 2025

Wij smijten onze Dolce Gusto buiten

Wij smijten onze Dolce Gusto buiten. Trouwe klant geweest voor 2 jaar lang, maar door hun incorrecte acties zijn we genoodzaakt een ander machine aan te schaffen.

We bestelden telkens rechtstreeks via de website van Dolce Gusto. Het is nu de tweede keer dat we een promo mislopen door miscommunicatie langs hun kant.

We wilden graag deelnemen aan de actie "Iced Frappé" waarbij je 1 gratis Iced Frappe doos kreeg, ijsblokjeshouder en nog een kortingscode. We bestelden, zoals werd gevraagd, min. 6 dozen koffie (reken maar even uit hoeveel geld we hier dus aan hebben gespendeerd, speciaal om deel te nemen aan de actie), en aangezien we trouwe klant zijn hadden we nog een kortingscode die we ook hebben toegevoegd aan de bestelling. We wisten niet zeker of dit ging lukken, omdat dit met acties meestal niet werkt, maar we kregen GEEN FOUTMELDING, dus gingen ervan uit dat dit in orde was. Logisch toch? Bij elke andere website komt er dan duidelijk op "je kan geen promocode gebruiken", wat helemaal prima was geweest.

Ik hou van ijskoffie, dus ik was helemaal in de wolken. Jammer genoeg kregen we enkel onze bestelde koffies aan, zonder de promo producten.

Dan maar zelf contact opgenomen met de klantendienst die me wist te vertellen dat de actie niet cumuleerbaar is met een kortingscode... Serieus? Waarom hebben ze mij hier niet zelf over gecontacteerd? Een simpele mail met "FYI, je zal de gratis producten jammer genoeg niet ontvangen wegens ..." Nope. 0,0 communicatie.

Als we dit hadden geweten, hadden we de kortingscode achterwegen gelaten. De actie is sinds gisteren ook niet meer actief.

Ik krijg het echt niet in mijn hoofd dat zo'n groot bedrijf hun website niet op punt staat?

Ik bestel hier nooit meer. Worst customer experience ever.

8 juli 2025

Zeer slechte apparatuur

Koffie is goed, de apparatuur rommel.
De een lekt, de ander blijft de veer hangen zodat je het cupje niet kan verwijderen enz enz.
Ben met het 5e apparaat begonnen.
75€ en komt niet op temperatuur.
Om moedeloos van te worden

2 juli 2025

Nooit meer Dolce Gusto

Schandalig je koopt een nieuwe Dolce Gusto koffiemachine na een maand is hij kapot je krijgt geen nieuwe in de plaats moest hem binnen brengen voor hersteling nu al voor de 3 de keer. Hebben contact gehad met de firma blijven zeggen om hem binnen te brengen voor reparatie hoeveel keer moeten wij dat nog doen?tot dat de garantie voorbij is onze vertrouwen in jullie product is volledig kwijt schaam jullie hoe jullie je klanten behandelen nooit geen Dolce Gusto koffiemachine meer!! door al die problemen hebben we zelf geen compensatie gekregen klantvriendelijkheid een zero

14 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichterij- nu actie tot 30€ cashback…

Oplichterij- nu actie tot 30€ cashback voor koffieapparaaten- je krijgt 0€ omdat winkel prijs is na aftrek cashback!!! Dit is nep korting omdat koffieapparaaten zijn all jaaren het zelfde prijs gebleven !!! Niet intrappen... ga geen koffiecups bij hun bestellen. Beter bij ah eigen merk kopen en niet bij deze oplichters

20 november 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De premio club is verspeelde tijd

De premio club is verspeelde tijd, je punten vervallen na 6 maanden en dan kan je voor 6000 punten (60 dozen !) een koffiebeker krijgen, fantastisch. Wil je een kortingsbon dan kan dat, maar niet in Belgie! Een speciale aanbieding 10 dozen voor 45 euro, hetzelfde betaal je bij Albert Heijn, die duurdere supermarkt, bij Plus of Kruidvat ben je beter uit.

18 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

suite a une mauvaise livraison du a un…

suite a une mauvaise livraison du a un carton abime seulement les nombreuses dosettes de café ont été livrées ; il manquait le kit de détartrage facturé quand même a 8.99 euros .je me suis manifeste et ils ont ose me demander une attestation sur l honneur avec copie de pièces d identités et photos pour preuves ; pas mal la confiance de leurs clients ????? j ai demande par la suite un geste commercial et plusieurs mois après RIEN .apparemment j aurai mal compris ce qui a ete dit !!!!! Fuyez . de plus les points premio ont prit de la valeur les produits cartes cadeaux ont été multiplie par 4 ( Amazon , Darty ….)
service client incompétent malgré réclamation.

10 maj 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dolce Gusto Mini Me valt tegen

Ik heb al een paar jaar een Dolce Gusto machine en geniet elke dag weer van de heerlijke cappuccino. Helaas was onze machine stuk gegaan (hij begon te lekken bij de cuphouder) en wilde ik dezelfde type machine weer aanschaffen, maar helaas bestond deze niet meer. De machine die er het meest op leek is de Mini Me, maar deze valt tegen. Het waterreservoir is een onhandige bak, de aan en uit-knop zit op een onlogische plek (als je de klep van de cuphouder omhoog wil doen druk je de knop al snel per ongeluk in) en het is een heel goedkoop, plastic schuifje geworden om de hoeveelheid water in te stellen. Voorheen kon dat met het “joystickje” bovenop en werd het niveau met lampjes aangegeven. Een nieuwer model, maar toch een achteruitgang in verhouding met de oude. Erg jammer…….
Hij heeft ook al een paar keer gelekt bij de cuphouder, ik heb hier melding van gemaakt. Ik kijk het nog even aan voor nu.

2 maj 2024

PREMIO-loyaliteitsprogramma is bedrog!

Hun PREMIO-loyaliteitsprogramma is bedrog!
In september 2023 spaarde ik 1100 punten en begin 2024 werden ze simpelweg als vervallen aangegeven voor inactiviteit. Gevolg, de gepaarde punten staan terug op '0'. Hier staat niets over in hun algemene voorwaarden van de actie!
Gevolg = ik koop vanaf nu geen producten meer van Dolce Gusto, maar alternatieve merken die 50% schelen en even lekker zijn!

6 mars 2024

Ik had eerst de mini me

Ik had eerst de mini me, die lekte vaak aan de onderkant. Deze heeft het uiteindelijk begeven. Toen de Dolce Gusto gekocht, bij het eerste gebruik al veel moeite om er koffie uit te krijgen, lekkage uit de onderkant, slaat ook niet automatisch af. Kortom, spijt van deze aankoop.

3 mars 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.