Dogs4life Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Fick återbetalning från Svea efter konkursen. Gjorde en beställning 13 dec och efter flera veckor fick jag en del av beställningen men resterande prylar kom aldrig. När bolaget meddelade på sin hemsid... Se mer

Beställ inget här ifrån det går inte att få kontakt med företaget, har en leverans som jag väntar på, det finns inga kontaktuppgifter på deras hemsida, har skickat mail till adressen som orderbbekräft... Se mer

Beställde den 9/11-24 koppel och hundgodis. Fick efter tjat till slut kopplen men fortfarande inget godis. Har varit i kontakt med dem ett flertal tillfällen men nope, inget godis. Kasst! Kommer aldri... Se mer

Jag beställde två hundtäcken som levererades hem på tre dagar. Det som drar ner betyget från fem är att en retur av varorna drog ut på tiden. Jag betalade med kort, men en stark rekommendation... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Inte ens värda en stjärna

Inte ens värda en stjärna. Riktigt bluff företag. Så ledsen för att jag inte läste omdömena innan jag beställde och betalade täcket som jag väntat på sedan 2/12. Har varit i kontakt med dem som vid flertalet gånger säger att den ska kolla på min order och skicka den så fort som möjligt. Beställde just från den då de stod 2-4 dagars leverans. Har väntat över en månad nu och ska anmäla till konsument verket. Har även försökt annullera min order. Så hoppas verkligen att jag får mina pengar snarast.

3 januari 2025

Beställde tuggrullar den 10 december…

Beställde tuggrullar den 10 december 2024, mailade och frågade vart de tagit vägen och fick svar 20 december att de ännu inte kommit från leverantören.
Avbokade beställningen och väntar fortfarande på återbetalning den 2 januari.
Riktigt dålig service!

2 januari 2025

Oseriösa

Beställde ett täcke den 4/12, först nu den 30/12 kom det.
I mitten på december var jag i kontakt med företaget som bad om ursäkt och erbjöd 10% avdrag på täcket som kompensation. Faktura kom utan kompensation. Ingen mer kontakt efter att jag frågade var kompensation blev av
Oseriösa!

30 december 2024

Riktigt scam företag

Riktigt scam företag. Skickar inte varorna, men skickar faktura. Har nu fått min order annullerad efter att ha väntat en månad. Men de vägrar dra tillbaka fakturan. Kommer polisanmäla detta företag!!!!!!!!

25 november 2024

Beställde julklappar till hundarna…

Beställde julklappar till hundarna 13/12. Mailat 2 ggr för att få reda på vart beställningen är men inget svar. Uruselt! Nu skickat meddelande via deras instagramsida att jag vill annullera beställningen.

22 december 2024

Beställde den 13/12 två hundtäcken

Beställde den 13/12 två hundtäcken. Nu en vecka senare efter läst dessa omdömen så mejlade jag dom att jag vill annullera min order, även skrivit att jag anmält dom till Konsumentverket. Har en faktura från Svea som dom kan pausa om jag inte får någon leverans. Efter många Mail där jag även skrivit att dom nu är anmäla till polisen fick jag svar att dom tog bort min order och faktura .

13 december 2024

Alldeles för lång leveranstid av den…

Alldeles för lång leveranstid av den hundmat jag beställde. Det ställde till det, så jag fick köpa småpaket i affären då vi var utan mat. Jag lockades av att det stod snabba leveranser (haha) borde läst omdömen innan beställningen. Tråkigt att behöva ge ett så lågt omdöme men...

18 december 2024

Marknads för sig själva som snabba…

Marknads för sig själva som snabba leveranser....
Beställde hundmat nu 4 dygn senare så har dom skickat det å det på en fre eftermiddag så kanske mån men troligen tidigast tisdag har jag maten.
Så fick köpa dyr hundmat på butik ändå.
Det ända som var snabbt vat att skicka faktura den dam ner i mejlen lika snabbt som man tryckte köp!!!

Rekommenderar INTE dog4life till nån skräp företag. Skulle läst här innan om omdömen ser ju i te ljust ut direkt

13 december 2024

Beställ inte här!!

Beställ inte här!!
Beställde en väst till hunden men efter att väntat 1 vecka på att den ska skickas så skriver jag ett mail och får svar några dagar senare att dom ska kolla på det och efter ytterligare en vecka så skickades västen. Så det tog ca 3 veckor att få hem västen och sen när jag väl öppna paketet var det inte ens västen jag beställt.
Skickade ett nytt mail och sa att jag fått fel och fick inget svar.. Så Blev ännu ett nytt mail att jag ville ha pengarna tillbaka då fick jag svar snabbt och en retursedel men när jag då frågade hur jag ska få tillbaka mina pengar så har jag inte fått något nytt svar efter en vecka. 600kr åt skogen.

12 december 2024

Beställde hundselar och koppel 22/11…

Beställde hundselar och koppel 22/11 och bad dem annullera min beställning och återkomma till mig då min faktura är på Svea. Idag är det den 12/12 och fortfarande ingen återkoppling. Tagit kontakt med Svea och ska kontakta KO. Handla INTE hos dog4life, otroligt OSERIÖSA😡

12 december 2024

Beställde en produkt för över 2 veckor…

Beställde en produkt för över 2 veckor sen, förväntade mig snabb leverans som det stod på hemsidan. Mejlade när jag inte hört något, fick svar att dom skulle kolla status på ordern, hörde inget på flera dagar så jag mejlade igen och fick till svar att dom ska beställa varan från leverantören?! Nu mejlade jag att jag vill avbryta min order och få pengarna tillbaka men det återstår att se.

10 december 2024

VARNING!

VARNING!
Butiken skickar beställning trots att man tagit kontakt och avbeställt ordern.

Jag lät leveransen gå i retur och nu har butiken vägrat att hanterat returen i över tre månader.

Fakturan ligger hos Svea men de säger att de inte kan göra något.
Varje månad måste jag kontakta Svea och be dem flytta fram betaldatum, men senast missade jag det och fakturan gick till inkasso...

Handla INTE från detta ställe!

8 december 2024

HANDLA INTE HÄR. DET ÄR SCAMFÖRETAG.

Otroligt oseriös hemsida. Jag gjorde en beställning, när dem inte hade skickat ut varan 12 dagar efter att jag beställde den mejlade jag in. Fick inget svar på en vecka. Men dem skickade ut fakturan. Har sedan dess bett dem att makulera beställningen upprepade gånger men får inget svar.

7 december 2024

Ingen leverans trots redan betalt.

Beställde ett hundtäcke för 10 dgr sedan. Betalade ca 850kr via Swish. Ännu inget pkt på väg. Misstänker nu starkt att jag blivit lurad. ( Läste tyvärr inte omdömena innan) 😖 Kan ju tycka att Svea ekonomi kunde ta lite ansvar i detta oxå, vilket Klarna gör när det blir problem.
Uppdatering:
En månad efter beställning och betalning så kom hund täcket till mig.

6 december 2024

Absoluta sämsta företaget!

Absoluta sämsta företaget!
Snälla, snälla beställ inte härifrån! Jag har väntat i en månad nu på att mina varor ska komma! I början fanns det ett tel.nr på hemsidan man kunde ringa. Ringde dit 3 ggr och fick till svar att dom skulle kolla o skicka varorna så snabbt dom kunde. När jag sedan skulle ringa igen så har dom tagit bort sitt tel.nr från hemsidan!! Sen började jag maila med dom och dom skriver bara att dom är så ledsna att det dragit ut på tiden och att det är så mycket att göra pga Black Friday.. efter ca 10 mail fram o tillbaka under 2 veckors tid så väljer jag nu att annullera min beställning.. Hoppas verkligen jag får tillbaka mina pengar bara.. 😔

5 december 2024

Ingen leverans efter två veckor

De lovar snabb leverans., men över två veckor efter beställning har jag fortfarande inte fått hundmaten som jag beställde. Kontaktade butiken för ca. en vecka sedan och de svarade att de skulle kolla status för ordern. Sedan har jag inte hört något mer. Mailade och påminde för två dagar sedan. Inget svar.

Misstänker att jag inte kommer att få varken hundmaten eller mina 1500 kr tillbaka.

19 november 2024