Bra service och bättre kvalitet på smokingen än förväntat. Gjorde först en felbeställning och fick skicka tillbaka den. Fick personlig service för att välja rätt som sedan skickades smärtfritt. Såg in... Se mer
Haft kontakt med både kundtjänst och chefen för kundtjänst och fått ett oerhört oprofessionellt och nonchalant bemötande. De ger felaktiga svar på frågorna när man äntligen får några svar överhuvudtag... Se mer
Erbjuder inte gratis retur. Döljer det på ett bra sätt Också genom att prata hur bra det är med returrätt "självklart ska man kunna prova i lugn o ro och sen returnera om man inte är nöjd". Står inte... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Beställt en kavaj , leverans i tid
Beställt en kavaj , mailade och frågade om leverans och fick ett datum som stämde.. gratis frakt och leverans inom 6 dagar är helt ok ..
Fin kostym som kom inom utlovad leveranstid.
Beställde en kostym till min son som han ska ha när vi åker på en släktings bröllop i början av juni.
Beställningen lades 26 april, med 5-7 arbetsdagar som leveranstid. 6 arbetsdagar senare kom leveransen till vår DHL Service-Point.
Nu finns kostymen här hemma och det ska bli kul att få testa den på sonen när han kommer hem efter helgen, så jag kan inte uttala mig om storleken ännu.
Än så länge är jag nöjd =)
Beställde barnkostym som inte kom fram
Beställde barnkostym som inte kom fram. Då vi kontaktade kundtjänsten skyllde dom på Postnord, men skickade iallafall paketet på nytt som nu kom fram! Men deras barnstorlekar är helt åt skogen - storlek 4 år hos dem passade en 6-åring med storlek 116. Returnera kostymen vågar man ju inte heller efter det man läser här.
Bra grejor men klantigt skött
Dobell har bra grejer men kanske Internets sämsta logistik. Dubbel lön till den som jobbar med deras kundtjänst. Det kan inte vara kul att svara på alla arga mejl.
Dobell bifogar inte en länk till fraktfirman. Något som ALLA näthandlare gör. Dessutom tar det uppemot 2 veckor att få varan
- För mig tappades varan bort och dök aldrig upp
- När jag skulle byta till en annan vara gick det märkligt nog inte trots att varan som önskades i retur fannsi lagret.
Handla alltså på egen risk här
Beställde och fick smokingpaket som…
Beställde och fick smokingpaket som helt motsvarade mina förväntningar.
Det enda som är minus är att leveranstiden inte stämde, skulle ta 5-7 dagar men tog 13 dagar och vid kontakt med dem så svarade de att det var Postnord som .försenade leveransen. Om det stämmer vet jag ej, men som sagt varan var helt ok.
Bedrägligt - handla inte
Bedrägligt, pengarna drogs omgående från kortet och paketering leverans utgav ske omgående genom bekräftelsemail, inget paket dök upp. Kortföretaget betraktade ärendet som bedrägeri och återbetalade pengarna
Riktigt dåliga på leverans
Riktigt dåliga på leverans , vet aldrig var försändelserna är och vet heller inte vilket bolag de skickat med. 3:e veckan nu sedan de skickades från Göteborg och ingen vet någonting.
Sämsta företaget någonsin.
Sämsta företaget någonsin.. dom slarvar bort min retur och skyller på posten. 500 kr åt h*****e. Beställ inte från dobell
Bara krångel
Bara krångel, inget nr dålig på svara mail och lång lång mycket längre än vad som sägs leveranstid, rekommenderar att inte beställa från detta företag.
Beställde en väst och en slips
Beställde en väst och en slips. Dessa skickades samma dag och kom efter precis en vecka då jag valde det billiga alternativet 5-7 dagars leveranstid. Jag använde mått-tabellen på hemsidan och fick en väst som passade perfekt. Väldigt nöjd med hur smidigt allt fungerade.
Kostymväst
Kostymväst
Jag hade svårt att hitta kostymväst som passade och gjorde en chansning att beställa från Dobell. Det fanns inte mycket kommentarer och endel och visa påstod ju t.om att sidan var fake. Jag fick kostymvästen och den passade faktiskt bra. Kvalitén var nog vad man kunde förvänta sig för 225 spänn, ska bara användas en gång så det funkar.
Jag valde billigaste fraktförslaget och den kom efter 8-9 dagar. Det såg ut på paketet som den hade skickats med flyg (frimärket eller vad det kallas hade ett flyg på sig) Dock ej avsändare, så man kan väl gissa på någon låglöneland.
Som sagt, kan recensionen hjälpa någon så är jag nöjd, jag hade själv önskat någon mer vanlig recension än de som fanns.
// Viktor H
Beställde precis ett par skor från …
Beställde precis ett par skor från Dobell och det fungerade hur smidigt som helst, tycker inte att de förtjänar det låga betyget som de fått. Tog expressleverans och fick mitt paket dagen efter.
Mycket bra
Beställde på tisdag kväll, fick leveransen på Torsdag. Mycket prisvärt, storlekarna stämde eventuella justeringar kan man alltid göra hos skräddare. Rekommenderas.
Opålitlig frakt, opålitlig leverantör
Uppsalabo här,
Dobell erbjuder olika leveransförslag beroende på när man vill ha sitt paket. Jag valde det som kosatade 145 kr, då man ska få paketet nästa arbetsdag.
Trots detta fick jag vänta en hel vecka och deras telefonnummer fungerar inte. När jag mailat fick jag svar om att de inte skickar paket inom glesbyggden.
Uppsala räknas alltså inte som en glesbyggd enligt deras kundservice, då det gäller Stockholm Malmö och Göteborg. Det tycker jag borde förtydligas och är ohållbart.
Jag frågade efter en kompensation men fick ingenting, inte ens tillbaka mellanskillnaden för frakten som låg på 145 kr.
Rekommenderar inte det här företaget till någon!
Uselt
Gjorde misstaget att inte googla upp omdömen innan jag beställde.
Valde dagen efter frakt men har nu 4 arbetsdagar senare inte hört något. Kontaktade kundtjänst via mail samma dag som förväntad leverans, men efter 2 dagar svarar de på engelska att personen som sköter svenska supporten är sjuk och ber mig ställa frågan på engelska. Nu är uppenbarligen en 72h investigation igång hos deras courier.
Edit: Efter mycket om och men verkar det som om de använder DHL och att det har varit den felande länken denna gång. Höjer därför betyget på dobell, men är fortfarande besviken på att det inte går att spåra paketen som skickas och att kundtjänstens svarstid är för dålig.
Dysfunktionellt företag
Skickade efter en skjorta som skulle användas i samband med ett bröllop i utlandet. Den avtalade leveranstiden (5-7 dagar) kunde inte upprätthållas, vilket fick till följd att plagget inte levererades i tid. Eftersom företaget inte tillhandahåller någon "tracking-tjänst" gick det heller inte att följa varan. Kontakten med Dobells s k kundtjänst var lika meningslös, här hade man inte en aning om någonting utan hänvisade till transportföretaget. Vilket företag som skulle leverera varan hade jag dock inte upplysts om som kund!
Skjortan återsänds (den kommer i postlådan ett par dagar efter utlovad leveranstid) till Dobell med begäran om återbetalning. Efter en vecka kontaktar jag återigen den s k kundtjänsten för att kontrollera om skjortan kommit Dobells serviceavdelning tillhanda. Uppenbarligen har kundtjänst ingen som helst koll på order-/beställningsnummer, eftersom det första svaret jag fick i princip var en bekräftelse på att jag gjort en nybeställning (av samma skjorta jag nyss skickat tillbaka!!). I nästa mejlvarv gick det dock upp för kundtjänst att "ärendet" var gammalt och skjortan faktiskt hade anlänt till Dobell!
Beställningen las den 24 mars och idag, den 11 maj har mina pengar för skjortan återbetalts till mitt kortkonto. Någon ersättning för fraktkostnader, trots att "leveransavtalet" inte uppfylldes, har dock inte skett.
VARNING: Undvik detta företag, det är oproffsigt. oseriöst och i högsta grad, dysfunktionellt. Möjligen fungerar "moderföretaget" i GB, men klåparna som driver Sverige-filialen borde packa ihop snarast!
Verkar fejk
Hävdar 5 stjärnor från trustpilot utan att ha några recensioner här. Samtidigt måste man betala i förskott vilket ytterligare spär på känslan av ett fejkat företag.