Beställde barnkostym som inte kom fram. Då vi kontaktade kundtjänsten skyllde dom på Postnord, men skickade iallafall paketet på nytt som nu kom fram! Men deras barnstorlekar är helt åt skogen - storl... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Kommer aldrig köpa av dessa nötter!
Var lite osäker om jag skulle beställa via Dobell efter att jag läst alla kommentarer nedan men trodde ändå att det bör gå väl. (finns ju dock ett par bra kommentarer men de är uppenbart fejk-omdömen).
Beställde en kostym i söndags då de hade 50% rabatt vilket var bra. När väl beställningen är lagd får jag ingen bekräftelse på email eller när jag loggar in på deras site.
Väl på måndag kan jag logga in och se att ordern ligger inne med att betalningen inte gått igenom. Går ytterligare en dag men inget händer.
Mailar då in och frågar vad som händer:
Jag: Hej,
La en order i helgen men den står fortfarande som ”granskning av betalning”.
Har ni någon update att ge här?
Tack för ditt email.
Vi har tittat på detta och betalningen på din beställning har tyvärr inte gått igenom.
Vi rekommenderar att du provar lägga beställningen igen.
Jag: Hej,
Hur gör jag detta isf? Jag vill ju fortfarande ha rabatten som gavs i helgen.
Mvh
Tack för ditt email.
Vi har tittat på detta och rabattkoden gäller inte längre, vi har regebundna rabatter på hemsidan.
Jag: Skämtar ni eller?
Jag har lagt en beställning hos er där allt går bra men att betalningen inte gått igenom av någon anledning. Och när jag väl tar kontakt så kan ni inte erbjuda rabatten längre?
Tack för ditt email.
Då rabattkoden inte längre gäller har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda denna.
Kundtjänst
Jag: Detta är extremt konstigt och milt sagt oseriöst.
Att er webshop inte drar pengar omgående utan släpar med detta gör att jag inte får det jag beställt. Då är er lösning att jag ska betala mer….
Ni tappar hellre en försäljning än att tjäna pengar alltså?
Tack för ditt email.
Då blockeringen av betalningen inte har kommit från oss kan vi tyvärr inte göra något åt detta.
Kundtjänst
Slut på mail konversation.
De tror alltså att jag lägger en order utan täckning på mitt kort - rimligt antagande....haha
Vilka nötter!

Svar från Dobell
Bojkottar företag utan fria returer
Läste inte på om returer men tycker att det här blev konstigt!
Köper väst 399:-
Tar snabbfrakt, hade bråttom 299:-
Västen passar inte typiskt ska skicka tillbaka 150-250:-
Det blev en dyr väst
Köper aldrig igen där det inte ges fria returer!
Deras hemsida skriver 9.3 av 10 i kundnöjdhet
Baserat på att deras egen hemsida säger 9.3 av 10 (okänt recensionsystem) blir jag ganska fundersam på hur dessa människor gör affärer.
bästa jag har hittat
bra pris bra kvalitet och och enkelt att hitta det man vill ha. har bra kundservice.
Riktigt DÅLIGT företag!!
Riktigt DÅLIGT företag!!
Kläderna saknar totalt en normal passform.
När jag skulle returnera var det INTE FRI RETUR.
Efter att jag returnerat kläderna kom det INKASSOKRAV på delar av fakturan, trots att jag returnerade alla varor.
När jag ville ringa, finns det inget telefonnummer på hemsidan
ALDRIG MER!!!!!!!
RIKTIGT OPÅLITLIGT FÖRETAG!
Riktigt opålitligt företag, dålig passform och en för dyr returkostnad fick mig att tvingas behålla skiten.
HANDLA INTE HÄR!
Bra service och bättre kvalitet än förväntat
Bra service och bättre kvalitet på smokingen än förväntat. Gjorde först en felbeställning och fick skicka tillbaka den. Fick personlig service för att välja rätt som sedan skickades smärtfritt. Såg inte tidigare omdömen men ser ingen större anledning till att vara missnöjd med att de inte bakat in fri returfrakt i priset.
Ett online-företag utan fri returfrakt - oacceptabelt
Ett online-företag utan fri returfrakt - för att handla kostymer och dylikt är detta helt oacceptabelt.
Dyrköpt erfarenhet!
Dyrköpt erfarenhet!
Erbjuder inte fri retur och det är svårt att läsa sig till på hemsidan att man får stå för det själv... önskar jag hade läst omdömena innan beställning. Kommer inte ha kontakt med detta företag igen...
Sämsta företaget någonsin. Missledande/lurt information om retur kostnad
Har köpt ett par skor, men när jag vill retunera de så plötsligt får man ta reda på att man ska själv stå för returkostnaden, medan i hemsidan står inget information om det, och den informationen som finns, med all sannolikt kan tollkas som att företaget står för returen.
Var försiktiga, behöver ni byta någon vara med vilken anledning som helst så får ni betala många tur och retur kostnaden.
Erbjuder ej gratis retur
Erbjuder ej gratis retur. För en butik som säljer finkläder, där passform är otroligt viktigt, är detta helt oacceptabelt. Fick betala 220 kr för att storleken var fel.
Allt fungerade perfekt.
Jag var snabb att beställa och hann inte att kolla omdömena här - tur var väl det! Fick hem kostymen jag beställde på ca en vecka. Dessförinnan hade ett Mail med länk kommit så jag kunde spåra mitt paket. Väl hemma kunde jag konstatera att kostymen höll god kvalité och storleken stämde väl.
Överlag är jag mycket nöjd och skulle inte tveka på att köpa ytterligare produkter eller rekommendera Dobell till en vän.
Erbjuder inte gratis retur
Erbjuder inte gratis retur. Döljer det på ett bra sätt Också genom att prata hur bra det är med returrätt "självklart ska man kunna prova i lugn o ro och sen returnera om man inte är nöjd". Står inte heller om returen kostar eller inte, väldigt smart sätt att missleda köparna. Rekommenderar ej!
Kundnöjdhet?
Inköpet av en väst blev en dyr historia. När sonen upptäckte att den inte passar perfekt och inte riktigt hade den förväntade kvalitén och utseendet så behöver vi stå för frakten till er, 54 kr. Tyvärr så godkänner ni inte returen trots att alla lappar följer med. Detta pga av att sonen råkat ta bort lappen innan han testade västen. För att få tillbaka västen, när vi inte kunde få pengarna tillbaka, tvingas vi betala ytterligare 145 kr. Dessa skulle betalas i förskott för att få tillbaka västen. Rimlig hantering? Det tycker inte jag. I fortsättningen får det bli en annan butik på nätet som är lite mer kundinriktad.
Mvh
Anders
Jag är en gruvgeolog från Kiruna som…
Jag är en gruvgeolog från Kiruna som beställde 5 skjortor från Doboell. Men jag schabblade med datorknapparna, och paketet försvann på vägen. Missnöjd tänkte jag avstå från skjortorna, men då kom en ljuv kvinna, Emelie från Dobell in i bilden. Med tålamod hjälpte hon mig, och jag fick mina skjortor. Emelies kundvänliga sätt länder Dobell till heder. Tack för denna kvinna!
Bo Meyerhöffer, gladlynt Geolog Emeritus från Norra Sverige!
Beställ inte här ifrån
Beställ inte här ifrån! Fick betala över 500kr i frakt för något som var riktigt dåligt.
Passformen på kostymerna är inge bra.
Helt utan krångel
Beställde kostym inför nyår. Fick mailbekräftelse när paketet skickades och strax efter en trackingkod där man kunde följa vart paketet var på en karta. Fick kostymen en vecka senare utan några problem som helst!
VARNING för Dobell!
Haft kontakt med både kundtjänst och chefen för kundtjänst och fått ett oerhört oprofessionellt och nonchalant bemötande. De ger felaktiga svar på frågorna när man äntligen får några svar överhuvudtaget. Kommer inte att rekommendera någon att handla härifrån - det är som att be om problem! Välj en annan nätbutik illa kvickt.
Inte fått mina två kavajer jag…
Inte fått mina två kavajer jag beställde för snart 3 veckor sen.
Beställde en ny kostym
Jag beställde en hel kostym med lite accessoarer och valde till en expressfrakt till nästa arbetsdag. Redan nästa arbetsdag så var allt levererat, ända fram till dörren och då återstod bara provningen. När jag senare provade kostymen, den satt helt perfekt. Det var som om någon hade tagit alla mått på mig och skräddarsytt den. Helt otroligt! Jag kan inte förstå hur alla kan ge denna sida så dåliga omdömen. Jag skulle varmt rekommendera denna sida. OBS! Jag tipsar om att använda storleksguiden, mycket bra!!