Stort lager och trevlig / kunnig personal. Jag visste vad jag ville ha men bollade ändå mina tankar med personalen, som helt klart hade koll. Och varan fanns i lager med råge.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Dålig kundservice
Försökte avbryta ordern ca 30 timme efter ordern vart lagd då det blev fel, fick som svar att det är ”omöjligt” att göra eftersom ordern redan finns i våra system. Såhär över 24 timmar senare har packet fortfarande inte lämnat deras lager enligt fraktbolaget. Mitt enda alternativ är att häva köpet via konsumentköplagen och då stå för retur frakten…
Bra priser och utbud
Bra priser och utbud. Snabb service. Nu får "tysken" se upp.👍
Hittade Audio Technica M50x kabeln jag…
Hittade Audio Technica M50x kabeln jag behövde. Beställde den. Fick den inom kort och den var felfri. Vad mer kan man önska!
UTMÄRKT
Inte ofta jag spontant går in och lämnar omdömen såhär, men djservice förtjänar det!
Jag upplevde: Riktigt snabb leverans!! Kanonbra service!! Mycket bra förpackat (keyboard)! Allt som allt grymt nöjd kund som garanterat kommer åter :-)
Snabb service
Mailade dem om att jag behövde det jag beställt så fort som möjligt. Fick genast ett artigt svar om att de skulle de ordna. Fick paketet nästa dag.
Toppen!
Mycket snabb leverans
Köpte ett amp stand
Köpte ett amp stand. Produkten var helt perfekt och priset helt ok. Leveransen kom på snabbast möjliga tid. Jag är mycket nöjd med hela affären.
Sämsta stället jag beställt på
Sämsta stället jag beställt på, försökte annullera en orden 8 minuter efter jag lagt den, de vägrade ta bort den utan den skulle skickas och jag skulle betala frakt, när jag lät den gå i retur skulle jag ersätta dem med 340 kr för att jag lät den gå i retur, beställningen var på 408 kr… dåligt bemötande
Passivt aggressivt kundbemötande och en…
Passivt aggressivt kundbemötande och en oförmåga att ge service trots att företaget har detta i sitt företagsnamn
Riktigt snabb leverans och snabbt svar…
Riktigt snabb leverans och snabbt svar på mejl vid frågor.
Bäst!! Beställde 3 st pioneer ddj-FLX-4
Beställde 3 st pioneer ddj-FLX-4
Hade varorna hemma efter 3 dagar.
Proffsigt 👍🏻
Öppet köp gäller inte här!
Öppet köp!
Köpte ett par DT 990 hörlurar, Kom hem med dom och prövade i ca 1-2 timmar och upptäckte att, Nää Öppna hörlurar är inget för mig då jag är van med stängda, Men jag ville pröva för att se om det kunde vara ett alternativ! Jag ringde in till butiken för att se om man kunde lämna tillbaka och köpa ett par DT 1770 pro som jag vet att jag skulle gilla & uppskatta mer då dom är stängda! Men det var inte ett alternativ då dom inte har "Öppet köp" när man har handlat i butik då enligt butiken så har folk "Utnyttjat" systemet, Vilket jag köper till 110% Men att man bör se över vilka kunder det gäller, och av vilka typer för produkter det gäller!
Med detta sagt tycker jag tyvärr är väldigt dåligt för oss konsumenter att inte ha denna rätt vid köp i butik och där av detta omdöme, Och tyvärr byte av butik vid kommande köp av musik prylar och liknande! Ska man ha ett sånt här system ska butik också vara öppna med vad som gäller på plats eller ha det nerskrivet! Känner mig väldigt lurad i alla fall!
Tur att det finns massor av andra butiker som faktiskt ger konsumenten möjligheter & är tydlig med det!
Aldrig mer köp av mig privat eller via företaget av dyrare & större produkter!
Mycket proffsigt!
Mycket proffsigt!
Lade beställning i fredag kl 12.30.
Kl 13.30 hade ni packat ordern.
Lördag eftermiddag kunde vi hämta ut vår order på ICA i Helsingborg.
Snyggt jobbat!
(hade väntat paketet först skulle komma måndag eller tisdag).
Pedalen jag sökte till bäst pris!
De hade pedalen jag sökte till bäst pris av alla och levererade den snabbt. Boss RV-6
Smidig och snabb leverans.