Ordered showerhead Dec 2026 then xxl same day. Started getting filters and called but confirmed order xxld. July 2026 found charged for filters, xlld filters. No refund. Then told the showerhead is... Se mer
Det här tycker kunderna
Strona internetowa jest beznadziejna.Proces zakupu i wykorzystanie kuponów rabatowych nie działa !! Przy opisie wielu produktów brak podstawowych informacji.( np.poncho dziecięce brak wymiarów , ew... Se mer
Jestem( już można powiedzieć byłam) stałym klientem od 4 lat. Byłam bardzo zadowolona, ale podejście do klienta, który tyle już wydał ( ubierałam siebie i syna wyłącznie w Deversie). Moja paczka utknę... Se mer
Byłam dziś klientem sklepu w Gubinie. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałam tak sympatycznej i pomocnej obsługi- Pani Iza( będąc pod wrażeniem musiałam aż zapytać o imie). Mimo sporej ilości klient... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
e-sklep, Diverse najnowsza kolekcja damska i męska, super okazje, modowe inspiracje, marki, oferty, trendy, Click & Buy Fashion, Diverse Word, Diverse Club
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Highly recommend Diverse
Highly recommend Diverse, I had a GREAT experience with Tanveer Ahmed he was the best instructor I had, he built my confidence and pushed me forward when I felt I couldn’t do it.
Thank you for the wonderful experience.
Jak coś kupujesz i potem chcesz zwrócić to dostaniesz pieniądze na karte podarunkową XDD
Kupilem 2 pary spodni w sklepie. Okazalo się że obie są za małe. Wziałem L gdzie zawsze na mnie pasowały więc nie chciałem tracić czasu na przymierzanie. W domu okazaly sie za male wiec postawnowilem zwrocic, a w sklepie pani powiedziala ze zwrot gotowki jest mozliwy tylko na karte podarunkową. Nic mi nie było o tym wiadomo bo pytałem przy zakupie ile mam czasu na zwrot i czy dostane w gotówce. W sklepie też nie ma informacji, dopiero dowiadujemy się o tym na paragonie. Powiedzialem że chciałbym zwrot w gotówce, to pani oburzona, że na paragonie przecież pisze że mozna tylko na karte podarunkowa. Problem jest taki że już nie chcę tam nic kupować ;v
Bardzo kiepska jakość!
Lubiłam ten sklep ze względu na styl. Niestety jakość pozostawia bardzo wiele do życzenia mimo, że ceny wcale nie są niskie. Spodnie joggery założone dwa razy, przy zdejmowaniu zrobiła się dziura na obu nogawkach nad gumką ściągająca spodnie na dole nogawki. Jakby były z papieru zrobione... Sweter założony kilka razy, mechaci się na rękawie. Komin metkę wszystą ma w takim miejscu, że nawet po odcięciu drapię. Rękawiczki, niby porządne, grube drogie, a po kilku założeniach też zmechacone i zaczęły się rozciągać. Plus jeszcze kilka rzeczy z wcześniejszych lat też kojarzę, że były jakieś problemu.
Do tego jak spojrzeć na metki, to praktycznie wszystkie akcesoria zimowe to poliester. Skąd te ceny?Więcej tam na pewno nie kupię. Strata pieniędzy. Jakość to kpina.
Galeria Gemini w Tychach ...Sklep…
Galeria Gemini w Tychach ...Sklep Diverse Bluza 140 zł dałam 200 kasjerka stwierdziła że muszę dać wyliczone bo nie ma wydać i guzik ją to obchodzi. Odeszłam z niczym.Bardzo bezczelna młoda kasjerka o imieniu Diverse bo tak powiedziała, że się nazywa.
Ta strona ma ogromny wybór ubrań
Ta strona ma ogromny wybór ubrań! Tutaj znajdę wszystko, czego potrzebuję. Ubrania doskonałej jakości na co dzień. Ceny są trochę wysokie, ale kupuję głównie na wyprzedaży.
Odradzam
Niestety, ale liczne negatywne opinie w Internecie dotyczące obsługi sklepu internetowego DiverseSystem.com należącego do spółki Etos S.A. (a w szczególności działu reklamacji) nie wzięły się znikąd. Potwierdzam fatalną obsługę reklamacyjną. Jak dla mnie firma zamiast wspierać klientów w ich słusznych roszczeniach, usiłuje uchylić się od swoich obowiązków, wręcz posuwając się do mataczenia - przynajmniej tak było w moim przypadku i w mojej ocenie. W tym kontekście nazwa podmiotu "ETOS", to dobry żart ;)
Zadowolony z dużego asortymentu odzieży…
Zadowolony z dużego asortymentu odzieży męskiej. Wreszcie możesz kupić wszystko w jednym miejscu i normalnej jakości
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.