Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ordered showerhead Dec 2026 then xxl same day. Started getting filters and called but confirmed order xxld. July 2026 found charged for filters, xlld filters. No refund. Then told the showerhead is... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Strona internetowa jest beznadziejna.Proces zakupu i wykorzystanie kuponów rabatowych nie działa !! Przy opisie wielu produktów brak podstawowych informacji.( np.poncho dziecięce brak wymiarów , ew... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jestem( już można powiedzieć byłam) stałym klientem od 4 lat. Byłam bardzo zadowolona, ale podejście do klienta, który tyle już wydał ( ubierałam siebie i syna wyłącznie w Deversie). Moja paczka utknę... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Byłam dziś klientem sklepu w Gubinie. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałam tak sympatycznej i pomocnej obsługi- Pani Iza( będąc pod wrażeniem musiałam aż zapytać o imie). Mimo sporej ilości klient... Se mer

Företagsinformation

1. Klädbutik
  2. också i
  3. Damklädesbutik
  4. Herrkläder

Informationen kommer från olika externa källor

e-sklep, Diverse najnowsza kolekcja damska i męska, super okazje, modowe inspiracje, marki, oferty, trendy, Click & Buy Fashion, Diverse Word, Diverse Club

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,6

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

10 lat temu koszulki były świetne

10 lat temu koszulki były świetne, wzornictwo, jakość wykonania. Kolekcje Diverse system, najlepsze jakie kiedykolwiek kupiłem. Brakuje normalnych wzorów jakie były kiedyś. Dzisiaj to totalne dno.

23 mars 2025

Omijać

Straszna firma. Dowiedziałem się tego w momencie, w którym musiałem zareklamować kurtkę za prawie 500 zł. Jest po prostu źle zrobiona (EVO EGO ST 24) - rzepy przecierają materiał. Domagałem się odstąpienia od umowy, bo wymiana moim zdaniem nic nie da, jeżeli nie poprawili konstrukcji rzepów. Oczywiście się nie zgodzili, ale obiecują wymianę na nową. Zobaczymy co będzie w przyszłym sezonie. Generalnie w procesie reklamacji zawsze wychodzi z jaką firmą mamy do czynienia. I tak jak w przypadku Badury i Wojasa - lepiej omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Idźcie do HalfPrice, TK MAX albo jakieś Zalando / Lounge - tam nie będziecie mieli problemów, a i towary lepsze.

20 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na poczatku lutego zamówiłam online…

Na poczatku lutego zamówiłam online koszule dla męża. Rozmiar niestety nie trafiony, więc dokonałam zwrotu. Niestety, od tego czasu cisza. Telefonu nikt nie odbiera, na maila nikt nie odpowiada, kasy ani śladu. Jestem totalnie zniesmaczona, najpewniej zglosze sprawę do UOKiK. Wydawało mi się, że tak znana powszechnie marka jest gwarantem uczciwości. Dawno tak się nie zawiodłam. Nie polecam!

18 mars 2025

Porażka

Złożyłam zamówienie w sklepie internetowym. Nie otrzymałam do niego faktury, przez co nie mogę dokonać zwrotu w sklepie stacjonarnym. Po aktualizacji aplikacji dostęp do mojego konta został zablokowany - więc tym bardziej nie mam możliwości pobrania faktury ze swojego konta . Próbowałam dzwonić, pisać na czacie , wysłałam maila . Nikt się do mnie nie odezwał, więc finalnie zostałam z produktem, który mi nie pasuje i którego nie mogę w żaden sposób zwrócić .

19 mars 2025

strata pieniędzy

zrobiłam zakupy przez internet . zwróciłam bluzki na własny koszt. nigdy nie otrzymałam zwrotu , brak kontaktu i odpowiedzi na maile.

17 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Chciałabym bardzo podziękować i powiedzieć że takich ludzi to ze świecą szukać…

Chciałabym bardzo podziękować i pochwalić Panią Patrycję i Monikę ze sklepu Diverse we Wrocławiu w Koronie przy ul. Krzywoustego, ponieważ bardzo mi pomogły . Przez zmianę w sklepie internetowym nie dostałam faktury przez co nie mogłam zwrócić towaru. Panie mimo mojej fulstracji i złości pomogły mi bardzo profesjonalnie, zadzwoniły i uzyskały numer faktury przez co mogłam dokonać zwrotu. Bardzo polecam ten sklep bo obsługa jest porostu rewelacja

14 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam zakupów w e sklepie czas…

Nie polecam zakupów w e sklepie czas wysyłki to jakaś zenada, zamówienie złożone przyjęte do realizacji po dwóch dniach i lakoiczna informacja ze została zrealizowana i towar przyjdzie do sklepu może za pięć dni# proszę nie kupować z odbiorem w sklepie bo nie wiadomo kiedy towar będzie do odbioru, brak możliwości anulowania zamówienia trzeba czekać aż się odbierze towar i wtedy można zwrocic, w dzisiejszych czasach to zenada.

19 februari 2025

Zarabianie na zwrotach

Odesłałam za duże spodnie (skrytka najmniejsza w paczkomacie) odjęto mi 18zl za zwrot. Ale żenada zarabianie w ten sposób na kliencie!!! WSTYD!!! I jeszcze mądrzenie się w mailu... masakra

26 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sklep w Piotrkowie totalna porażka…

Sklep w Piotrkowie totalna porażka Panie bez żadnej kompetencji najgorsze jest to że koszulka do wymiany na większy rozmiar jest problemem gdzie widać że koszulka nie była używana wielki problem zero podejścia do klienta nie polecam ostatni raz robiłam zakupy w tej sieci i odradzam każdemu

15 januari 2025

Złodzieje

Złodzieje Zamówiłam kurtkę do dnia dzisiejszego nie dostałam. Dzwoniąc na numer infolinii dostałam informację że pomimo że dostałam emaila że towar został wysłany to jednak jest dalej na magazynie bo czekają na więcej zamówień żenada na kółkach sprawę napewno zgłoszę na policję ponieważ jak zażądałam zwrotu pieniędzy powiedzieli mi że jest to niemożliwe Dodatkowo na pewno sklep zgłoszę do Urzędu Ochrony Konkurencji i konsumentów za wprowadzanie klienta w błąd informacja o wysyłce towaru a towar nie wysłany

2 januari 2025

galeria Felicity Lublin

Wchodząc do sklepu w galerii Felicity na 3 bądź 4 osoby z obslugi nikt nie powiedział nawet "dzień dobry"
Juz nie mówiąc nawet i tym czy jest jakas promocja.... Ta informacja akurat mało ważna. Najbardziej denerwująca rzeczą jest stanie i rozmawianie onok klientów o życiu prywatnym, co kogo obchodzi czy pracownik ma ochote gdzies mieszkac i dlaczego nie mieszka. Porażka totalna. Nie polecam.

7 november 2024

SZCZERZE

Mój kolega eryniuu ciągle chodzi w tej samej bluzie od was bo nic nowszego nie macie , dajcie mu nowy asortyment!!!!
złodzieje

26 september 2024

Tanie materiały

To jest żenada, 6 lat temu moja mama kupiłam w tym sklepie torebkę, bardzo ładną niebieską z niebiesko- czerwonym paskiem i ma ją do dziś, z powodu że mi się ten sam spodobał kupiłam ją niecały 1,5 lat temu i od początku kupienia ciągle się mi psuje i nawet porównałam jakość moja i mamy torebki i mieliśmy inne zamki i okazuje się że te sama cene torebki co my kupiliśmy to ja dostałam z taniego materiału zamek który ciągle siw psuje , coraz gorsze robie te torebki
Nawet moja mama kupiłam sobie rok temu nerkę to ten samek zamek się zepsuj
W czasie wyjazdu ciągle mi zamek się popsuł kompletnie, i teraz musiałam dac go do naprawy cały zamek
Więc zanim kupisz u nich torebkę albo torbę sprawdz jakość zamka
Bo się bardzo zawiodłam z tego sklepu

15 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Plamy na ubraniach

Niestety ubrania w sklepach Diverse są poplamione. Dużo ubrań ma plamki, albo plamy po złej sublimacji no dramat.

26 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Obsluga telefoniczna jak i mailowa…

Obsluga telefoniczna jak i mailowa fatalna !!!!
Baba odbierająca telefon nic nie wie w jakich godzinach kurierzy przyjeżdżają odbierają paczki .
Poprostu porażka, jeszcze z fochami odebrała telefon bo dopiero zaczęła pracę za wcześnie zadzwoniłam i nie miała ochoty ze mną rozmawiać. Gdyby umieszczali na stronie rzetelne informacje o przesyłce nie trzeba by bylo dzwonić i "przeszkadzać księżniczce "w piciu kawy i drapaniu się po ....
Więc rzuciła bezczelnie słuchawką i się rozłączyła!!!
Obsluga naprawdę zachęcająca do robienia u Was zakupów!!!
Nigdy wiecej!!!

29 april 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.