Ik adviseer niet te kiezen voor de keuze voor een handgeschreven kaartje voor 2 euro. Cadeau voor een vriend van mij is goed en leuk ingepakt, maar het handgeschreven kaartje die je voor 2 euro erbij... Se mer
Företaget har svarat
Heel snelle levering. Er was een artikel beschadigd aangekomen. Meteen contact opgenomen met de klantendienst, had heel snel reactie. Het defecte artikel moest niet retour wat weer wat werk bespaar... Se mer
Företaget har svarat
Ik had 3 dingen besteld waarvan 1 fles wijn deze zat bij aankomst in scherven in de doos. Ik heb gemaild naar “ditverzinjeniet” en kreeg meteen antwoord! Ik moest foto opsturen en had dag later al ee... Se mer
Ik vind het een superleuke webshop met grappige items en leuke kado ideeën. Snelle levering, ik had ‘s avonds besteld en de volgende dag gelijk in huis. Bij het transport is de doos kapot gegaan,... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bij mijn laatste bestelling is duidelijk geworden dat het niet enkel een bedrijf is met vele leuke gadgets voor verschillende gelegenheden, maar dat ook de klantenservice echt heel goed is. Dit kan niet over elk bedrijf gezegd worden. Ik zal in de toekomst met veel vertrouwen opnieuw bij hun bestellen.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Ik heb koelkastmagneetjes besteld. Die zijn precies zoals op de site.
Snelle levering.
Geen minpunten.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Superfijne service! Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice, passende oplossing voor een artikel wat gebroken aan kwam. De rest van de artikelen waren overigens in prima staat! Zou hier zeker vaker bestellen.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Alles was mooi en goed, maar het retourneren ging mis..
En nu kan ik nergens contact leggen, telefoon buiten gebruik, en geen mailgegevens of zo'n stomme robot-iets..

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Mooie producten voor een mooie prijs. En de klantenservice is echt super. Mijn sleutelhanger bleek defect bij ontvangst. Via mail contact opgenomen en direct werd er geantwoord. Daarna is er een nieuwe sleutelhanger opgestuurd. De oude hoefde ik niet terug te sturen. Wat een klantvriendelijke oplossing is dat.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Naast dat deze webshop hele leuke spullen heeft hebben ze ook een fantastische klantenservice. Super behulpzaam en meedenkend personeel. Zeer tevreden met het product en de service.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Wij hadden een bbq branding Iron besteld om als kado te geven en hadden het lekker snel in huis. We gingen de tekst samenstellen en kwamen 1 letter te kort. Gevraagd of wij die letter nog konden ontvangen en kregen ipv 1 letter een compleet nieuwe doos toegestuurd (gelukkig compleet en ook weer een snelle levering). De 1ste doos mochten wij behouden (om milieu vriendelijke redenen). Ze hebben nog meer leuke hebbedingetjes, dus ga ik zeker nog weer hier kijken en/of bestellen!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Besteld als kado, op een ander adres laten bezorgen.
Kreeg de jarige een verkeerde mok.
Dit middels mailcontact netjes en snel opgelost.
De jarige heeft nu 2 mokken, een goeie en een verkeerde tekst.
Heel netjes en vlot opgelost!
Top service!
Dank!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Mijn vrouw had hier een aantal producten besteld, snelle levering

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Voor het eerst heb ik een bestelling via deze website geplaatst op woensdag 15-05-2024.
Zowel de bestelling zelf als de levering verliep vlot.
De bestelling werd ontvangen op donderdag 16-05-2024 en het product voldoet aan de vereisten zoals werd weergegeven op de website.
Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Ik had een Flip vase besteld bij ditverzinjeniet. De eerste keer dat hij binnenkwam was het voor een deel beschadigd. Wilde het als moederdagcadeau geven en dus het liefst netjes. Na een paar mails, had ik al na 2 dagen weer een nieuwe flip vase binnen met cadeaupapier er om heen. Dus goede klantenservice met een snelle levering!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
In eerste instantie was mijn pakketje door PostNL zoek geraakt, ditverzienjeniet was ondanks dit gemakkelijk te bereiken en hebben mij meteen een tweede pakket toegestuurd en mijn zorgen volledig ontnomen. De artikelen die ik heb ontvangen zijn ook naar verwachting, netjes ingepakt. En heb zin om deze cadeautjes te geven! :-)

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Ze zijn eerlijk, denken met je mee en alle artikelen wat ze verkopen zijn geweldig ieder geval ik ga hier vaker bestellen voor mijn en me kids❤️
Helaas was het ontvangen product defect, maar na een retourmelding kreeg ik ontzettend snel bericht en een nieuw product opgestuurd. Zeer goede klantenservice!

Ik had een set glazen besteld bij ontvangst was er 1 beschadigt
Heb dit meteen gemeld en had probleemloos de volgende dag een mooie nieuwe set in huis
Helemaal top service 👍👍👍

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Erg leuke webshop met super leuke kado's die je zelf niet verzint. Klantenservice is erg klantvriendelijk en doen er alles aan om je bestelling goed te laten verlopen. We zijn tevreden.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
De site geeft aan dat als je voor 22:45 besteld, je het de volgende dag in huis hebt. Ik heb 17 maart besteld. Mijn zus is vandaag (20 maart) jarig, en ik kwam mooi met lege handen aan! Ook geen bericht van de post wanneer hij binnen komt. Ik lees in de revieuw ook dat dit eerder is gebeurd, ik adviseer dus om zeker geen cadeautjes hier te bestellen als je ze optijd in huis wilt hebben!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Wat de fk, ik heb in 2017 een water dispenser gekocht wel even eerlijk, met afterpay :') toen ik de joekel eenmaal binnen had en een positie langs mijn nintendo 3DS bleek deze lek te zijn. Toendertijd was de 3DS niet goedkoop. Ik heb de dispenser werkelijk waar kapot getrapt en nooit de rekening betaald. Ik heb contact gehad met de klantenservice die zeiden dat ik voor dit wanproduct moet betalen. Eenmaals vandaag 5 jaar later een deurwaarder die vermeld dat ik 650 euro zal moeten betalen voor deze helleveeg. Ik zal betalen. En hem opnieuw kopen en HOPEN dat deze net zo'n troep is. Want for real ik expose dit bedrijf echt de moeder op elke elke elke mogelijkheid dan ook. ** frikandellen. Mogen de hel jullie verwelkomen.

Koop er geen misterybox.
Je krijg allemaal onafgeleverde pakken uit china afkomstig van aliexpress ze beweren waarde van 225 euro maar waarde is nog geen 25 euro van je doos.
Afleggers

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Eerder leuke cadeaus gevonden op deze website, dus ik wilde vandaag weer iets kopen omdat ik jarig ben en ik een kortingscode heb ontvangen! Aardig wat tijd besteed om wat leuks uit te zoeken, maar nu blijkt de code helemaal niet te werken (expired?). Ook staat er in de mail dat verzending gratis is vanaf 40 euro, maar dat is eigenlijk pas vanaf 50 euro. Dat zou even aangepast moeten worden. Wel echt jammer!
Update: Fijn dat jullie zo snel willen helpen, ik heb de review hierop aangepast :)

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.