Ik adviseer niet te kiezen voor de keuze voor een handgeschreven kaartje voor 2 euro. Cadeau voor een vriend van mij is goed en leuk ingepakt, maar het handgeschreven kaartje die je voor 2 euro erbij... Se mer
Företaget har svarat
Heel snelle levering. Er was een artikel beschadigd aangekomen. Meteen contact opgenomen met de klantendienst, had heel snel reactie. Het defecte artikel moest niet retour wat weer wat werk bespaar... Se mer
Företaget har svarat
Ik had 3 dingen besteld waarvan 1 fles wijn deze zat bij aankomst in scherven in de doos. Ik heb gemaild naar “ditverzinjeniet” en kreeg meteen antwoord! Ik moest foto opsturen en had dag later al ee... Se mer
Ik vind het een superleuke webshop met grappige items en leuke kado ideeën. Snelle levering, ik had ‘s avonds besteld en de volgende dag gelijk in huis. Bij het transport is de doos kapot gegaan,... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Eerste bestelling. Een mooie tas in de vorm van een bokshandschoen voor mijn dochter. Correct geleverd op datum en tijd. Mooi product, fraai afgewerkt. Optioneel gekozen voor de cadeauverpakking. Het was niet zomaar een papiertje er omheen maar een fraai kleurrijk doosje met strik. Een aanrader

Svar från Ditverzinjeniet.nl
S'avonds besteld en de dag erna al binnen
Product 6 euro goedkoper als bij een andere site
Helemaal blij en tot een volgende keer

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Er ging zorgvuldig om met een misverstand in zake de levering.

Hi,
Ik bestelde een grappig tegeltje voor een vriendin die geslaagd is voor haar opleiding. In plaats daarvan kreeg ik lama sloffen. Meermaals proberen te bellen, nummer geblokkeerd waardoor de verbinding werd verbroken. Meermaals gemaild maar nooit een reactie gekregen. Erg teleurstellend. Ik zou het iedereen dan ook afraden om “dit verzin je niet” te bestellen!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Helaas kwam mijn bestelling kapot aan.
Aangemeld en meteen reactie en krijg nieuw produkt opgestuurd.
N product werkte niet meer optimaal, zonder problemen n omruiling....en n top communicatie....
Na een bestelling een reactie gehad dat het artikel helaas net niet meer direct op vooraad was, maar kon een gelijkwaardig alternatief uitkiezen.
Heb deze daarna thuis gekregen.
Het bericht en vervolgens het product zeer snel binnen gekregen!!!
Een top service kunnen de meeste bedrijven nog van leren!!!
Bij het volgende artikel ga ik zeker weer eerst hier kijken!
Super fijn en snel rechtstreeks contact met enthousiaste werknemers! Helpen je goed (denken mee) en graag.
Producten zoals weergegeven online; mooi!
Ik ben blij! Op zoek naar nog een grappig cadeautje voor onder de kerstboom eind december op de site van Ditverzinjeniet.nl terechtgekomen. Wat een keus! Mokken gevonden die totaal aansloten op de (grappige) zienswijze van de ontvanger. Erg leuk! Snel ontvangen en in het (mail-) contact van vandaag erg prettig te woord gestaan! Kom daar zeker nog een terug!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Heel origineel aanbod aan producten ! Na een probleem met de levering, contact genomen met de klantendienst en dit werd heel snel en professioneel opgelost.
Ik zal er zeker opnieuw bestellen...
Goede service en fijne afhandeling,
Ik had 2 muziekdoosjes besteld waarvan er 1 helaas defect was en verroest. Na een retouraanvraag te hebben gedaan kreeg ik direct al een mailtje terug (automatisch) dat ik het oude muziekdoosje mocht houden en retourzending niet nodig was i.v.m. het milieu. Ik kreeg ongeveer 2 dagen later een berichtje dat een nieuw muziekdoosje onderweg was en ik door het ongemak zelfs een extra muziekdoosje kreeg. Wat een fijne afhandeling van een toch wel vervelend probleem. Het personeel (Rob) was heel erg vriendelijk en ik kreeg echt het idee dat ze meedachten. Verder is het andere muziekdoosje in goede staat en ik ben daar heel blij mee. Ditverzinjeniet.nl heeft een heel groot scala aan artikelen en ook echt super leuke cadeautjes. Zeker een aanrader voor iedereen die een uniek cadeautje voor de feestdagen zoekt!!
Bestelling was snel geleverd. Bij mijn bestelling was een vergissing gemaakt en had ik het verkeerde ontvangen. Eén mailtje en een dag later had ik het alsnog het goede in huis zonder extra kosten.
Dit bedrijf heeft enorm leuke spulletjes, voor ieder wat wils. Kom er graag shoppen voor wat meer bijzondere zaken en cadeautjes.
Bedrukking was niet helemaal goed, direct goed opgelost. Nog gecheckt of ik het goed ontvangen heb. Fijn meedenkend bedrijf met mooie en grappige producten!
Aanrader!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Bestelling was eerste keer helaas niet aangekomen (fout van de post) en toen ben ik alsnog goed en snel geholpen.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Na een klacht over de eerste bestelling, een ander product uit mogen zoeken . Helaas voldeed dit product ook niet aan mijn verwachtingen. Toen werd een ander product mogen uitzoeken waar ik nu zeer tevreden mee ben . Bedankt.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Al een aantal keer besteld, Heel leuke artikelen , fijne webshop met een fijn bestelproces. Verzending is doorgaans de volgende dag gewoon al in huis. En de klantenservice reageert snel en vriendelijk.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Echt een prima bedrijf met top service…
Mijn bestelling had een defect en na melding daarvan direct antwoord en werden stappen ondernomen…. Voordat ik het pakket had retour gezonden had ik al een nieuw in huis zonder verdere kosten…. DAT noem ik top service… aanrader dus…

Svar från Ditverzinjeniet.nl
op internet staat "24 uur geopend" het is nu zaterdag 14:00 en ik sta voor een dichte deur... na 3 kwartier rijden! beetje jammer! misschien ff (laten) aanpassen, die openingstijden!
inmiddels twee dagen verder en ik ben uitermate vriendelijk en professioneel te woord gestaan! ik kan dan ook niet anders concluderen dan dat het hier gaat om een bedrijf wat netjes omgaat met klanten en eventuele problemen serieus neemt en ook naar een oplossing streeft!
uiteindelijk ben ikzelf degene geweest die te laat was met bestellen van wat ik nodig had en zijn inmiddels de openingstijden aangepast op internet, dus ik was volledig content met de reactie en heb afgezien van de aangeboden waardebon. en alsnog krijg ik een kortingscode toegestuurd! het had niet gehoeven, maar ontzettend bedankt voor de professionele behandeling!
keep on doing the good work!!

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Gepersonaliseerde mok besteld. Volgende dag ontvangen zelfs 1 dag eerder dan verwacht.
Er was een stukje van de mok af, foto gemaakt, gemeld via de site, direct reactie & actie.... probleemloos een nieuwe ontvangen...de volgende dag!
Wát een geweldige service! Tóp.

Svar från Ditverzinjeniet.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.