Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ein von mir bestellter Artikel kam wahrscheinlich durch den Transport beschädigt bei mir an. Die Korrespondenz mit dem Service war hervorragend, absolut unkompliziert und sehr freundlich.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Update: Het duurde wekenlang maar uiteindelijk bericht gekregen dat het aankoopbedrag werd teruggestort. En dat ook inderdaad ontvangen. Theepot laat na gebruik in het eerste jaar steeds meer ba... Se mer

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Heminredningsaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Ka...

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fijne spullen

Fijne keuken schoonmaakspullen. Als ik houten borstels nodig heb dan ga ik hier heen. Top winkel voor plastic vrije spullen.

18 maj 2026

Onvriendelijke medewerker Dille & Kamille Breda

Werden in het filiaal van Dille & Kamille Breda erg onvriendelijk geholpen door een medewerkster. Bij het afrekenen vroegen we vriendelijk of het ingepakt kon worden, waarop we op een snauwende en passief-agressieve toon antwoord kregen. De manier van communiceren voelde erg onprettig en allesbehalve klantvriendelijk. Jammer dat we daardoor met een vervelend gevoel de winkel uitgingen.

18 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ich habe mir neue Stuhlkissen und…

Ich habe mir neue Stuhlkissen und zusätzlich dickere Sitzpolster für eine große Fensterbank bestellt. Die Ware wurde immerhin schnell und ordentlich versendet. Das war es dann aber auch schon mit dem Positiven. Ich habe mich sehr über die neuen Kissen aufgrund der schönen Optik gefreut. Leider sind diese aber sehr schlecht verarbeitet, trotz eines recht hohen Preises. Die Polsterung ist dermaßen unregelmäßig, dass man darauf nicht ordentlich sitzen kann. Dies haben mehrere Personen unabhängig voneinander bestätigt. Zudem ist das Schild bei den Stuhlpolstern, völlig seltsam, an der Seite und nicht, wie bei allen anderen, hinten. Was die ganze Optik meines Erachtens zerstört. Aufgrund der schlechten Qualität möchte ich die Polster nun zurücksenden. dies geht jedoch nur als unversicherter Versand über DPD (mehrere KM weit von mir entfernt, da in Deutschland sehr selten....) für knappe 12 Euro!!! Und wenn man eine Versicherung möchte, dann kostet das nochmal zusätzlich 3,50. Unverschämtheit, dass man sich den Versanddienstleister nicht selbst aussuchen kann. Ich kann Dille und Kamille keinesfalls empfehlen und nur jedem abraten, die übeteuerten Produkte zu kaufen.....

13 maj 2026

Stop koop niet online

Waarom ben ik niet eerst hier komen kijken. Ik deed vanmorgen een bestelling met een waardebon van 50 euro. Ik moet iets meer betalen wat ik wil doen met de bankkaart. Hier ging echter iets mis en deze betaling is niet gelukt. Hierdoor is de bestelling niet kunnen doorgaan maar is mijn bon wel opgebruikt. De reactie van de klantendienst is dat ze wachten op de betaling maar deze betaling is niet gelukt ik kan dit zien in mijn bankgegevens. Als ik dit zeg zeggen ze dat ze niets kunnen doen en ik moet wachten maar hoe lang… ik ben mijn bon kwijt er is geen bestelling gedaan en moet dan maar wachten. Voor mij dus een laatste keer wat een …webshop met klantendienst. En die bon kwijt is pure diefstal.

8 maj 2026

Verkeerde Bestelling Geleverd

Geen aanrader. Verkeerde bestelling ontvangen. Na een week nog steeds geen reactie van de klantendienst. Totaal achterhaalde werking. Verzending was dan ook nog eens 7 euro om het verkeerde te ontvangen. Kan het natuurkijk altijd rerour sturen. Op eigen kosten. Wat een klucht. Mooie winkels. Maar zullen niet overleven met dit management.

5 mars 2026

Schoenveger gekocht voor €34,95

Schoenveger gekocht voor €34,95, een andere dan de vorige keer. Duurder. De zijborstels zijn veel te groot, onze voeten passen er niet tussen, probeer je het toch dan krassen de borstels het leer van onze schoenen. Dit probleem lost zich wel op want de zijborstels zitten er los in! Na drie keer gebruiken was meer dan de helft er al uit gevallen. Wat een slechte kwaliteit zeg, foei!

15 januari 2026

Vreselijke klantendienst

Vreselijke klantendienst
Ik kan (in België) op één of andere manier geen cadeaubon bestellen en betalen met bancontact. Je moet bijna 3 weken wachten op een antwoord van de klantendienst en ze doen zelfs geen moeite om het probleem te reproduceren om op te lossen (dat tot in de puntjes is uitgelegd). Ik ben absoluut fan van de winkels, maar blijf ver weg van de webshop en hun klantendienst. Jammer!

3 mars 2026

MISKOOP!! Wasparfum Verbena van Dille & Kamille

Wasparfum Verbena, 50ml voor maar liefst € 19,95, absoluut een regelrechte miskoop! Was ruikt totaal niet, zelfs niet een beetje, ook niet na toevoegen van 2 volle pipetten (in plaats van de 3 tot 5 druppels die de was heerlijk zou moeten doen ruiken volgens de gebruiksaanwijzing).
Jammer, Dille & Kamille...
NIET KOPEN, WEGGEGOOID GELD!

24 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Cadeaubon te laat ontvangen + fout bij levering

Cadeaubon last minute besteld voor een vriendin via de webshop. Deze nooit ontvangen en de klantendienst moeten contacteren pas na het weekend wanneer het eigenlijk al te laat was met de melding dat ik de cadeaubon niet hebt gekregen. Uiteindelijk wel de cadeaubon ontvangen, maar helaas te laat.
Daarnaast ook een pakketje besteld via de webshop om af te halen in de winkel. Maar krijg bericht dat ze het niet konden leveren in de winkel en dat het naar een postpunt gaat, dan kon ik even goed thuislevering aanduiden. Daarna mail gekregen dat ik het kon ophalen in de winkel, terwijl ik het al had opgehaald in het postpunt … Nagevraagd bij de winkel en was een grote administratiefout. Ik twijfel of ik deze winkel wel nog binnenstap. Wel leuke producten, maar als je niet in de buurt woont en je wilt online bestellen, dan is het een boeltje.

18 februari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Theepot laat na gebruik in het eerste…

Update:

Theepot laat na gebruik in het eerste jaar steeds meer barsten zien en er lijkt wel een soort hars uit te komen. Mail gestuurd op 11 januari en nogmaals op 20 januari maar tot op heden geen oplossing of bericht terug anders dan we hebben uw mail ontvangen. Echt slecht!

14 augusti 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

RVS pan met halve cm hoge lijmresten

Mooie RVS pan gekocht in de winkel van Dille & Kamille. Eenmaal thuis is het onmogelijk om de keiharde lijmresten van een halve cm hoog waarmee de beschrijving was opgeplakt los te krijgen van de pan. Na bellen met de winkel blijkt dat het om een bekend probleem gaat.
Het advies: de lijmresten kun je wegkrijgen met huis-tuin- en keuken middelen (olie). Als dit niet werkt, kon ik teruggaan naar de winkel en dan zouden ze het oplossen met stickerverwijderaar. De tips werkten natuurlijk niet bij die harde dikke lijmlaag. Vervolgens met een föhn geprobeerd de lijm zachter te krijgen om weg te kunnen schrapen zonder succes.

Dus teruggegaan naar de winkel. Eenmaal in de winkel krijg je te horen: probeer het zelf eens met aceton, wij gaan niet aan de slag met stickerverwijderaar. Ze wilden dus opeens niet zelf aan de slag gaan met stickerverwijderaar terwijl dat aan de telefoon wel vermeld werd!

Hier ging ik niet mee akkoord want ik had geen zin om met chemische aceton op een mooie pan zelf te gaan kliederen met weinig kans van slagen en daarnaast gaf D&K aan dat ze het probleem zouden oplossen. Uiteindelijk met een nare ervaring en zonder pan wel het geld teruggekregen.

D&K zal nu wel met een hele lading RVS pannen zitten met lijmresten aangezien het een bekend probleem was.. Zonde van iedereens tijd.

Met deze kwaliteit jaag je klanten weg.

19 januari 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Pas op met online cadeaubonnen.

De producten en het personeel in de winkel heb ik geen moeite mee! Ik shop er graag. Daarintegen zou ik nooit meer online bestellen bij deze winkel. Er was wat mis gegaan bij een bestelling waardoor al het geld van de cadeaubon was maar er geen bestelling was geplaatst. Dit ging om 50 euro. Ze reageren wel maar willen niet mee werken. Ze wijzen naar de deur. Ook als andere externe partijen het met hun op willen lossen. Erg jammer. Mijn kerstpakket dit jaar is in de lucht gevlogen.

19 december 2025

Super toller Kundenservice

Super toller Kundenservice, leider kamen zwei Produkte bei mir beschädigt an, was nicht an der Verpackung liegen konnte vermutlich ist dies beim Transport passiert ich habe umgehend den Kaufpreis zurück bekommen sehr unkompliziert vielen lieben Dank ich würde immer wieder bestellen!!!!

6 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.