Var är värdet av kalendern
Var är värdet av kalendern, den var inte billig Och man får plastgrejer i usel kvalitet och i princip nästan inga diamond paintings som man faktiskt trodde man skulle få
Diamantmålning av hög kvalitet
Nederländerna
Har inte besvarat negativa omdömen
Använder dropshipping från Kina vilket inte framkommer på hemsidan. Trodde jag beställde från ett svenskt företag men efter mer än en vecka sen beställningen har det fortfarande inte kommit några pärlor. Dyr frakt dessutom men tanke på att Kina har gratis frakt ---------
Varorna är okej, men ångrar du ditt köp så har de gjort det nästan omöjligt att returnera. Måste kontakta säljaren plus leveransföretaget för att kanske få koden för retur.
Jag trodde jag beställde från en svensk sida men den är från Kina. Då lär det dröja innan paketet kommer fram. Dessutom lär kvaliteten inte vara särskilt bra. :(
Fick endast 1/3 av beställningen och får ej det jag förväntar mej enligt beskrivning och beställning.
Här gäller att se upp vid beställning. Jämför med andra liknande försäljning.
Leveransen dröjer till långt efter jul! Lurad att tro att jag beställde från svensk sida. VARNING
Beställde härifrån för att undvika att beställa billigt skräp från Kina. Men ser att produkterna skickas från Kina så ni kan lika gärna beställa direkt från temu eller shein istället för tre gånger så lägre pris och snabbare leverans.
Njee både för servicen och resultatet. Bilden jag skickade in motsvaras tyvärr absolut inte av tavlan som trycktes och skickades till mig från Kina. Jag fick vänta i ganska precis 1 månad på att få paketet. När det stod att tavlan hade anlänt till mitt levereringsställe så hade jag absolut inte fått någon notis om vart den hade anlänt eller med vilket företag. I kundservicen hos Diamond painting vart jag hänvisad till att själv höra av mig till olika leveransföretag och höra om de har mitt paket. När jag väl hade stått på mig om att det ska väl ingå i priset att inte behöva söka efter sitt paket i blindo, fick jag lyckligtvis hjälp av någon som kunde åtminstone ge mig ett spårnummer så att jag visste vad jag sökte efter och var.
Tavlan blev tyvärr också lite av en besvikelse. Man ser ingenting på den. Flera konturer är så blandade att det är svårt att skilja vad som är vad.
Det blir inga fler gånger.
Köpte en tavla där färgkoderna på stenpåsarna var hopblandade. Kontaktade företaget via Messenger där jag konverserade 11 gånger. Hon påstod att hon inte kunde se vår konversation varvid jag fick upprepa mitt ärende plus fota av tavla med alla koder. Värdelöst företag. Nu ber dom mej upprepa allt från början och mejla någon annan "person" om mitt ärende. Ett effektivt sätt att nöta ut kunder med klagomål. Kunde jag sätta minusbetyg hade jag gjort de. Kommer inte handla där längre, det finns andra butiker

Svar från Diamondpaintingsweden
Håll er borta. Ännu en fusksajt från Kina som utger sig att vara svensk.
Beställde den 5 dec. Inget är mottaget och spårning är nästintill obefintlig.

Svar från Diamondpaintingsweden
Lång leverans tid, varor skickas från kina men priser som om det vore EU. Kommer inte beställa härifrån igen. Nu får flickvännen va nöjd med sen present även om jag beställde långt i förväg

Svar från Diamondpaintingsweden
Fruktansvärt lång leveranstid. Beställde för över en månad sen och fortfarande inte fått mina varor. Kommer inte att beställa igen.

Svar från Diamondpaintingsweden
KÖP EJ FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!
Min sambo betalade över 1000:- för en stor diamantmålning. När jag ska börja med den fattas flera påsar pärlor. Har mailat detta företag m.m. Och dem går inte att få tag på.
Oseriöst företag!

Svar från Diamondpaintingsweden
Borde framkommit tydligare att det skickades från Kina. Skickade även efter några påsar med lösa stenar som kostade 41:- påsen vilket klart var ett överpris då det inte var så stora påsar. Anledningen att jag valde detta ställe var att man kunde välja Klarna.

Svar från Diamondpaintingsweden
Tyvärr kom min tavla aldrig fram, men pengarna tog dem o sämre kontakt med företaget har jag aldrig skådat 2 mail till dem o 2 skrivna på messenger på fb utan svar, gör det ännu mer dåligt Så undvik detta företag när det skall beställas diamond painting tavlor.
Dem hörde av sig o hade aldrig mottagit något mail ifrån mig, plötslig har dem lagt till i villkoren att det tar ca 10-21 dgr, lusläser alltid innan jag beställer så det är en fake detta.