Diamondpaintingsweden Omdömen 15

Diamantmålning av hög kvalitet

1,9

Dålig

TrustScore 2 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Var är värdet av kalendern

Var är värdet av kalendern, den var inte billig Och man får plastgrejer i usel kvalitet och i princip nästan inga diamond paintings som man faktiskt trodde man skulle få

6 december 2025

Varning använder dropshipping från Kina

Använder dropshipping från Kina vilket inte framkommer på hemsidan. Trodde jag beställde från ett svenskt företag men efter mer än en vecka sen beställningen har det fortfarande inte kommit några pärlor. Dyr frakt dessutom men tanke på att Kina har gratis frakt ---------

8 juni 2025

Svårt retur så du ger upp och betalar

Varorna är okej, men ångrar du ditt köp så har de gjort det nästan omöjligt att returnera. Måste kontakta säljaren plus leveransföretaget för att kanske få koden för retur.

14 februari 2025

”Sweden”

Beställde härifrån för att undvika att beställa billigt skräp från Kina. Men ser att produkterna skickas från Kina så ni kan lika gärna beställa direkt från temu eller shein istället för tre gånger så lägre pris och snabbare leverans.

11 december 2024

Njee både för servicen och resultatet

Njee både för servicen och resultatet. Bilden jag skickade in motsvaras tyvärr absolut inte av tavlan som trycktes och skickades till mig från Kina. Jag fick vänta i ganska precis 1 månad på att få paketet. När det stod att tavlan hade anlänt till mitt levereringsställe så hade jag absolut inte fått någon notis om vart den hade anlänt eller med vilket företag. I kundservicen hos Diamond painting vart jag hänvisad till att själv höra av mig till olika leveransföretag och höra om de har mitt paket. När jag väl hade stått på mig om att det ska väl ingå i priset att inte behöva söka efter sitt paket i blindo, fick jag lyckligtvis hjälp av någon som kunde åtminstone ge mig ett spårnummer så att jag visste vad jag sökte efter och var.
Tavlan blev tyvärr också lite av en besvikelse. Man ser ingenting på den. Flera konturer är så blandade att det är svårt att skilja vad som är vad.

Det blir inga fler gånger.

25 oktober 2024

Uruselt kundbemötande

Köpte en tavla där färgkoderna på stenpåsarna var hopblandade. Kontaktade företaget via Messenger där jag konverserade 11 gånger. Hon påstod att hon inte kunde se vår konversation varvid jag fick upprepa mitt ärende plus fota av tavla med alla koder. Värdelöst företag. Nu ber dom mej upprepa allt från början och mejla någon annan "person" om mitt ärende. Ett effektivt sätt att nöta ut kunder med klagomål. Kunde jag sätta minusbetyg hade jag gjort de. Kommer inte handla där längre, det finns andra butiker

28 februari 2024

Hej Annica,

Vi uppskattar din feedback och ser den som värdefull för att förbättra våra tjänster. Vi beklagar djupt att du har haft en negativ upplevelse och att du inte har fått den hjälp du behöver.

Vi förstår att konversationen via Messenger inte har varit tillräckligt sammanhängande, vilket har resulterat i att du har blivit hänvisad till vår kundsupport via e-post. Detta görs för att ge dig en effektivare hjälp.

Om du ännu inte har tagit kontakt med oss via e-post, uppmuntrar vi dig att göra det så att vi kan hjälpa dig så snart som möjligt. Vi finns här för att hjälpa till på bästa möjliga sätt.

Håll er borta

Håll er borta. Ännu en fusksajt från Kina som utger sig att vara svensk.
Beställde den 5 dec. Inget är mottaget och spårning är nästintill obefintlig.

18 december 2023

Svar från Diamondpaintingsweden

Tack för din feedback. Vi arbetar hela tiden med att ge så bra information och support som möjligt. Vill du ha hjälp med din beställning, är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl info@diamondpaintingsweden.se
På så vis kan vi hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Diamond Painting Sweden

Lång leverans tid

Lång leverans tid, varor skickas från kina men priser som om det vore EU. Kommer inte beställa härifrån igen. Nu får flickvännen va nöjd med sen present även om jag beställde långt i förväg

1 november 2023

Svar från Diamondpaintingsweden

Tack för din feedback. Vi tar alltid våra kunders åsikter vidare för att hela tiden kunna förbättra och utveckla oss!

Fruktansvärt lång leveranstid

Fruktansvärt lång leveranstid. Beställde för över en månad sen och fortfarande inte fått mina varor. Kommer inte att beställa igen.

4 oktober 2023

Hej Malin,

Din feedback är väldigt värdefull för oss, och vi arbetar hårt för att förbättra vår leveransprocess. Vi hoppas att du överväger att beställa från oss igen i framtiden.

Hanna

KÖP EJ FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!

KÖP EJ FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!
Min sambo betalade över 1000:- för en stor diamantmålning. När jag ska börja med den fattas flera påsar pärlor. Har mailat detta företag m.m. Och dem går inte att få tag på.
Oseriöst företag!

16 november 2022

Svar från Diamondpaintingsweden

Jag är så ledsen att höra att du inte fick något svar på ditt mejl, vi ber om ursäkt!
Kan du skicka ett meddelande till oss på facebook?
Vi hjälper dig gärna vidare med de saknade stenarna.

Skickades från Kina

Borde framkommit tydligare att det skickades från Kina. Skickade även efter några påsar med lösa stenar som kostade 41:- påsen vilket klart var ett överpris då det inte var så stora påsar. Anledningen att jag valde detta ställe var att man kunde välja Klarna.

16 september 2022

Tack för din recension.
Jag är ledsen att höra att du inte är nöjd med vår tjänst, men leveransdatumet står på vår hemsida.
Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att skicka ett mejl eller kontakta oss på facebook.

Tyvärr kom min tavla aldrig fram

Tyvärr kom min tavla aldrig fram, men pengarna tog dem o sämre kontakt med företaget har jag aldrig skådat 2 mail till dem o 2 skrivna på messenger på fb utan svar, gör det ännu mer dåligt Så undvik detta företag när det skall beställas diamond painting tavlor.
Dem hörde av sig o hade aldrig mottagit något mail ifrån mig, plötslig har dem lagt till i villkoren att det tar ca 10-21 dgr, lusläser alltid innan jag beställer så det är en fake detta.

6 augusti 2022

Svar från Diamondpaintingsweden

Kära, vi har skickat en ny tavla till dig. förlåt för den långa väntan