Vart är värdet av kalendern
Vart är värdet av kalendern, den var inte billig Och man får plastgrejer i usel kvalitet och i princip nästan inga diamond paintings som man faktiskt trodde man skulle få
Färgerna motsvarade inte de som visades på bilden på hemsidan. Motivet var också otydligt i konturen. En del färgfält saknade numrering. Det var roligt att måla, men på det hela taget blev jag besviken.

Svar från Happydiamondpainting
Jag bestälde eget foto plus ram.
Jag fick en helt annat. En man och en kvinna. Alltså inte jag Jag beställde.
Ramen gick jag tillslut.
Så det va bara att kasta. Komplicerat att skicka tillbaka plus jag har inte lust att betala porto. Jag har betalt redan för mycket på nåt jag inte beställt.
Ska aldrig mer handla där

Svar från Happydiamondpainting
Produkten skulle kommit 6-8 dec. Julklapp. Fortfarande inte kommit 25:e. Urdålig kundtjänst som inte hjälper till alls. Varning för att handla här.

Svar från Happydiamondpainting
Ohyggligt lång leveranstid nu har det gått mer än en månad och fortfarande har det inte kommit fram. Kommer ALDRIG att handla hos dom mer. Trodde ju att det var ett svenskt företag, men så hämtar dom från kina. Ne aldrig mer, hädanefter handlar man från andra så man vet att det kommer på några dagar.

Svar från Happydiamondpainting
Lång väntetid, dålig kvalitet, pärlor saknas och det är inte värt pengarna!!
Beställ ej härifrån och köp inte deras ursäkter, inget åtgärdas ändå.
De låtsas vilja lösa problemet med fina svar till klagomålen, men inget händer. Spar pengar och tid och strunta i detta blufföretag.

Svar från Happydiamondpainting
för mig som hsr haft en stroke så är jag glad för att kunna få träna mina händer det går jättebra för mig nu tack vare att jag kan koncentrera på ett annat sätt

Svar från Happydiamondpainting
Usel kvalité, kunde lika gärna beställt från Wish själv!
Dessutom tog det 25 dagar för beställningen att komma? Fick ingen orderbekräftelse heller. Kommer inte att beställa härifrån igen.

Svar från Happydiamondpainting
Beställde och betalningen gick igenom men fick varken ordebekräftelse eller ordernummer.
Har mailat kundtjänst ett antal gånger men de svarar inte.
Ett scamföretag, handla inte där!

Svar från Happydiamondpainting
kundtjänst är dryga och svarar med några dagars mellanrum för att sen skita i att svara.
Jag köpte en förseglare till tavlan jag slitit med i flera veckor som skulle ge tavlan en extra touch och lättare att rengöra. istället förlorade tavlan allt sitt glitter och ytan blev klistrig. Detta tyckte kundtjänst jag borde förstått skulle hända för så funkar tydligen produkten trots att den informationen inte framgår någonstans och annonsen säger tvärtemot. falsk marknadsföring och nöjd kund garantin består av idiotförklaring av kundtjänst 👍 blir en anmälan till konsumentverket från mig och hoppas de inte får lura folk längre
Har aldrig varit med om att ett motiv skiljer sig så mycket från originalbilden.
Därför fattas det pärlor till det mörkbruna.
Nr 6947575595174

Svar från Happydiamondpainting
Det får bli sista gången jag beställer härifrån . Gjorde beställningen 8/4 och de har fortfarande inte dykt upp . Nu står de att de tidigast kommer den 7/5 . Det går ju fortare att själv åka till Kina t.o.r och köpa skiten själv . Bedrövligt 😡

Svar från Happydiamondpainting
Fruktansvärd kvalitet. Färdig tavla endast påminner om fotot.
Vart ska jag svara på din fråga om vad ni kan göra? Hur brukar ni lösa när ni skickat dåliga produkter till kund?

Svar från Happydiamondpainting
Beställningen tar jättelång tid. Kontaktat företaget ett flertal gånger och ifrågasatt detta och får bara svar att de inte kan se vart beställningen är och att jag ska vänta.
Kommer ALDRIG MER att beställa från Happy diamond painting. Är väldigt besviken...
BESTÄLL ALDRIG NÅGOT FRÅN DENNA HEMSIDAN!!!! Beställde varor, insåg att det är för mycket jobb, skickar tillbaka varorna, fått ett formulär från företaget via deras hemsida hur man skickar tillbaka samt adress, betalar för frakten och företaget uppger att det är fel adress och att de inte har fått dom tillbaka!!! Skickat det som rekommenderat! och nån har kvitterat ut varorna enligt postnords! går in på företagets hemsida ADRESSEN är inte samma! Jag gick med formuläret till postnord o de skrev av det som stod där!!!! NU ska företaget ha uppdaterat Formuläret samt BYTTTTT adress! OCh ingen vet var varorna är!!!!