de Vries Isolatietechniek Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze woonkamer was altijd koud in de winter vanaf de vloer, vooral bij de schuifpui. Sinds de isolatie is dat weg en lopen de kinderen weer op sokken door het huis. De mannen waren op tijd,vriendelijk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben beide klussen op één dag laten doen, zodat we maar één keer thuis hoefden te blijven. De ploeg werkte goed op elkaar ingespeeld en was rond drie uur klaar. Ze hebben ons ook geholpen met de... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vier gasten in een De Vries’ shirt lopen door de wijk. Ze komen ‘s avonds na 20.00 aan de deur, zeggen dat ze net klaar zijn met hun werk in de wijk en nog een rondje doen. Een behoorlijk dwingende... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor mijn recent aangeschafte woning heb ik door De Vries Isolatie mijn spouwmuur en kruipruimte laten isoleren. Het contact ging vlot en soepel. Duidelijke afspraken en verwachtingen. De heren op... Se mer

Företagsinformation

1. Isoleringsentreprenör

Skrivet av företaget

Isolatiespecialist in Hoofddorp. Spouwmuurisolatie | Vloerisolatie | Bodemisolatie | Dakisolatie | Gevelimpregnatie | Kruipruimteventilatie

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

63 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

vakkundig werk

De heren hebben goed en vakkundig werk afgeleverd.
Ze hebben meegedacht met wat vragen die ik had en goed opgelost.

4 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel fijn bedrijf, zeer aan te raden

Heel fijn bedrijf, dat ik in mijn vorige huis al bodem- en spouwmuurisolatie had laten aanbrengen; dat beviel zo goed dat ik het in mijn nieuwe huis weer door hen wilde laten doen. De mensen zijn beschaafd, vriendelijk, werken netjes en secuur, houden zich aan afspraken en zijn zeer klant- en servicegericht. Je zou willen dat alle bedrijven zo waren! Ik kan ze alleen maar aanraden dus.

30 juni 2023

Ouderwets vakmanschap

Wij hebben een heel plezierige ervaring gehad met De Vries Isolatietechniek. Nico, Lauren en Jos hebben keihard gewerkt om onze vloer en onze spouwmuur binnen één dag te isoleren. Daarbij hebben ze problemen die ze tegenkwamen (bijvoorbeeld een onverwacht krappe kruipruimte) in goed overleg opgelost en ook heel secuur gewerkt (bijvoorbeeld precies de juiste kleur voeg zodat je de boorgaten in de muur niet ziet). Alles daarna netjes opgeruimd en netjes afgewerkt. Wat ons betreft een absolute aanrader - als we ooit nog meer isolatiewerk aan ons huis zouden hebben dan mag dit team het meteen komen doen.

14 juni 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede ervaring

Goede ervaring. Werken erg netjes en pakken goed door. Na afloop alles weer netjes opgeruimd en aangeveegd. Zelfs binnen stofzuiger gepakt. Top.

26 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van offerte aanvraag tot plaatsing top…

Van offerte aanvraag tot plaatsing top communicatie. Alles wordt duidelijk en goed uitgelegd en de uitvoering wordt erg netjes uitgevoerd en de werkplaats netjes achtergelaten. Het duurt nog even, maar je krijgt binnen zin in de winter zo! ;-)

26 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Volgens afspraak, kundig en correct.

Vanaf "intake" tot offerte naar uitvoering aanbrengen spouwmuurisolatie is tot nu toe allemaal volledig volgens de gemaakte afspraken verlopen. De installateurs deden hun werk met kennis en kunde, werkte netjes en waren uiterst correct en hulvaardig.

15 juni 2023

gewoon prima

Prettig contact. Eerlijk. Komen afspraken na. Keurig gewerkt. Aardige isolateurs.
Zeker een aanrader, dit bedrijf!

13 juni 2023

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, hard werkende jongens. Klus was iets meer dan ingeschat, maar ze zijn ‘s avonds gebleven om het af te maken. Heel blij mee!

16 maj 2023

Heel fijn bedrijf

3 weken geleden hebben we contact opgenomen met verschillende bedrijven ivm het isoleren van de spouwmuren.
Dit bedrijf, de vries isolatietechniek sprong er zeker bovenuit. Een goede uitleg en vriendelijke benadering en een gunstige prijsstelling. Ook via de mail goed contact gehad bij wat vragen die we nog hadden.
Dus vandaag 2 juni zijn er 2 heren langs geweest.
Goede kennis van zaken en heel fijn dat ze al tijd hadden om te isoleren.
Hebben goed werk afgeleverd en werkten zorgvuldig en netjes. Alles werd ook weer keurig opgeruimd.
Dus voor ons , super.

2 juni 2023

Professionele vakmensen

Sympathieke mensen die vakkundig en keurig te werk gaan. Door omstandigheden heb ik de datum van vullen moeten verplaatsen en dit kon al binnen een paar weken zonder problemen. Twee dagen geleden is mijn spouw gevuld, op basis van hun advies hoe ik met de ruimte om moet gaan ga ik ervan uit dat het huis goed geïsoleerd is voor de toekomst.

22 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Netjes werk en netjes achtergelaten.

Afgelopen dinsdag prima ervaring gehad met de Vries isolatietechniek. Medemerkers zijn vriendelijk, werken lekker door en ruimen de gemaakte rommel netjes op. Het is dat ik maar 1 spouwmuur heb anders hadden ze vaker mogen komen.

18 april 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.