Det här tycker kunderna
Ik beveel spoedisolatie ten zeerste aan! Fijn contact, leggen de offerte haarfijn uit. Eerlijke en mooie prijs. Ontzettende professionele hardwerkende jongens. Na het isoleren van de spouwmuren en de... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Betrouwbare partij, ook in geval van een probleem
Vorig jaar zowel bodemisolatie, spouwmuurisolatie als zoldervloerisolatie laten uitvoeren door SI-Isolatie. De offertes zijn concurrerend en met zowel de gemeentelijke subsidie als de ISDE subsidie vallen de kosten behoorlijk mee. Ik ga er vanuit dat het zich ook in verwarmingskosten binnen niet al te veel jaar terugverdient, zeker met de huidige energieprijzen. Al kan ik het helaas niet vergelijken met de situatie vóór het isoleren, want ik heb geen winter zonder de isolatiemaatregelen meegemaakt in dit huis waar ik pas 15 maanden woon. Na ongeveer 9 maanden was er een probleem ontstaan met het cement/specie waarmee de boorgaten voor de spouwmuurisolatie zijn afgewerkt. Dit cement viel spontaan uiteen waardoor er weer gaten in de gevel zichtbaar werden. Dit heb ik gemeld aan SI-Isolatie, binnen een paar weken was dit netjes binnen de garantie opgelost en is de spouw ook nog eens op een aantal plekken bijgevuld, waar dat door ons eigen toedoen (vervangen van enkele kozijnen ná spouwmuurisolatie i.p.v. ervoor) wat leger was geraakt. Ik ben te spreken over de snelle, heldere communicatie van dit bedrijf en hoe ze klaarstaan als er onverhoopt toch iets niet helemaal goed blijkt te zijn gegaan.
Betrouwbare gasten
No nonsense. Betrouwbare partij. De vloer laten isoleren door SI Isolatie. Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden en daarna is het werk netjes uitgevoerd. Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie
Schijn bedriegt
Ik plaats deze review namens mijn moeder. Zij kreeg een brief per post en een afspraak gemaakt, heel vriendelijk en behulpzaam. Offerte gekregen en isolatieklussen werden uitgevoerd. Voor de vloer kwamen er opeens meer kosten bij wat niet vooraf was vermeld in de offerte. Afspraak gemaakt met partij voor het glas. Kwamen de eerste keer zonder bericht niet opdagen en mijn moeder moest er meerdere malen achteraan. Na 3 weken belden ze opeens dat ze langskwamen. De glaszetters gingen erg ruig te werk. Stuk vensterbank eraf en latjes met nietjes bevestigd.. wat natuurlijk gaat roesten. Als kers op de taart: geen factuur ontvangen maar mijn moeder moest wel direct per pin betalen aan de deur. En dit bleek teveel te zijn door rekenfout. Na contact met SI Isolatie gaven zij in eerste instantie aan dat mijn moeder contact op moest nemen met de glaszetters hierover. Terwijl SI Isolatie belooft dat zij je helpen! Conclusie: een hoop gezeur en frustratie. Neem geen tussenpartij en informeer naar betrouwbare uitvoerders. SI Isolatie doet zich voor als bemiddelaar ingehuurd door de gemeente, wat niet zo is.
Ik ben goed geholpen door SI Isolatie
Ik ben goed geholpen door SI Isolatie. Vooral fijn dat ze mij wezen op de subsidiemogelijkheid in Scherpenzeel. Zelf wist ik helemaal niet dat er subsidie was voor dakisolatie. Met de €1.950 subsidie maakte dat het een stuk aantrekkelijker. Alles netjes geregeld en uitgevoerd.
Deskundige uitvoering en heldere communicatie!
SI-isolatie heeft bij ons goed werk geleverd. Eerst de situatie bekeken, daarna advies gegeven en tot slot de zolderisolatie uitstekend uitgevoerd, Adviseur Jesper kwam zijn afspraken na en heeft ook het subsidietraject deskundig begeleid. Kortom: met dit bedrijf hadden we een goede ervaring en is zeker aan te bevelen!
Subsidies
Misleidende verkooptrucs – Werkelijkheid is heel andersIk ben erg ontevreden over de verkooptechnieken van dit bedrijf. Tijdens het adviesgesprek beloofde de verkoper gouden bergen over de subsidies die ik zou terugkrijgen. Er werden snel wat berekeningen met de hand op papier gezet om mij te overtuigen. Op basis van die mooie praatjes heb ik besloten om mijn spaargeld in dit project te steken.Nu alles is afgerond, blijkt de werkelijkheid heel anders te zijn. De officiële subsidies liggen een stuk lager dan wat mij gegarandeerd was. Ik heb het bedrijf via e-mail om opheldering gevraagd over waarom de subsidie zo laag uitvalt, maar ze geven simpelweg geen gehoor en laten niks van zich horen. Dit bedrijf gebruikt onrealistische beloftes puur om je een handtekening te laten zetten. Pas goed op met de mooie praatjes van hun verkopers!
Ik ben absoluut niet tevreden over de…
Ik ben absoluut niet tevreden over de werkzaamheden van SI Isolatie. Sinds de isolatie heb ik vochtproblemen en ondanks dat ik dit meerdere keren heb aangegeven, word ik naar mijn mening niet goed geholpen en blijft een passende oplossing uit.
In onze wijk zijn meerdere woningen door SI Isolatie gedaan. Bij meerdere van deze woningen zijn er volgens de bewoners ook vochtproblemen ontstaan. Dit geeft mij sterk het gevoel dat er iets niet goed gaat met de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.
Ik vind het erg teleurstellend dat je als klant na de werkzaamheden met problemen blijft zitten en vervolgens onvoldoende wordt geholpen. Op basis van mijn ervaring raad ik daarom aan om goed onderzoek te doen en eventueel voor een ander isolatiebedrijf te kiezen.

Svar från SI-isolatie BV
Helaas geen goede ervaring.
Helaas geen goede ervaring.
Afspraak gemaakt. Ene Theo zou komen (Nijmegen, 14-7).
Hij belde met de vraag of het op een ander tijdstip kon. Ik zou daarover terug gebeld worden. Gebeurde niet.
Heb zelf gebeld, ingesproken, nooit meer iets gehoord.
Vakwerk door SI!
Bij SI kunnen ze echt het verschil maken. Wat werken deze mannen netjes en wat zijn ze gespecialiseerd in hun werk.
Een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar een isolatie partner!
Ontzorgend
Zeer tevreden en professioneel bedrijf.
Goede communicatie, goed geregeld en ontzorgend.
Werkzaamheden bodemisolatie zijn keurig uitgevoerd
Alles weer netjes achtergelaten.
Helaas geen goede ervaring gehad
Helaas geen goede ervaring gehad. De mannen van SI isolatie zijn vorige week langsgeweest. Er was afgesproken dat de monteurs om 09.00 zouden komen, maar uiteindelijk verschenen ze pas bijna tegen de middag zonder vooraf iets te laten weten. Communicatie met de monteurs verliep ook lastig, ze spraken geen Nederlands en communiceerde met elkaar in een andere taal. We hadden nog een paar vraagjes die we wilde stellen voordat de werkzaamheden zouden beginnen. Maar die vragen lieten we voor wat het was gezien we elkaars taal toch niet spraken. Tijdens het isoleren van de spouwmuren is er veel rommel achtergelaten rondom de woning en is er ook veel stof in de ingang van de woning gekomen, voordat ze gingen boren/isoleren hadden ze de deur niet dichtgedaan waardoor het na afloop stoffig en vies was bij de ingang en moest ik zelf alles opruimen.
Na afloop merkte ik dat er tussen de roosters ook nog isolatiekorrels tussen zaten, ik had online research gedaan of dat normaal is en blijkt dus nu de ventilatie niet meer goed te werken van wat ik heb begrepen.
Kort samengevat: slechte communicatie met zowel de mensen op kantoor en de monteurs zelf, gaan rommelig tewerk. En voltooien blijkbaar de isolatiewerkzaamheden niet zoals het hoort.

Svar från SI-isolatie BV
Andrey and Cristoph
Andrey and Cristoph. Deze 2 heren hebben super gewerkt vriendelijk en werken snel. Ook werken ze erg netjes en ruimen de boel weer op. Erg prettig bedankt voor alles.
Tevreden SI-Isolatie klant
Na wat door onvoorziene omstandigheden planningsproblemen, zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden. Werkzaamheden vloer en spouwmuurisolatie helemaal volgens afspraak en beloften nagekomen. Na werkzaamheden alles netjes opgeruimd achtergelaten. Tijdens werkzaamheden op alle vragen door vriendelijke medewerkers uitgebreid antwoord gekregen. Kortom, zeer tevreden en aanrader voor iedereen die wil gaan isoleren.
Service gericht bedrijf
Snel gereageerd om te komen kijken wat mogelijk was voor bodemisolatie mooie offerte en de werkzaamheden zijn heel snel na de offerte uitgevoerd. Aardige mensen en keurig gewerkt. En direct na het aanbrengen van de parels was het effect al te voelen. Ik kan het iedereen aanraden.
Daniel en Ruben did an excellent job…
Daniel en Ruben did an excellent job insulating my home. They were profesional, efficient, and very friendly thoughout the entire process. The quality of their work is outstanding, and everything was completed on time. I'm very satisfied and highly recommend SI isolatie!
vloer
wij zijn tevreden over de werkzaam heden de naam van de mens zijn oscar een matty
Attent, vriendelijk en hardwerkend!
Attent, vriendelijk & hardwerkend!!! Di 2-12-'25 heeft SI-isolatie BV bij mij in Roosendaal uitstekend werk geleverd! Vooraf had Teun Dekker e.e.a. bekeken en een begroting voor betreffende klus opgemaakt (dat ging allemaal wel erg snel!). Toch heeft het bedrijf de verwachtingen waar gemaakt! Ben meer dan tevreden! Na de klus hebben ze ook alles nog opgeruimd! Super gedaan mannen!!!
Prettige duidelijke samenwerking vooraf en keurig werk
Prima voorlichting gehad van Doug van tevoren, en keurig uitgevoerd door Oskar en Vedka👍🏻
Wij kunnen als leken niet beoordelen of de bodemisolatie ook inderdaad goed zit, maar de mannen hebben keurig en snel werk geleverd.
Professioneel en vriendelijk bedrijf
Professioneel en vriendelijk bedrijf, van eerste contact t/m het laatste. Vedka en Ruben hebben de isolatie netjes uitgevoerd.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Ruben en Rover hebben hun werk netjes uitgevoerd. Vriendelijk en beleefde jongens. Hebben alles ook netjes achtergelaten. Ben zeer tevreden. Dank jullie wel!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.