De Troubadour Interieurs Omdömen 827

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Eerst in de winkel geweest met vriendelijke bediening. Uiteindelijk de stoelen online besteld. Zouden binnen een paar dagen geleverd worden. Dat was een fout op de website en bestelbevestiging. Een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie, grote showroom met veel keus. Personeel dat echt de tijd voor je neemt en goede adviezen geeft. Meubels op tijd geleverd, en vakkundig thuis in elkaar gezet. We zijn echt superblij met onze n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne winkel met mooie meubels. Persoonlijk advies op maat. Ook een hele goede service na de aankoop toen ik twijfelde over de vulling van de bank. Gelijk werd er een onafhankelijke partij ingezet en... Se mer

Företagsinformation

1. Möbelaffär

Skrivet av företaget

Ontdek alle stijlen, trends & inspiratie met de collecties van De Troubadour Interieurs. Ontdek jouw woonstijl online of in de 5000m2 showroom bij dé interieur specialist van Nederland!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 6 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I recently purchased coffee table and…

I recently purchased coffee table and I’m very happy with it. The quality is great, and it looks exactly as expected. Delivery was smooth and arrived right on the promised date, which I really appreciated. Overall, a reliable product and a good buying experience.

21 april 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Gematigd

Tevreden over het uiterlijk en de kwaliteit van de spullen, maar heb ruim 7 maanden moeten wachten op een item dat initieel binnen 8 weken zou worden geleverd. Nul communicatie vanuit de winkel, moesten steeds zelf erachteraan om informatie te krijgen en steeds werd dan 'nog een paar weken gezegd'. Uiteindelijk dus wel ontvangen, maar nooit enige vorm van excuus of compensatie ontvangen.

14 april 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijk geholpen in de…

Vriendelijk geholpen in de winkel.stijle trap was voor mijn moeder op leeftijd, die een bankje kwam uitzoeken, een te grote uitdaging. We mochten van de goederen lift gebruik maken.
Ook bij het ophaal punt in Mijdrecht ben ik vriendelijk geholpen, de te grote doos werd verwijderd en het bankje werd zelfs in de auto gezet

16 april 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De uiteindelijke levering van mijn…

De uiteindelijke levering van mijn salontafel heeft erg lang geduurd, in november besteld in april pas geleverd gekregen. Zou eind februari geleverd worden wat al vrij lang was maar door dat er iets verkeerd is gegaan met bestellen nog langer moeten wachten. Wat wel netjes was dat ik het kosteloos kon annuleren omdat het zo lang duurde. En bij levering werd het afval(karton etc.) netjes meegenomen en de tafel gemonteerd. Dat ging heel netjes en mooi product waar we overigens blij mee zijn dat we toch hebben gewacht.

9 april 2026

Super!

Levering was wel een dag eerder dan aangegeven waardoor ik het niet kon aannemen.

1 april 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Product besteld

Product besteld. En pas na weken binnen gekregen. Helaas moest ik er 2 keer achter aan bellen en een bijdehand personeel lid aan de lijn. Dus geen fijne ervaring

1 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service na onjuiste informatie

Nadat ik voor niets naar de outlet ben gereden, op basis van onjuiste informatie, kreeg ik een leuke korting op mijn onlinebestelling aangeboden ter compensatie. Heel tevreden met de aangekochte lamp,

25 mars 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.