Det här tycker kunderna
Ik ben ontzettend goed geholpen door Workliving bij het vinden van een nieuwe bureaustoel. Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange... Se mer
Företaget har svarat
De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Se mer
Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
- Leverantör av kontorsutrustning
- Möbelaffär
- Försäljare av kontorsmöbler
- Butik med begagnade kontorsmöbler
Skrivet av företaget
Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!
Kontaktuppgifter
Thomas Malthusweg 2, 1689ZP, Zwaag, Nederländerna
- +31 (0)85 00 41 412
- support@workliving.nl
- workliving.nl
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle bezorging
Snelle bezorging! En mijn nieuwe bureaustoel is precies zoals in de beschrijving geschreven staat. Geweldig!
Wij zijn blij
Snel geleverd, goede prijs, gerecyclede stoelen die er goed uitzien en goed functioneren. Wij zijn blij.
Fijn te woord gestaan
Fijn te woord gestaan.
Meedenkend advies ontvangen. Diverse opties aangeboden gekregen.
Goede service.
Goede advies en snelle levering
Goede advies en snelle levering! En gewoon een hele fijne bureaustoel
Dik tevreden!
De bestelde bureaustoel werd snel geleverd. En ook nog eens op factuur wat voor ons een stuk administratief gemak gaf. We werden goed op de hoogte gehouden van de leveringsstatus. We zijn dik tevreden over Workliving.
Goed in de service maar minder in…
Goed in de service maar minder in communiceren, dat kan beter.
Helemaal top
Ondanks dat ik de stoel niet houd doordat het niet naar m’n wens is vond ik de service van work living erg goed. Stoel werd aan huis in elkaar geleverd en wordt ook weer opgehaald voor retour. Super fijn. Ik zal hier zeker weer eens bestellen.
Alles tot in de puntjes uitgevoerd
Snel geleverd en juiste prijs/kwaliteit…
Snel geleverd en juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Uitstekende bekleding bureaustoel
De bekleding van mijn oude Ahrend bureaustoel was versleten. De stoel is door Workliving opnieuw bekleed en ziet er weer uit als nieuw en kan weer jaren mee.
prima kwaliteit tegen juiste prijs
Het product was niet zoals het op de…
Het product was niet zoals het op de website beschreven werd. Ook is de kwaliteit van de voetsteun ondermaats om zo duur te zijn.
De bureaustoel Comforto 77
De bureaustoel (en), zijn netjes volgens afspraak geleverd. In eerste instantie een bureaustoel besteld die toch niet helemaal beviel uiteindelijk op de comforto 77 uitgekomen deze is prima naar smaak in te stellen. Met dank aan Kim prima geholpen en de stoel met de juiste instel mogelijkheden ontvangen. Bij andere aanbieders wellicht goedkoper kunnen krijgen maar daar tegenover goede service en tijdige en snelle bezorging . Dus zeker een aanrader om hierte bestellen!
Geweldige refurbished bureaustoel voor een goede prijs
Geweldige refurbished bureaustoel voor een uitstekende prijs. Snel geleverd door een vriendelijke bezorger. Zeer tevreden met het zitcomfort en de uitgebreide mogelijkheden om de stoel in te stellen.
Zeer tevreden
Prima communicatie rondom bestelling en levering Product van goede kwaliteit. Nette levering door vriendelijke bezorger.

Svar från Workliving
Fantastische service. Bedankt Andrea en Boudewijn!
Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange tijd bezig geweest om een stoel te vinden waarin ik echt goed kan zitten tijdens het werken. Bij Workliving namen ze daar alle tijd voor.
Zowel Andrea als Boudewijn waren vriendelijk en behulpzaam. Andrea sprong er voor mij echt uit. Hij luisterde heel goed naar mijn klachten, dacht mee, kwam met veel verschillende opties en bleef zoeken tot we dé stoel hadden gevonden die bij mijn lichaam past. Zijn kennis, geduld en betrokkenheid waren uitzonderlijk.
Dankzij hem kan ik nu, ondanks mijn gezondheidsklachten, weer comfortabel achter mijn bureau zitten.
Ik kan Workliving absoluut aanbevelen. Wat een geweldige service! Deze mensen verdienen echt een bonus!

Svar från Workliving
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.