Desenio.pl Omdömen

3 324
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dobry stosunek oferowanej jakości produktu do ceny. Korzystanie ze strony internetowej nie wywołało żadnego problemu, wszystko dobrze macie ustalone co sprawia dostania pozytywnego doświdczenia. Cze... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Minus - brak jasnej informacji jak złożyć zamówienie z fakturą VAT. Brak działającej infolinii telefonicznej. Chat tylko z botem. Żeby złożyć zamówienie na fakturę człowiek spędził kilka dni na kombin... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uwaga te plakaty to scam ! Na stronie plakat „Waves in line” jest w kolorze kremowym, a w rzeczywistości otrzymałam nadruk bardzo słabej jakości w kolorze kredowo białym… Po zgłoszeniu zwrotu nie ma j... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jakość plakatów jakie otrzymałam jest naprawdę dobra, nawet świetna mam porównanie. Sprawna przesyłka. Dokonałam również zwrotu części zamówienia nie ze wszystkimi zamówionymi plakatami trafiłam, zoba... Se mer

Företagsinformation

1. Heminredningsbutik
  2. Konsthandlare
  3. Sovrumsmöbler
  4. Dekoration- och inredningsbutik
  5. Heminredningsaffär

Skrivet av företaget

Kupuj popularne obrazy online, na stronie Desenio.pl Wybieraj spośród mnóstwa modnych plakatów w stylu skandynawskim. Szybka dostawa i wiele zadowolonych klientów. Plakaty i reprodukcje ze sztuką nowoczesną w najlepszym stylu.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(3 324)

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Brak możliwości kontaktu…

Brak możliwości kontaktu telefonicznego.
Odpowiedźi na maile po tygodniu

16 januari 2025

Szanowna Pani Sandro,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przepraszamy za niedogodności i bardzo dziękujemy za cierpliwość.
Ze względu na dużą liczbę wiadomości, czas otrzymania odpowiedzi od naszego Działu Obsługi Klienta może być nieco wydłużony. Widzimy, że jest Pani już z nami w kontakcie.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zgnieciony plakat w tekturowej…

zgnieciony plakat w tekturowej kopercie, w tubie nigdy plakaty nie były zgniecione

13 januari 2025

Szanowna Pani Jolanto,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że otrzymała Pani zgnieciony plakat. Zależy nam na tym, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.
Nasz agent działu obsługi klienta niebawem się z Panią skontaktuje. Wspólnie postaramy się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie dla tej sprawy.

Plakat

Szybka realizacja, dobrze zapakowane, piękny plakat o świetnej jakości

5 januari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Zwykłe wydruki

Plakaty na www zdecydowanie lepiej się prezentują, jak dla Mnie na żywo to zwykłe wydruki na papierze typu brystol/blok techniczny. Plus za szybką wysyłkę i dobre zabezpieczenie paczki.

6 januari 2025

Szanowna Pani Aneto,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Bardzo nam przykro, że takie są Pani odczucia. Nasze plakaty są drukowane na niepowlekanym papierze o gramaturze 200gr, o czym informujemy na naszej stronie. Ten papier jest również odporny na starzenie się oraz posiada bez refleksowe, matowe wykończenie.

W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt z działem obsługi klienta,

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zamówienie dotarło szybko i było dobrze…

Zamówienie dotarło szybko i było dobrze zabezpieczone. Niestety jakość wydruku fatalna - plakaty wyglądają jak drukowane na domowej, średniej jakości drukarce

8 januari 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za wystawioną opinię.

Przykro nam, że nie są Państwo zadowoleni z jakości naszych plakatów. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zachowały najwyższy standard, dlatego też plakaty powstają z połączenia trwałego atramentu i wysokiej jakości papieru o gramaturze 200gr, z matowym wykończeniem.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt z działem obsługi klienta.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dwa plakaty są w beznadziejnej…

Dwa plakaty są w beznadziejnej rozdzielczości, naprawdę bardzo źle to wygląda. Jestem zaskoczona pikselozą- nie powinny być sprzedawane w formatach powyżej A4, jeśli tak to ma wyglądać. Na pewno nie zamówię tutaj nic ponownie.

16 januari 2025

Szanowna Pani,

Dziękujemy za opinię.

Bardzo przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z jakości naszych plakatów. Dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty zachowały najwyższy standard, dlatego też plakaty powstają z połączenia trwałego atramentu i wysokiej jakości papieru o gramaturze 200gr, z matowym wykończeniem.

Nasz dział obsługi klienta wkrótce skontaktuje się z Panią w tej sprawie. Dziękujemy za przesłane informacje, wspólnie postaramy się znaleźć najlepsze rozwiązanie.

Pozdrawiamy,

Nie otrzymałem paczki

Nie otrzymałem paczki, pisałem na infolinii nie dostałem odpowiedzi!

6 januari 2025

Szanowny Panie,
Dziękujemy za opinię.

Bardzo przykro nam słyszeć, że Pańskie zamówienie nie zostało dostarczone.

Przepraszamy za niedogodności i bardzo dziękujemy za cierpliwość.

Jeden z naszych agentów wkrótce skontaktuje się z Panem w tej sprawie.

Pozdrawiamy,

Szkoda…

Szkoda, że Desenio nie korzysta z najskuteczniejszej formy dostawy - paczkomatów wiadomego dostawcy jest multum. W zamian jest dziadowski DHL, który najwyraźniej nawet nie próbował dostarczyć paczki - typowe. Ale to sprzedawca ma wpływ na to kto obsługuje ich przesyłki, nie klient…

Niedociągnięcia w komunikacji (kilka dni bez odpowiedzi) z Desenio zrzucam na karb okresu noworoczno-świątecznego, zgodnie zresztą z wyjaśnieniami. Żal, że kalendarz nie dojechał i nie zawisł na ścianie, dobrze, że przynajmniej pieniądze zwrócone.

29 december 2024

Dzień dobry,

Dziękujemy za wystawioną opinię.
Bardzo nam przykro, że doświadczyli Państwo problemów z firmą kurierską. Zależy nam, by zakupy w naszym sklepie przebiegały płynnie na każdym etapie.

Plakat classic car

Zdecydowanie lubię u Was jakość. Gruby papier, świetny wydruk. Plakat classic car okazał się znakomitym wyborem do kolekcji w salonie z czarno białymi plakatami i elementami srebra.

29 december 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.