Als je de trammen moet bestormen om de tickets te controleren en daarna een boetje van 127 euro geeft omdat je zogezegd met je schoenen op de zetel zat ben je een heel triest persoon en vind ik het ja... Se mer
Det här tycker kunderna
Pire service de transport possible, jamais à l’heure, 1 bus sur 3 qui disparaît. Tarifs élevés, chauffeur.es impolies dans la plupart des cas. Et quand ça fonctionne ça mets des plombes à avancer, une... Se mer
Gisteren tram 2 willen nemen aan P&R Merksem. Tram 17u38 reed niet. De daaropvolgende werd ook geschrapt en die erna ook nog eens. Geweldige service en vooral geweldige communicatie en dat voor slec... Se mer
Si j’aurais pu mettre 0 étoile je l’aurais fait ! J’avais mon bus à 8h01 exactement et je suis parti de chez moi à 45 comme je vie à côté. Il est passé devant moi alors que je lui avais fait signe de... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Stippel je route met bus of tram uit, koop je vervoerbewijs of lees meer over ons aanbod.
Kontaktuppgifter
Motstraat 20, 2800, Mechelen, Belgien
- delijn.be
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
In de week en in het weekend mag ik…
In de week en in het weekend mag ik niet klagen van de bus van tienen naar aarschot. En terug en op zaterdag ook niet. Op zondag wel dan rijdt er geen. En op de steenweg laat die s'middags ook rijden is een snelbus.laat die eventueel rijden op zondag. En jammer ik in principe van 12:00 uur tot kwart voor 1 op mijn werk moet wachten op de bus naar tienen station want dan pas is er een vaste bus. En de lijn flex wordt niet aangeboden omdat er een vaste rit is en op zondag moet je ook op tijd zijn. Ik weet niet wanneer ik vertrek soms en wanneer ik thuis kom. Openbaar vervoer in belgie toch nog werk aan
Ritten zomaar geschrapt bij Lijn Flex en andere incompetentie
Zit te wachten op flex vervoer met aankomst 10u op het werk.
Na 9 uur nog steeds geen bericht of tracking ontvangen, ik kijk in de app beide ritten zijn gewist. Ik bel de centrale waar mij gezegd wordt dat de ritten nooit hebben bestaan en nog beter, dat ik het gewone openbaar vervoer moet nemen.
Dit zijnde een uur op 2 bussen (met overstaptijd 4minuten en zoals iedereen weet De Lijn is altijd te laat dus geen optie) voor een bestemming op 8km.
"De lijn flex is aanvullend vervoer dus wij geven geen rit".
Dat is het punt niet! Het punt is dat mijn ritten er WEL waren en geschrapt zijn op de dag zelf en ik nu niet naar het werk geraak!
Het nut van het callcenter ontgaat mij ook. Lukt het niet om iets te reserveren in de app en je belt naar het callcenter met de vraag om de rit tóch te plannen doet men telefonisch hetzelfde als in de app. Als men niet kan overrulen, wat is die mensen hun job? Als je wel of niet een bus krijgt is ook roulette.
Ik heb reeds 3x een rit gekregen naar een station zodat wij op reis konden vertrekken.
Deze keer niet, niet in de app en niet telefonisch. "De Lijn flex is niet bedoeld omdat u teveel bagage meeneemt" werd mij gezegd. Dus 3x kan het wel en deze keer is het zogezegd niet toegestaan.
Ze wouden ons wel een rit aanbieden naar een ander station zodat we dan 3 treinen moeten nemen. Waar is de logica??
Ook al meermaals voor gehad:
Je krijgt een bericht en tracking en je vertrekt naar je halte. Als je daar staat zie je niemand op het uur dat het voertuig er zou moeten zijn.
Kijk je op je tracking dan zie je dat het busje ergens op een parking staat, vermoedelijk in pauze. Uiteraard mogen chauffeurs pauze nemen! Maar neem dit dan op in de planning zodat je reiziger geen 40-50min te laat is!! Als ik hier op tijd moet zijn aan de hand van een tracking, zij ook.
Het systeem zit vol gaten, zelfs de chauffeurs ergeren zich dood. Nog geen enkel bedrijf of organisatie heeft mij al zo razend gekregen als De Lijn. Mocht ik geen sterren kunnen geven ik deed het.
de lijn komt altijd te laat of niet
de lijn komt altijd te laat of gewoon niet. de app werkt ook langs geen kanten en normaal orienteren gaat gewoon ook niet want helft van de informatie klopt niet.
Worst service ever!
Worst service ever!! The buses show up when they want, not when they are scheduled to! L
Always late to work because of this terrible company!
De Lijn is slachtoffer van lage…
De Lijn is slachtoffer van lage subsidiering van Vlaanderen, waar de auto koning is. Ondanks dit doen de medewerkers sterk hun best Elke dag opnieuw om toch een goed netwerk op te bouwen. Ook goede service voor gehandicapten met de FLEX bussen. Blijf aandringen bij Vlaanderen en Europa voor meer subsidies !!!
Wil alvast de chaffeur bedanken voor de…
Wil alvast de chaffeur bedanken voor de goede raad op lijn 5029 met vertrek aan de abdij van hemiksem, was om 9.15uur op 28 /07 , top kerel en goed geholpen, alvast bedankt!
Do not use it please save yourself the…
Do not use it please save yourself the trouble
Ik had een ticket voor een uur…
Ik had een ticket voor een uur geldigheid. 1st tram 3 Merksem om daarna aansluiting met de bus 72. Normaal ging dat zeker lukken. Uiteindelijk komt de bus en vertrekt haastig 8min te vroeg. Bevestigd door een controleur ter plekke. Getuigen zagen dat er mensen waren die geen kans kregen om op te stappen zoals ik. Met gevolg een latere bus en ticket 2min. verlopen. Controle op de lijn 72, 1 pv, voor mij, een getuige ook slachtoffer, die naast mij zat op dezelfde pv van mij door een arrogante controleur. Hoe kan dit?
Mobib-kaart problemen
ik gebruik de lijn heel vaak en ben heel content van de dienstverlening ( behalve soms eens een afgeschafte bus, en de bussen komen wel heel vaak veel te laat (+ 20 minuten is normaal de laatste tijd, maar dan is er een andere bus die ik ook nog kan nemen, dus dat is niet altijd een groot probleem,eerder een ergernis).
mijn probleem zit eerder bij de mobib kaart en de samenwerking tussen nmbs en de lijn. de mobib kaart dient zodat je maar 1 kaart nodig heb om alle abbonementen te gebruiken (ipv allemaal apparte kaarten (wat handig zou zijn) alleen worden de kaarten die door de nmbs worden uitgegeven niet erkend door de website van de lijn. Het is juist handig aan de website van de lijn dat je je abbonementen kan beheren van thuis uit en niemand moet zien. maar om je mobibkaarten samen te zetten lukt dat niet en moet ik helemaal naar Gent om dat te laten goedzetten.
verbeter u samenwerking met nmbs (en andere vervoersmaatschappijen) ook online aub.
en o ja de mobib-kaarten gaan ook niet erg lang (meestal minder dan 5 jaar) mee en moet steeds betalen voor nieuwe kaart.
kaartlezers op bus zijn ook meer kapot dan niet
Er is een kale man denk turk roept tegen ons
Er is een kale man denk turk en hij beschuldigte ons voor hele tijd te bellen en was niet waar en wou mensen bellen voor boeten en camera beelden te kijken en stopten vaak voor ons aantespreken voor geen reden
Klacht gericht aan organisatie
Klacht gericht aan organisatie, niet naar het personeel toe, die roeien met de riemen die ze hebben. Net als elke firma mogen degene onderaan de pyramide alles incasseren. Jaarabonnement bijna €100 duurder maken, bussen die volgens tracking rijden en dan niet komen opdagen. Bussen NIET onderhouden, smeriger dan ooit. Waarom betalen we juist meer?
Service déplorable
Service déplorable. Je suis sans arrêt en retard au travail… Les bus passent soit 10 minutes en avance soit 30 minutes en retard c’est vraiment catastrophique, surtout vu le prix de l’abonnement.
J’ai adoré leurs service
J’ai adoré leurs service, manque de compromis avec les horaires. J’adore arriver en retard au travail, j’adore perdre mon temps. J’adore me stresser avec des conducteurs pas ponctuelle.
Amai wat een service dat de mensen…
Amai wat een service dat de mensen krijgen van de lijn. Ticket is nochtans 3 euro geworden. Vandaag bus genomen van Leuven naar Aarschot onderweg kreeg je te horen van de chauffeur dat de dus defect is en niet meer reed en dat we op de volgende bus moeten wachten ipv mensen goed te informeren wanneer de volgende bus zou komen.
Wrong information in the app
Wrong information in the app, delays without explanations. You won the worst public transportation system ever
1 étoile ces déjà trop pour cette entreprise
franchement si c’était possible de mettre zéro étoile ces ce que j’aurais mis. Il a toujours des retard, souvent annuler. J’utilise leur application les bus ne sont pas toujours suivie. Je ne peux pas compter sur eux comme ce matin j’ai un rendez-vous médical il est sensée passer à 10h46 je suis sortie à 40 car la location du bus n’étais pas afficher et je suis partie de l’arrêté 10h55 il n’est jamais passer en tout cas soit trop à l’avance soit trop en retard ce qui fais que j’ai raté mon rendez-vous médical encore une fois à cause d’eux. Et quand je vous parle de retard ça m’est déjà arriver 40 min/50min j’ai en capture d’écran la preuve que j’ai pris sur leur application. Rentrer tard pour au final attendre sous la pluie ou le soleil 40min un bus pour rentre chez sois c pas sérieux. Et si seulement il n’y avait que ça j’ai un passe de 10 ticket sur mon téléphone et il me dis que ça fonctionne pas et que je dois payer avec ma carte bancaire pour rentré sinon DEHORS. Enfin merci à ceux qui ont lu mon avis d’avoir pris le temps de lire car il est long
Wij hadden een abonnement gekocht…
Wij hadden een abonnement gekocht online voor mijn dochter en blijkbaar was dit in hun systeem nog niet geregistreerd waardoor we alsnog een boete hebben gekregen. Ik kan bewijzen dat ik heb betaald en alsnog moet die boete betaald worden. Zakzetters zijn het en dan sturen ze het door naar een deurwaarder. Sorry hè maar het abonnement was in orde. En bel je naar daar krijg je het antwoord dat je via het contactformulier moet werken waar ik zelfs geen antwoord op heb gekregen van hun uit. Zelfs niet naar een oplossing is gekeken. Zijn zelfs naar een lijnwinkel geweest in gent en daar kregen we hetzelfde antwoord dat ze mij niet konden helpen en dat we dit moesten doen via het contactformulier. Maar als zij staken of keer beslissen van niet te rijden waardoor mijn dochter te laat of niet op school geraakt, dat is dan ook maar ons probleem zeker. De lijn mag nog heel wat aanpassingen doen hoor. Moest nu 1 ster geven, maar eigenlijk verdient de lijn geen enkele ster
Afschuwelijke ongeduldige chauffers
Afschuwelijke chauffers. Meeste chauffeurs zijn ziek chagrijnig maar daar erger ik niet aan zo lang je maar je job doet. Ik zat te wachten op een bus aan een halte en die rijdt enkele meters langs mij. Vervolgens zat hem stil voor minder dan 15 sec en vertrekt hem meteen. Chauffeur deed nieens moeite om te wachten, noch te checken of er mensen aant wachten zaten. Ik zat te zwaaien naar die bus maar de chauffeur deed niet eens de moeite om de zijspiegels te kijken. Of die deed het expres om toch de vertraging van de bus te compenseren ten koste om een klant kwijt te spelen.
Denken aan je medemens
De buschauffeurs mogen ook een beetje aan de medemens denken en het dakraam open zetten of airco aanzetten. Zij hebben het natuurlijk lekker fris met hun raampje open. Maar de meeste zien wel af in de warme bus en zeker wanneer het goed vol zit.
Bye bye de lijn
Bye bye de lijn. Dit jaar een abonnement genomen om zoon dinsdag naar school te laten gaan en van de ene campus naar de andere. Ofwel was het staking, ofwel werden ze last minute geschrapt!!! Het gevolg: 4 ongewettigde afwezigheden omdat hij niet van de ene naar de andere compus geraakte en de andere keren met de auto gebracht. Duur abonnement voor Jan mijn kl*ten!!! Het enige bedrijf dat hier in Belgie met oplichting wegkomt zonder gevolg. Als je ergens anders betaalt voor een dienst, moet deze ook worden uitgevoerd of er volgt een rechtszaak! De lijn mag alles!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.