Bra och snabb leverans. Tycker att översättningen i manualen till den kameran jag köpte är lite svårtydd med mycket grammatiska fel, svårt att förstå vad det riktigt handlar om, men handlar väl om att... Se mer

Beskrivningen av produktionen stämde inte överens om vad jag fick, dålig attityd när man har mailat med dom, beställ inte från dom! Jag skickade tillbaka produkten som man själv får stå för dålig retu... Se mer

Står att man har support i världsklass...... Har försökt chatta...där det står att man är online , utan resultat. Försökt maila två ggr ....utan resultat. I mina ögon är detta inte världsklass!

Er leverans upplevdes av mig som att ni skickade vidare en returvara. Uppbrutet emballage och kladd på kameran. Vid beställningen var det inte upplyst om att varan inte var plug&play. Sdkort var in... Se mer

2,8

Medel

TrustScore 3 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Returvara?

Er leverans upplevdes av mig som att ni skickade vidare en returvara.
Uppbrutet emballage och kladd på kameran.
Vid beställningen var det inte upplyst om att varan inte var plug&play.
Sdkort var inte lättåtkomligt på er hemsida

16 februari 2021

Jätte dålig hjälp

9 februari 2021
Logotyp för Dcams

Svar från Dcams

Hej Yahya

Tack för ditt meddelande

Vi förstår inte din recension. Du har fått hjälp från början till slut i processen. 6 på morgonen och sent på kvällen, både via telefon och LIVE-chatt samt post.

Andreas
Dcams.se

Allt verkar bra

Allt verkar bra.
Men ni skulle skicka ut momsfakturan tidigare
Mvh. Roger

6 februari 2021
Logotyp för Dcams

Svar från Dcams

Hej Roger

Tack för de fina orden.

Andreas
Dcams.se

verkar som att dom inte är i behov av…

verkar som att dom inte är i behov av kunder under koronatider.
pratade med en Andreas på chatten idag och undrade vart min order är. då säger han att den har slarvats bort av posten. och dom skickar en ny. då blir man besviken när man blivit lovat 1 till 2 dagar leveranstid.
då säger han direkt men jag kan avbryta köpet och du får tillbaka pengarna.
jag vill ju ha produket så som man lovar på hemsidan.
då säger han att jag har valt gratis frakt. det har jag inte gjort, när man köper en pordukt för en viss summa då ingår frakten står det.
då säger han, "men jag tycker att vi avbryter order och så får du pengarna tillbaka".
och jag säger nej jag vill ha det jag blivit lovad. då får jag kommentaren "men jag ska på möte, skriv till mig om du har fler frågor så svarar jag kanske senare".

det kan man inte kalla service någonatans.

nu har dom avbrytit köpet utan att jag har godkännt det. för att dom har inget på lager av den produkten som jag beställde och att posten har slarvat bort min beställning.
så dom erbjuder mig en dyrare produkt med 100kr rabatt? W.T.F
HANDLA INTE FRÅN DETTA FÖRTAG

5 februari 2021

Dansk firma med "låtsasaffär" i Sverige…

Dansk firma med "låtsasaffär" i Sverige - dvs allt sker i/från Danmark. Skickar fel vara - påstår den är bättre än den beställda. Önskar en "go week-end" och skiter sen i sin kund. Chatt & Kundtjänst är samma sak. Undvik.
Smålänning som gillar fair-play

21 januari 2021

Hej! Så här ska det vara.

Mycket bra och informativ hemsida. Detta avgjorde att jag valde er. Köpet/leverans gick prickfritt😃.
Har ej monterat dessa i minna bilar än. Har dock provat och de fungerar utmärkt.

28 december 2020

Support i världsklass??

Står att man har support i världsklass......
Har försökt chatta...där det står att man är online , utan resultat.
Försökt maila två ggr ....utan resultat.

I mina ögon är detta inte världsklass!

7 december 2020

Jag väntar fortfarande på support från…

Jag väntar fortfarande på support från er. Snart gått ett helt år! Köpte på black Friday 2019 och nu är det oktober 2020. Massor av ursäktande mail och sånt. Även oförskämda saker har ni skrivit till mig där ni vill skylla på varandra Danmark mot Sverige.

Första mailet i december var nån magsjuka som var rätt person för att hjälpa mig och sen har ni hela tiden skyllt på olika saker.

Jag har funktionella frågor kring produkten för att få den fungera. Inga manualer har funnits. Ett tillfälle skrev ni att ni håller på att översätta.

Jag vill ha pengarna tillbaka! 🤬

25 oktober 2020