Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg fik efter 14 dage tilsendt tre skræmmere. De virker slet ikke, og jeg kunne få mine penge, 278 kr., tilbage, hvis de ikke virkede. Jeg har skrevet flere mails uden at få svar på dem. Jeg vil gerne... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har bestilt nogle skræmmere hos jer. I har hævet beløbet, men vi har intet modtaget. Jeg forventer, at modtage varen snarest muligt. Hanne Gramstrup.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Efter en del skriverier, og et tracking nr som ikke virkede, fik jeg endelig svar, efter jeg havde skrevet her på trust pilot, svaret var så fra nord hus. Men endelig har jeg modtaget mine skræmmer,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer væk. Der er flere stavefejl på siden, de juridiske sider såsom handelsbetingelser mm. er ikke fuldendte, og de har ikke skrevet deres CVR nummer nogle steder på hjemmesiden. - hvilk... Se mer

Företagsinformation

1. Köpcentrum

Skrivet av företaget

Vores mål er at overgå dine forventninger ved at tilbyde kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Enig med andre

Enig med andre, fup - de svare ikke på mails, så pas på brug ikke dette firma, I får ingen penge retur! Deres garanti passer ikke

2 september 2024

Kinaskrammel

Købte 3 stk til at at få.skadedyr væk med
De ankom fra Kina og kan se de koster under 20 kr på temu
De virker overhovedet ikke
Vil ikke anbefale
Det er helt galt med cvr nr det er en slagter
Pas på derude

11 september 2024

Falskt firma

BEMÆRK - De bruger et falsk cvr.nr, som tilhører en slagter i Dalum, Odense!!!

Derudover kan du ikke få nogen som helst info om "firmaet" - og tjek alle de gode karakterer herunder, alle kun afgivet ÉN kommentar!

15 september 2024

Fupfirma

Fupfirma. Bestilte varer onsdag d 24 juli. Fik bekræftende mail d 25 juli. I mailen stod, at varerne var afsendt. D 26 anmodede jeg om trackingkode. D 29 fik jeg en intetsigende mail, der ikke forholdt sig til mit spørgsmål, men oplyste, at varerne ikke var afsendt, men afventede grundet travlhed. Efterfølgende konstaterede jeg, at betalingen var hævet på min konto fredag d 26 juli. En fornyet henvendelse er resultatetløs indtil nu.

24 juli 2024

Pas meget på!!

Pas meget på! At siden hedder "Danskhus" er ingen sikkerhed for, at siden er dansk.
De skriver, at de har "døgnåben assistance", med et piktogram af en person med headset, men intet telefonnummer. Ingen adresse!
De reklamerer MEGET for sig selv, og har meget store tanker om egne visioner som at deres "mission er simpel: At bringe global innovation til Danmark", og at bringe "de nyeste internationale produkter". På trods af disse store ord, så de kun 1 ( Læs: ÈT ) produkt!
iflg. egen udtalelse mere end 70.000 tilfredse kunder.
Og iflg CVR er firmaet under konkurs.
Så igen: Pas på .... eller endnu bedre: Lad være.

14 juni 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Pest repeller

Så kom pakken i dag, og pest repeller er straks taget i brug. Leveringen tog 11dage, og det er indenfor det de lover. Nu er jeg spændt på om produktet lever op til forventningerne.

16 maj 2024

Hold jer væk.

Hold jer væk.

- hvilket er strengt ulovligt.

Rigtig meget tyder på at det er en international dropshipping hjemmeside, som forsøger at hoste penge fra danskernes pengepung.

… de overholder i hvert fald ikke lovgivning, når det kommer til at køre en webshop.

3 maj 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.