Svarar inte i telefon
Beställde ett par skor från Fuego i storlek US9,
Fick hem ett par skor i storlek US9W vilket tydligen är damstorlek och motsvarar US8 för män. På skolådan stod det US9W samt US8 och det senare är då tydligen herrstorlek… vilket är jäkligt märkligt, Varför är US9W och US8 samma storlek?? Så om man ska ha storlek 42 som jag brukar ha då ska man tydligen beställa i storlek US10W för det motsvarar US 9 för män. Ni hängde med va? Supertydligt verkligen. Och det framgår inte när man väljer storlek i beställning att det är US9W, för det står bara US9 i droplisten.
Ett litet genialiskt tips vore att man i storleksväljaren får välja storlek 42 istället… alltså helt sjukt smart idé av mig……….
Det här har jag fått räkna ut själv då jag inte får svar på telefon, har ringt ca 10 dagar i sträck och det är bara telefonsvarare varje gång. Sjukt dålig service där!!
Ingen returfrakt eller reursedel ingår heller så det var onödigt krångligt och dyrt med retur, fick betala 150 kr ca + originalfrakt på 49 kr. Så för 200 kr så fick jag inte ens några skor.
Jag fyllde dessutom i på retursedeln att jag ville lägga ny order för att göra ett byte.
Men ingen hörde av sig och jag gjorde väldigt många försök att nå dem via telefon för att försöka fixa detta och få reda på vilken storlek jag skulle beställa istället… slutade med att jag fick ett automatiskt mail där det stod att ordern va krediterad förutom frakten.
Så slutgiltigt tips blir att om ni vill beställa ett par skor i storlek 42, så ska ni kanske eventuellt beställa i storlek US10 i droplisten, för det är egentligen US10W som motsvarar US9 i herrstorlek vilket alltså är samma som storlek 42. Glasklart!
Sen har jag ingen aning om Fuego är små eller stora i storlekar för det fick jag aldrig reda på eftersom dom aldrig svarar i telefon.
Men om man köper skor för 1600 kr kanske man inte ska förvänta sig nån särskild service…
Jag får leta vidare efter bättre ställe att handla på.

Svar från Dansbutiken Stockholm