Köper och säljer designerkläder och accessoarer, både sparsamt använda och helt nya. Alltid under försäljningspriset. Garanterad autentisk och säker shopping med vår 14 dagars returpolicy
Supertrevligt bemötande
Supertrevligt bemötande, ställde en fråga angående min vara och fick svar direkt. Produkten jag fick var i toppskick och levererades efter en dag. Rekommenderar starkt!
Smidigt!
Snabb leverans, trevligt och professionellt bemötande när jag hade frågor om produkten
De skor jag nyligen köpte överträffade…
De skor jag nyligen köpte överträffade verkligen mina förväntningar. De var i exceptionellt gott skick, och frakten tog bara en dag. Jag är oerhört nöjd med mitt köp!
Jag stötte på WearHighEnd under en av deras pop-up-events i Helsingborg och fick tips om att kolla in deras hemsida. Hittade snabbt den produkt jag sökte, och leveransen var både snabb och smidig. Priserna var bra, och servicen var verkligen på topp!
Fin jacka till ett bra pris och snabb…
Fin jacka till ett bra pris och snabb leverans
Mycket bra varor samt snabb leverans.
Fick hem min leverans idag
Fick hem min leverans idag! Väldigt fin plagg och sitter perfekt som jag hade önskat mig. Vill tacka så mycket för en fin service! In o kolla på det stora utbudet! Rekommenderar starkt!
Två riktigt sköna gubbar
Två riktigt sköna gubbar! Blev ett litet fel med en burberry scarf jag köpte, skrev till grabbarna och de fixade det utan några problem! Kan stark rekommendera dem
10/10
Bra service, lätt att göra med. Inga konstigheter. Super nöjd!
Rekommenderar
Köpte en Moncler dam jacka. Bra pris och snabb leverans!
Jag har haft en fantastisk upplevelse…
Jag har haft en fantastisk upplevelse med Wearhighend. Deras service är av högsta kvalitet och personalen är både kunnig och vänlig. Jag uppskattade hur smidigt hela processen gick. Rekommenderar starkt Wearhighend till alla som letar efter ett pålitligt företag!
Mycket bra och smidig affär
Mycket bra och smidig affär. Professionell hjälp vid kundtjänst samt snabb leverans av vara.
Varan som beställdes var även i bättre skick än förväntat, därav väldigt nöjd.
Bra och ärligt företag!
Bestämde mig för att beställa en jacka till hösten/vintern och jag hade inte kunnat bli mer nöjd. Kvaliteten, leveransen, servicen och priserna checkar alla boxarna för ett företag som man bör ta seriöst. Kommer definitivt beställa härifrån igen och rekommenderar det starkt för andra!
Suveräna
Mycket professionell kundservice. Extremt bra priser med snabb leverans. Rekommenderar!

Proffosionellt och pålitligt
"En mycket professionell och pålitlig tjänst. Produkterna är autentiska och är exakt som beskrivningen. Servicen är snabb och hjälpsam, vilket gör hela köpupplevelsen smidig och trygg. Rekommenderas starkt för den som söker hög kvalitet och trovärdighet."

Rekommenderar!
Trevligt bemötande, snabb leverans. Varan i kanon skick, super nöjd! Rekommenderar

Fantastisk service
Fantastisk service, kommer definitivt att köpa mer framöver!

Snabb och professionell service
Jag är väldigt nöjd med mitt köp och den snabba leveransen. Allt fungerade perfekt!