De bestelling werd laat geleverd. De bestelling was incompleet, sleuteltjes ontbraken. Daarnaast kregen we een gebruikt product, er zaten flinke gebruikerssporen op de dakdragers, foto’s hiervan gedee... Se mer
Det här tycker kunderna
Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de... Se mer
Na eerst een goed advies per telefoon gehad te hebben besteld een DakkofferThule Motion XT M Black Glossy, Dakkofferhoes en een Ophangsysteem. Het telefoon gesprek was zeer positief en een vriendelijk... Se mer
Ik had een set adapters besteld bij deze website maar kwam er al snel achter dat deze niet zouden passen voor mijn dakkoffer. Na telefonisch contact besloot ik mijn bestelling toch door te laten ga... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.
Kontaktuppgifter
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Nederländerna
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- dakkofferstore.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Incorrecte voorraad-informatie aan de telefoon
De voorraad-informatie op de site gaf aan dat de dakkoffersleutel die ik wilde bestellen op voorraad was. Omdat ik vaker onjuiste voorraad-informatie bij webshops aantref heb ik gebeld. Ook daar werd aangegeven dat de sleutel op voorraad was.
Op basis van die informatie heb ik de sleutel besteld.
Helaas bleek kort na de bestelling dat de sleutel niet in het magazijn op voorraad was, maar in een winkel. Dat leidde tot een tragere levering.
De communicatie over deze foutieve voorstelling van zaken was wel weer zeer goed en werd geïnitieerd door Dakkofferstore.com.
Korte conclusie: de cruciale informatie was foutief en dat is niet OK. Het herstel daarvan was wel professioneel en klantvriendelijk.
Gelukkig had ik niet zoveel haast, maar klanten die op het punt staan om op vakantie te gaan, zullen dit als een groot probleem ervaren.
Snel!
Vrijdagavond om half tien besteld en de volgende morgen om half elf op de mat, dat is nog eens snel.
Overzichtelijke site, snelle service
Goede, gespecialiseerde site met voldoende aanbod en een snelle service.
Ben zeer tevreden
Prima service duidelijk wanneer het bestelde product wordt geleverd.Retour procedure mocht het verkeerde product geleverd ,besteld zijn was erg goed beschreven.Sleutel nr was snel te vinden op de website of deze sleutel voor een dakkoffer of een fiets drager was kon duidelijker aangegeven worden .
Verder prima
Prima webwinkel, maar slechte aflevering
Prijs, keuze, communicatie met dakkofferstore.com zijn allemaal dik in orde. Helaas gold dit niet voor de koeriersdienst (DHL Express) die het pakket gewoon op straat hebben achtergelaten en zelfs het pallet niet hebben meegenomen waarop de doos stond. Wat een onbeschofte service was dat zeg!

Svar från Dakkofferstore.com
Ik ben zeer tevreden.
Duidelijke website. Goede afhandeling. Zeer tevreden.
Snelle en complete levering
De drager zelf had ik al, maar met een nieuwe auto had ik een nieuwe set klemmen nodig.
Zo gevonden op de website, besteld en binnen een week de complete set in huis.
Verkeerde info en dragers ondanks uitdrukkelijke vraag

Svar från Dakkofferstore.com
extreem snelle correcte levering !
door verhuis Tule-sleutel verloren - de woensdagavond besteld - de vrijdagmorgen in de brievenbus - perfect !
Prima voor elkaar.
Meteen na plaatsen van de bestelling netjes een mailtje ontvangen met de bevestiging dat de bestelling goed is door gekomen.
Bestelling kwam binnen de verwachte tijd aan.
Makkelijk bestellen en netjes geleverd.
De site was eenvoudig. Ik kon gemakkelijk mijn juiste dakkoffer vinden. Alle gegevens staan er duidelijk bij. En het bestellen ging gemakkelijk.
Zoals het hoort
een sleutel voor een dakkoffer. Zo simpel als het produkt is, zo goed is het proces. Helder en duidelijk en conform afspraak.
Ga zo door.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.