Zo ontzettend blij met mijn Dynter ventilator! Prachtig design, eenvoudig in gebruik en geen tot nauwelijks geluid! Ik ben klaar voor de zomer! Top apparaat en echt een aanrader!
Det här tycker kunderna
Företagsinformation
Skrivet av företaget
DAJA Logistics is de drijvende kracht achter verschillende e-commerce merken die we met passie hebben opgezet. Ons bedrijf is gebouwd op een stevig fundament van kwaliteit en betrouwbaarheid. We streven ernaar om producten te bieden die uw leven net dat beetje extra plezier geven. Bij DAJA Logistics vindt u wat u nodig heeft. Wij verkopen onze producten rechtstreeks aan u, zonder tussenkomst van groothandels, distributeurs of traditionele retailers. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige producten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Onze merken en producten zijn te vinden door heel Europa, o.a. ook op Amazon en bol.com.
Kontaktuppgifter
Oranjesingel 76, 6511NZ , Nijmegen, Nederländerna
- info@dajalogistics.nl
- dajalogistics.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijn product!
Onlangs heb ik de kledingstomer van Dynter besteld. Hoewel ik eigenlijk nooit een stoomreiniger gebruikte, maar ik ben erg tevreden over de Dynter! Hij is makkelijk in gebruik en binnen een paar seconden is hij klaar om te stomen. Heel fijn dat ik nu niet telkens meer hoef te strijken als ik kreukels uit mijn kleding wil halen. Top!
Dynter Luchtontvochtiger Besteld en de…
Dynter Luchtontvochtiger Besteld en de volgende dag gelijk in huis. Goed verpakt en snel geleverd!
Hele snelle levering
Hele snelle levering en goede communicatie. Ik vind dit product top en gebruik hem nu dagelijks om ons huis vocht vrij te maken. Wij zijn zeer tevreden!
Perfect voor dagelijks gebruik
Ik ben ontzettend tevreden met de Dynter SK214 kledingstomer. Voor dagelijks gebruik en onderweg is dit apparaat perfect. Het haalt kreuken snel weg, werkt eenvoudig, is compact én betaalbaar. Zeker een aanrader voor wie een efficiënte oplossing zoekt in plaats van het klassieke strijkijzer.
Super bedrijf
Super bedrijf !
Ze zenden het erg snel & zijn erg klantvriendelijk
Ventilator werkt super goed 😍😍😍
We kochten een luchtontvochtiger
We kochten een luchtontvochtiger
Ideaal voor de koudere periode wanneer de was een stuk slechter droogt in ons washok / bijkeuken. Ook is hij perfect voor in de badkamer. Geen beslagen spiegels meer!
Stoomreiniger
Nu enkele dagen de stoomreiniger in huis en ik heb hem er al vaak bijgepakt! Het is een fijn, handzaam model en de kinderbeveiliging maakt het extra veilig in de buurt van kinderen. Maakt goed schoon, heeft veel accessoires en is gemakkelijk op te bergen.
Alleen maar lof
Super snelle levering, heel fijn en goed contact met de klantenservice via social media. De kledingstomer is ideaal. Even snel nog wat opfrissen voordat je de deur uit moet. Echt een lifesaver met kids!
Geen verstopte neus meer
Mijn man heeft altijd mega last van zijn neus 's ochtends. Dan zit het helemaal vol. Dus besloot ik deze luchtreiniger aan te schaffen. Toen ik hem uit de doos haalde, wilde ik hem meteen aanzetten. Ik was mega benieuwd! haha.
Maar... wel even opletten, want de filter die in de luchtreiniger zit, zit nog in het plastic. Dus wel even verwijderen.
Toen ik hem uitprobeerde merkte ik al heel snel dat de lucht 'lichter' werd. Kan het niet uitleggen. Heel schoon. Het lampje was eigenlijk meteen al groen. Dat is goed.
De volgende ochtend hoorde ik geen gesnotter. Dat was voor mij al wel heel fijn. Maar voor mijn man ook.
Toen mijn man deo op ging doen reageerde de luchtreiniger meteen. Het lampje werd oranje. Na een minuut ofzo was het lampje weer groen. Zo fijn om te zien en merken dat het echt wat doet!
Nu zet ik een half uur voor het slapen gaan de luchtreiniger aan op de middelste stand en op het tekentje dat hij ook stofjes en dergelijke wegfiltert. Zodra wij gaan slapen zet ik hem op de nacht stand.
Heel fijn, want dan hoor je hem ook minder en dan is het lampje/lichtstripje ook uit.
Ik slaap ook wel lekker met een zacht geruis op de achtergrond.
Al met al zijn wij super tevreden :D
Dikke aanrader!
Top! Hele fijne luchtreiniger ontvangen. Echt een aanrader!
Super snelle service!
Mijn bestelde Dynter Luchtontvochtiger (DH251) was ontzettend snel binnen. Super fijn want met dit vochtige weer is deze op onze zolder echt onmisbaar geworden. Heel blij mee! Compact, top prijskwaliteit verhouding en nog mooi voor het oog ook. Aanrader!
Zeer vlotte levering bij DAJALogistics
Via Bol.com stoomreiniger bij deze leverancier gekocht. Vlotte levering, product is zoals omschreven en is eenvoudig en handzaam in gebruik. Ook fijn dat het compact verpakt was, geen onnodig grote verpakkingen.
Top apparaat en Snelle verzending
Nu de dagen kouder worden een elektrische kacheltje besteld en de volgende dag al in huis ! Mooi design en makkelijk in gebruik , zelfs met afstandsbediening. Verwarmt super snel en de temperatuur is goed te regelen .
Ik zeg top apparaat en snelle verzending !
Kledingstomer
Na de snelle levering gelijk de kledingstomer uitgeprobeerd en voldoet zeker aan mijn verwachting! Zeker een aanrader voor iemand die niet graag strijkt.
Makkelijk in gebruik en zonder poespas!

Svar från DAJA Logistics
Snelle levering en goed op de hoogte gesteld
Na het plaatsen van een bestelling ontving ik mails met updates over de levering. Bovendien is het pakket al de volgende dag geleverd! Uitstekend!
Zo blij met deze kachel!!
Wauw! Onwijs blij met dit kacheltje. Hij draait waardoor de ruimte optimaal wordt verwarmd en je kan de gewenste temperatuur zelf heel eenvoudig instellen.
Goede service, snel bezorgd
Van de week een Dynter elektrische kachel via DAJA logistics besteld en de dag erna al bezorgd!
Goede communicatie over het verzendproces. Het product zat keurig verpakt en kwam onbeschadigd binnen.
Superblij met het aankoopproces en met de prachtige kachel :-)
Super blij met de ventilator die ik…
Super blij met de ventilator die ik hier besteld heb. Werkt goed en is makkelijk te bedienen. Top!
Heater verwarmd snel
De heater van Daja verwarmd mijn slaapkamer binnen mum van tijd. Deze kamer is in de winter bijna niet warm te krijgen maar met deze heater is het er eindelijk lekker warm. Ook handig met afstandsbediening te bedienen zodat je niet van de bank of uit je bed hoeft te komen om de temperatuur te verhogen/verlagen of om hem aan/uit te zetten. Ik ben zeer tevreden en ga er nog een aanschaffen.
Mooi design, snel warm
Een dynter kachel hier besteld waar ik enorm tevreden over ben omdat hij het gewoon erg goed doet, snel warm is, te bedienen is met een afstandsbediening en een mooi design heeft. De kachel was snel in huis.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.