De postoperatieve BH heeft mijn week echt makkelijker gemaakt. De stof is zacht genoeg zodat er niets irriteert, maar hij geeft toch genoeg steun zodat ik comfortabel kan rondlopen. Alleen de sluiting... Se mer
Det här tycker kunderna
Momenteel 3 sterren en ik wil heel graag 4 of 5 ervan gaan maken zodra ik de juiste producten binnen heb. Bestelling gedaan, heel enthousiast over, maar helaas de verkeerde producten binnen g... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Curvy-Body voor mijn nichtje. De kleding is van hoge kwaliteit, de pasvorm is geweldig en de variëteit in maten maakt het gemakkelijk om iets perfects te vind... Se mer
3.5 weken geleden iets besteld en een bevestiging gekregen, verder niets. Al een aantal berichten via instagram en mailtjes gestuurd. Geen reactie. Benieuwd of het nog binnen gaat komen. De leverti... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Curvy Body Lets get in shape, look better and feel better. Wear your Curvy-Body waist trainer and shapewear anywhere, anytime.
Kontaktuppgifter
Julianastraat 55, 1541GH, Koog a/d Zaan, Nederländerna
- info@curvy-body.nl
- curvy-body.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele snelle levering
Hele snelle levering, en precies wat ik zocht!!
Weer een nieuwe bestelling geplaatst
Weer een nieuwe bestelling geplaatst! Love the service & kwaliteit van de shapewear!
Super fijne stof en echt een super…
Super fijne stof en echt een super levering het was met 2 werkdagen in huis! Ik ga vaker hier bestellen.
Ik heb de Morrie BH gekocht en heb er…
Ik heb de Morrie BH gekocht en heb er goede ervaring mee. Veel last van rugklachten met normale bh’s en deze heeft het verholpen. Snelle levering en goede klantenservice
Heel fijn product de full body…
Heel fijn product de full body shapewear.
Geen enkel probleem met aan en uitkleden. Echt een aanrader.
Amazing!!!
Heel mooi! Zit perfect en sluit mooi aan op het lichaam. Fijne stof en goede kwaliteit. ⭐⭐⭐⭐⭐
Hele goeie service bestelling binnen 2…
Hele goeie service bestelling binnen 2 dagen ontvangen
Ik heb begin december een bestelling…
Ik heb begin december een bestelling geplaatst, maar tot op heden heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Daarnaast heb ik meerdere keren contact proberen op te nemen via e-mail en Instagram, maar hier krijg ik geen enkele reactie op.
Het is niet acceptabel dat klanten zo lang moeten wachten zonder enige update of communicatie. Ik had op zijn minst een reactie of een oplossing verwacht.
Na retourneren komt er geen geld retour…
Na retourneren komt er geen geld retour maar ook geen enkele reactie op mails of DM.
Zeer onprofessioneel.
bestelling #1920 nooit ontvangen
In november bestelling #1920 geplaatst maar deze bestelling nooit ontvangen. Mijn geld retour gevraagd, maar alleen een mail gehad dat ik een alternatief uit mag zoeken. Daarna wordt er niet meer op de mail gereageerd, heel jammer. Absoluut niet bestellen dus!
Teleurgesteld/Boos!!!
Een bestelling vorig jaar in nov geplaatst. Bestelling was heel snel binnen. Helaas moest ik de bestelling retourneren omdat het artikel te klein was. Volgens de retour voorwaarden geretourneerd. Na 3 weken ongeveer had ik nog niets vernomen van de retournering. Ik heb toen in de 2e week van dec een mail gestuurd van joh hebben jullie de retournering in goede orde ontvangen? Op de zelfde dag een antwoord op mijn mail ontvangen dat ze mijn retournering in goede orde hadden ontvangen en dat ze dit binnenkort 2/3 dagen zouden verwerken en dat de order bij klarna afgemeld zou worden. Eind dec was de order nog steeds niet afgemeld bij klarna. In die tussentijd had ik ook al meerdere malen mailtjes verstuurd van wanneer dit zou gebeuren aangezien de betalingstermijn bij klarna naderde. Verder heb ik ze via Instagram berichten verstuurd. Berichten worden gelezen maar niet gereageerd! Je kan ze niet telefonisch benaderen en op mails reageren ze niet!! Uiteindelijk heb ik de betaling maar voldaan. Ik wil natuurlijk geen betalingsachterstand lopen bij klarna. Van het bedrag lig ik niet wakker van. Het ging mij om de klantvriendelijkheid en rechtvaardigheid/eerlijkheid! Ik heb voor iets betaald wat niet van mij is. Dit is mijn ervaring met Curvy body! Nooit meer!!! Ik werk hard voor mijn centjes! Zij zullen het hard nodig hebben en daarom van anderen stelen!! Bestelling #1910
Antwoord op reactie van Curvy body! Jullie zijn oplichters! Niet reageren op de mails weken lang maar hier kunnen jullie opeens wel reageren! Ik ben niet de enige met deze klacht lees de reviews van meerdere klanten die orders geretourneerd hebben! Is makkelijk om te zeggen dat de geretourneerde order niet voldeed aan de voorwaarden! Maar natuurlijk! Ben benieuwd voor hoelang deze oplichters zaak gaat draaien! Succes iig!

Svar från Curvy-Body
Ben er blij mee
Ben er blij mee, goede service, en mooie producten
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.