Curvy-Body Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Momenteel 3 sterren en ik wil heel graag 4 of 5 ervan gaan maken zodra ik de juiste producten binnen heb. Bestelling gedaan, heel enthousiast over, maar helaas de verkeerde producten binnen g... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Curvy-Body voor mijn nichtje. De kleding is van hoge kwaliteit, de pasvorm is geweldig en de variëteit in maten maakt het gemakkelijk om iets perfects te vind... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3.5 weken geleden iets besteld en een bevestiging gekregen, verder niets. Al een aantal berichten via instagram en mailtjes gestuurd. Geen reactie. Benieuwd of het nog binnen gaat komen. De leverti... Se mer

Företagsinformation

1. Underklädesbutik

Skrivet av företaget

Curvy Body Lets get in shape, look better and feel better. Wear your Curvy-Body waist trainer and shapewear anywhere, anytime.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 51 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

89 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben heel blij met het advies wat je…

Ben heel blij met het advies wat je krijgt, mijn operatie werd uitgesteld , ook daar werdt niet moeilijk over gedaan met eventueel ruilen en tussendoor advies, dus heb je een drukpak nodig hebben dan zou ik curve- body zeker aanraden 💪👌👍

12 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet bestellen hier ik heb mijn…

Niet bestellen hier ik heb mijn bestelling retour gestuurd en ik heb nog steeds mijn geld niet terug aantal mails gestuurd maar dan krijg ik een melding dat de mail niet afgeleverd kan worden dus dat emailadres klopt niet

16 december 2025

Oplichters Curvy body

Nu ondertussen 6 mails verzonden. Geen reactie. Schijnheilig op trust pilot reageren op mijn negatieve review dat ik mijn ordernummer moet noteren blablabla. Natuurlijk al 6 x gedaan.
Weer gemaild , weer geen reactie en dus geen geld terug!!!!
Je wordt echt flink belazerd!!

17 december 2025

Hier niet kopen!!

Helaas mijn bestelling terug moeten sturen, was niet goed. Van DHL een bevestiging gekregen dat pakketje retour afgeleverd was bij curvy body. Helaas nooit een terugbetaling (€69,95!!) ontvangen. Ook na meerdere mailtjes geen reactie. Oplichters helaas.
Hier niet kopen!!

6 september 2025

Diefstal

Begin november een bestelling gedaan. Ik kreeg na 4 weken wachter op de bestelling een vreemde reactie dat mijn bestelling uit een retourzending kwam en niet meer goed genoeg was om aan een ander te leveren. Ik heb toen het besluit genomen om mijn bestelling te annuleren. Na weken nog steeds geen geld retour en geen reactie. Eindelijk kwam er op 6 november een bericht dat ze mijn geld zouden crediteren, het is vandaag 10 december en ik heb nog steeds niets terug ontvangen, en geen reactie omdat ze gewoon niet bereikbaar zijn. Voor mij is 35 euro een hoop geld, ik heb al moeite met alle dagelijkse kosten maar wilde mij voor een keertje iets gunnen. Het is nu extra zuur dat ik mijn geld blijkbaar gewoon kwijt ben. Het is niets minder dat DIEFSTAL. Ik heb een mail gezonden met alle gegevens, Facebook en Instagram benaderd, en doe bij deze nog een keertje een smeekbede, geef mij alsjeblieft mijn geld terug. Vanessa

6 november 2025

Beste Vanessa,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij willen u laten weten dat uw terugbetaling inmiddels is verwerkt. Door de extreme drukte heeft dit helaas langer geduurd dan normaal, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.
Het bedrag zou zeer binnenkort op uw rekening zichtbaar moeten zijn.

Mocht u het nog niet ontvangen hebben binnen enkele werkdagen, laat het ons dan gerust weten — wij helpen u graag verder.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Absoluut niet bestellen!

Absoluut niet bestellen!
Je bent écht gewaarschuwd. Bestellingen worden óf helemaal niet geleverd óf je krijgt verkeerde producten toegestuurd. Contact opnemen is onmogelijk: ze reageren nergens op. Dit bedrijf levert schandalig slechte service en komt zeer onbetrouwbaar over.

Op basis van mijn eigen ervaring lijken de extreem positieve reviews over de “goede service” totaal niet overeen te komen met de werkelijkheid.

5 december 2025

Svar från Curvy-Body

Bedankt voor uw feedback.

We willen graag reageren op uw ervaring. Helaas kunnen wij uw gegevens en bestelling niet vinden in ons systeem.

Aangezien wij shapewear voor dames verkopen en uit uw naam blijkt dat u een man bent, vermoeden wij dat er mogelijk sprake is van een misverstand.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw gegevens (zoals ordernummer en contactinformatie) naar ons te mailen op [emailadres], zodat wij uw situatie kunnen onderzoeken en de nodige stappen kunnen ondernemen om dit op te lossen.

We kijken ernaar uit om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet terug betalen en geen reactie,

Mijn pakket teruggestuurd en tot op heden nog geen terug betaling gehad. Zijn bijna 2 maanden verder. Meerdere mails gestuurd en maar 1 keer een reactie terug gehad met de mededeling dat mijn pakket nog niet retour is gekomen. Postnl geeft aan dat deze op 4 Oktober is ontvangen door hun. Aangezien ik pas weken later een keer een reactie kreeg is het best moeilijk om uit te vinden waar mijn pakket is gebleven. Meerdere malen gevraagd hoe het met hun zoektocht is, maar ook hier geen reactie op. Bestel hier niet!! Als het niet past en je stuurt het terug ben je je geld kwijt. In mijn geval 70 euro.

Update..
Leuk zo'n reactie onder mijn bericht waarin jullie vragen om de gegevens die ik van post.nl heb, maar deze heb ik al verstuurd. Nu na jullie antwoord nogmaals gedaan, maar nog steeds geen antwoord mogen krijgen. Dus leuk zo'n reactie van jullie, maar voor mijn gevoel alleen maar de mooie man spelen op internet. Er wordt verder niks mee gedaan!!

Ondertussen April en nooit meer een reactie gehad. Oplichters dit!!

4 oktober 2025

Beste Natasja,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de frustratie die u heeft ervaren. Het is absoluut niet onze bedoeling dat u zich in deze situatie bevindt en we begrijpen dat dit heel vervelend voor u is.

We hebben uw bericht gelezen en willen graag het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. We kunnen helaas niet de status van uw retourzending vinden op basis van de informatie die wij momenteel hebben.

We willen u verzoeken om het retournummer of eventuele verzendinformatie die u van PostNL heeft ontvangen naar info@curvy-body.nl te sturen. Dit helpt ons om de zaak verder te onderzoeken en ervoor te zorgen dat de terugbetaling snel wordt verwerkt.

We begrijpen dat communicatie belangrijk is, en we willen u onze verontschuldigingen aanbieden voor de vertraging in onze reacties. Dit is absoluut niet de manier waarop we onze klanten willen behandelen.

We kijken ernaar uit om dit voor u op te lossen en ervoor te zorgen dat u de terugbetaling ontvangt waar u recht op heeft.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De postoperatieve BH heeft mijn week…

De postoperatieve BH heeft mijn week echt makkelijker gemaakt. De stof is zacht genoeg zodat er niets irriteert, maar hij geeft toch genoeg steun zodat ik comfortabel kan rondlopen. Alleen de sluiting aan de zijkant kost even oefening. De levering kwam in een super nette verpakking, wat me wel een gerust gevoel gaf.

6 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opgelicht door Curvy body! Ondanks onderstaande reactie op Trust Pilot veel beloftes: geen terugbetaling van €35,- en geen e-mail meer gekregen.

18 Augustus 2025: 2 bestellingen gedaan, verkeerde kleur ontvangen en de andere bestelling helemaal nix ontvangen, er was via de chat beloofd dat ik een terugbetaling zou krijgen na enkele dagen, nooit iets gehoord van dit bedrijf na meerdere e-mails gestuurd te hebben en ook geen terugbetaling ontvangen. Contact opnemen met klantenservice lukt niet telefonisch. Meerdere emails gestuurd ik ben blijkbaar geblokkeerd want ik krijg de e-mail terug als “ undeliverd “ dus pech geld weg helaas heb ik Trust Pilot reviews niet bekeken voordat ik hier iets ging bestellen, ik ben zoals ik heb gelezen ook nummer zoveel die dit moet meemaken. *Update 11-12-2025 opnieuw een mail gestuurd met mijn bestel gegevens naar aanleiding van onderstaande reactie van Curvy Body……Bijzonder en typisch dat de achternaam zogenaamd niet in het order systeem staat….Nog steeds niets ontvangen of gehoord ondanks wat er beloofd wordt in onderstaande reactie….20-12-2025 nog steeds geen reactie op mijn e-mails en ook nog geen terugbetaling ontvangen.8-1-2026 nog steeds niks ontvangen en ook geen bericht gehad van dit bedrijf zoals hieronder wordt gezegd….23-01-2026 helaas nog steeds geen enkele reactie ontvangen en geen terugbetaling ontvangen.19-02-2026: nog steeds niks ontvangen op mijn bankrekening en geen email gekregen van Curvy Body….Dit is ook niet de ervaring die ik wil hebben met een onbereikbaar onbetrouwbaar bedrijf!! Waar blijft mijn geld????

27 november 2025

Beste J. M Luiting,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de vervelende ervaring die u heeft gehad. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden en we begrijpen uw frustratie volledig.

Het is onacceptabel dat u niet de juiste producten heeft ontvangen, geen terugbetaling heeft gekregen en geen reactie meer heeft ontvangen op uw pogingen om contact met ons op te nemen.

Wij kunnen uw situatie niet in ons systeem vinden met de gegevens die we momenteel hebben.

We willen dit echter graag snel voor u oplossen. Kunt u alstublieft uw ordernummer, verzendinformatie en eventuele eerdere communicatie naar ons sturen via info@curvy-body.nl?

Dit stelt ons in staat om uw situatie te onderzoeken en een oplossing te vinden voor zowel de verkeerde producten als de terugbetaling.

We begrijpen dat het moeilijk voor u is geweest om contact met ons op te nemen, en we werken hard aan het verbeteren van onze communicatiekanalen.

Dit is niet de ervaring die we willen dat onze klanten hebben, en we zullen er alles aan doen om dit recht te zetten.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van u te horen zodat we dit kunnen oplossen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een bestelling geretourneerd

Ik heb een bestelling geretourneerd, maar zij geven het niet door aan Klarna. Ook kan ik ze niet bellen of mailen, gegevens op internet kloppen niet. Tel nummer is niet in gebruik, 2 emailadressen, waarbij ik mijn bericht telkens terug krijg met een foutmelding, op instagram reageren ze niet! Slechte zaak!

21 november 2025

Beste Zehra,
Onze excuses voor het ongemak. Het is absoluut niet de bedoeling dat uw retourzending niet goed wordt doorgegeven aan Klarna, en dat u geen contact kunt krijgen. We nemen dit serieus.

Stuur ons alstublieft uw ordernummer en retourinformatie naar info@curvy-body.nl, zodat we dit direct kunnen oplossen.

We werken hard aan het verbeteren van onze communicatie en waarderen uw geduld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze legging is ideaal voor het…

Deze legging is ideaal voor het sporten, je merkt echt dat je meer zweet rond de buik. De tailleband geeft goede steun, al schuift hij soms iets omhoog bij intensieve beweging. De kwaliteit van de stof is sterk en ademend. De omruilservice voor de maat ging zonder problemen.

11 november 2025

Slecht!!!! Reageren niet

Producten ontvangen 1+1 gratis.
Allebei pasten niet, dus teruggestuurd.
Niks vernomen, geen reactie, geen geld terug. Vier keer gemaild met ordernummer alles erbij, hoor helemaal niks van ze!!
Nooit bestellen daar!!! Zo slecht.

4 november 2025

Beste Brigitta,

zodat we uw situatie snel kunnen onderzoeken en oplossen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bespaar jezelf de moeite a.u.b

Bespaar jezelf de moeite a.u.b. op 4 oktober 2 bestellingen geretourneerd die op 6 oktober aan zijn gekomen. 1 van die bestellingen moest retour omdat ik de verkeerde maat had ontvangen. Tot op heden geen bevestiging of geld terug ontvangen. Reageren niet op mail of Instagram. Weggegooid geld dus.

4 november 2025

Beste Naomy,

Onze excuses voor het ongemak. Stuur alstublieft uw ordernummer naar info@curvy-body.nl, zodat we uw situatie snel kunnen onderzoeken en oplossen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

26 september bestelling retour…

26 september bestelling retour gestuurd, deze is 27 september door hun ontvangen, meerdere mails FB en chat geprobeerd, geen reactie en geen geld ontvangen.

23 oktober 2025

Beste Lonneke,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.