Пользуюсь этим обменником уже некоторое время и очень доволен. Вывод средств работает практически мгновенно — удавалось поднять как с небольших сумм, так и с промокодов. Пополнение тоже очень удобное... Se mer
I find the game's most captivating feature to be its constant development. The developers listen attentively to player feedback, regularly adding exciting new features, exclusive skins, and improving... Se mer
Люди отзывы легко накрутить пиши свой отзыв лично после 2 лет проведенных на сайте. Мины уебанский режим поиграйте на других сайтах там гораздо легче выиграть а на остальных режимах играют боты, когда... Se mer
I enjoy CSFAIL for its variety of games: my favorite is Crazy Wheel, though sometimes I switch to Mines. The site is convenient, loads quickly, deposits are instant, and withdrawals are fast too. The... Se mer
This is where you can transform your cheap skins into worthy and expensive ones! Cool inventory has never been so accessible!
Storbritannien
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
jebac ta strone wszedzie gdzie nie wszedlem to przejebalem 50 zl w pizde

Svar från CSFAIL
Хороший сайт выводят быстро играть одно удовольствие
ID- 1627920

Svar från CSFAIL
csfail is scam site with boosted rating on trust pilot(they are giving 0.5$ for good feedback on trustpilot xd)

Svar från CSFAIL
This website is the most beautifully arranged and atmospheric. In addition, here you can win the much-desired skins, playing one of the games proposed by this website. id 1694751

Svar från CSFAIL
типичный скам сайт под предлогом подними скины рекламируются под ютуберами кароче просто скам как онлайн казино

Svar från CSFAIL
Сайт дает вполне подняться, но разрабы уже даже не бояться что их спалят за крутку ботов. Не буду говорить чтобы вы не фиксили)))) но те кто знают они поймут где бот)

Svar från CSFAIL
Сайт для ебланов. Не ведитесь. Когда я задевал и меня нагло скаманули. Мой отзыв в их тг чате удалили.

Svar från CSFAIL
Не очень шансы выйграть тут крайни малы по сравнению с другими проэктами с каждым депом ухожу всё в больший минус на сайте
не рекамендую сайт

Svar från CSFAIL
The website is just a regular scam. My account was banned when I attempted my first withdrawal of $7. After reaching out to the moderation team to inquire about the issue, I received a response telling me to upload gameplay videos to YouTube, which I did. However, no one watched them, and my account is still banned. The moderation team is not competent, particularly "Oleg," who insists that my account is someone else's Multi-Account and that I'm using third-party software. They even sent me a random link to a Steam profile, claiming it's mine and that I played for 18 hours straight. I don't recommend it; it's just a typical scam. They don't pay out skins; they immediately ban your account. If you want to keep your money, just don't visit this website.

Svar från CSFAIL
Привет всем,пишу по поводу поддержки и того как сайт врёт своим игрокам и пользователям,пишу 23 числа в поддержу какой у меня деп вывод с моента последнего кешбека пишут что вывод 577 баксов,сегодня слил 50 баксво,после 23 числа выводов не было,и сегодня мне пишут,у вас выводов с момента кешбека на 644,когда я пишу вы указывали что 577,им просто без разницы,в поддержке говорят что кешбека не будет,не играйте на сайте все пруфы есть
P.S: 12/28/2023 - Решили заблокировать поддержку на сайте,причину не могу посмотреть ид - 83738

Svar från CSFAIL
this site is a scam project, the bonuses that are given to you for replenishing them are almost impossible to win back, it always crashes when you bet a dollar, the site gives out when for example 10 then it gives 1x. Don't even try to play on this site.

Svar från CSFAIL
scam site, casino , i lose 800 $, don't trust feedbacks, it ! he gives rewards for feedbacks