Cruise Travel Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ik moest voor moeder en verzorging een reis boeken, maar wel een aangepaste kamer, na zelf enig onderzoek gedaan te hebben gebeld met Cruise Travel, de dames 1 uiterst vriendelijk 2 zeer be... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Offerte traject inclusief vele vragen vanuit ons zijn snel en accuraat opgevolgd. Maatwerk reis gemaakt op basis van een pakketreis. Boekingsproces was soepel. Na boeking zelfs een bos bloemen mogen o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben ruim 30 jaar klant geweest, en heb nu voor de laatste keer geboekt! We willen graag een extra dag verlenging in de aankomsthaven van onze cruiseboot. Tijdens navraag bij Cruisetravel is aangeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hadden een mooie cruise geboekt en toen zagen we dat we de verkeerde datum hadden geboekt met de Aidanova. Gebeld en aangegeven wat mis ging. Een dag later hebben de medewerkers van Cruisetravel on... Se mer

Företagsinformation

1. Resor och semester

Skrivet av företaget

Onbezorgd cruisen begint bij Cruise Travel. Als grootste cruisespecialist van Nederland helpen wij al decennialang klanten bij het vinden van de perfecte vakantie op zee. Met een breed aanbod van rederijen en routes en dankzij onze nauwe samenwerkingen met gerenommeerde partners bieden wij niet alleen de meeste keuze, maar ook zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Bij ons bent u verzekerd van deskundig advies, persoonlijke service en een vakantie die tot in de puntjes geregeld is.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Visum haven Sihanoukville

Ik heb een cruise geboekt vanuit Dubai naar Thailand bij Cruistravel en wij varen met Aida cruises. We doen ook haven Sihanoukville, Cambodja aan, echter voor de haven Sihanoukville kunnen wij online geen visum aanvragen. Ik heb Aida cruises gebeld, Cruis Travel gebeld, gemaild en beide organisaties wijzen naar mekaar. Ze sturen mij allerlei link om visum haven Sihanoukville aan te vragen, echter het lukt niet. Ik kan alleen voor de luchthaven Sihanoukville aanvragen, maar niet voor de haven Sihanoukville. Meeste rederijen en cruise maatschappijen doen dat wel voor hun klanten, echter deze 2 maatschappijen doen dat niet. De extra service geven ze niet. Heel betreurenswaardig vind ik. Zoek het zelf maar uit is hun motto.
Ben heel erg teleurgesteld in Cruistravel en Aida cruises.

7 oktober 2024

Onbereikbaar

Onbereikbaar, ze blijven je bestoken met ongewenste mails.
Ze willen je ondanks aandringen niet uitschrijven voor deze mails.
Zelf heb je geen optie om dat te doen

24 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Moeilijk om in contact te komen

Moeilijk om in contact te komen. Eenmaal iemand aan de lijn, hadden we alle tijd om te boeken: er waren nog tien hutten over. Uiteindelijk hadden we al een hut geboekt, maar we hadden er in totaal drie nodig. Hopelijk hebben we snel ons geld terug. Jammer.

24 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eenzijdig belang met slechte info

Ik cruise al jaren, dit is de eerste en laatste keer dat ik een reis boek met “Cruise Travel”
Ik kreeg tickets voor de best mogelijke vlucht van een medewerker aangeboden vanaf london Gatwick. Je bent zowat een halve dag onderweg.

Na de boeking kon ik transfers boeken van vliegveld naar de cruiseport.
Achteraf bleek dit niet mogelijk of wel maar dan alleen voor het extreme, dit was het antwoord van Cruise Travel: Wij kunnen een prive transfers aanbieden via bedsonline, de kosten voor een retour is EUR 632.00.
Vandaar dat wij een taxi (ruim 220,- euro per rit) adviseren ter plaatse.

Tot mijn verbazing is er een mogelijkheid om rechtstreeks met de vliegtuig naar Southampton airport en daarna 12 min met een taxi naar de cruise port te gaan.
Dit is telefonisch met “Cruise travel” besproken en nadien heb ik het aangeboden voorstel per mail bevestigd door op de link ‘Boeking” die ze stuurden te drukken.
Omdat blijkbaar alleen vluchten met British Airways voorgesteld wordt door ze, is er niet gekeken naar de mogelijkheid om met een ander maatschappij te vliegen.
Er zijn andere tickets bv via KLM die ze niet willen omboeken maar alleen bijboeken.
de klant mag bewust extra kosten maken.
En ze bieden een nieuwe boeking aan van ruim €700,-
Anders moest ik zelf maar vluchten boeken.
En dan mag ik wel met KLM retour naar Southampton.

Na mijn beklag was dit het antwoord: Deze reis werd aangeboden met de vluchten naar Londen Gatwick, daar dit de ''goedkoopste'' mogelijkheid was.
Indien u liever Southampton had dan had u dat aan moeten vragen.
Best makkelijk om het maar af te schuiven op de klant.
(Ik had het maar moeten aangeven). Die optie is nooit aangeboden,
Britisch Airways vliegt niet naar Southampton op deze dag, echter kunnen wij ook niet meer kosteloos van de vluchten daar het kort voor vertrek is.
We kunnen dus ook niet naar een andere airline kijken.
Ik ben zeer teleurgesteld, dit is geen service. Nooit meer een reis via “CRUISE TRAVEL”

21 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onze droom cruise gaat niet door

We wonen al jaren aan het IJ in Amsterdam en zien vaak de cruise schepen die gaan en komen voorbij varen. Dat werd onze droom: een keer met een groot cruise schip uit Amsterdam te vertrekken, over het IJ en het Noord Hollands kanaal te varen en de nieuwe sluis in IJmuiden te bewonderen. We hebben een cruise van Amsterdam naar Noorwegen met de Holland Amerika lijn geboekt bij CruiseTravel. De enige redden dat we deze reis geboekt hebben was om onze droom waar te maken. Door lage waterstand zijn de sluizen in IJmuiden korter open en de HAL gebruikt dit argument om de betreffende cruise uit Rotterdam te laten vertrekken. Hierdoor zitten we met een cruise die we nooit, nooit zouden boeken. CruiseTravel en HAL gebruiken het twijfelachtige argument overmacht en zijn niet bereid onze klacht dat ze niet leveren waar wij voor betaald hebben serieus te nemen. We voelen ons opgelicht en hebben geen andere keus dan ons verlies te nemen en thuis te blijven.

2 september 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.