Coolshop Omdömen

189 916
TrustScore 4.5 av 5

4,4

Jag köpte en Google Nest högtalare via Coolshop till ett super bra pris. Jag köpte den till min man i Farsdag present. Från början till slut allt har fungerat toppen bra. Jag har fått bekräftels... Se mer

Väldigt nöjd med att jag hittade det jag var ute efter till ett bra pris. Billigare än på andra ställen. Vilket samtidigt får mig att tvivla över sanningshalten i ert angivna ”ordinariepris”som var... Se mer

Jag har beställt ifrån specifikt spelbutiken.se som coolshop äger och det har alltid gått bra och varit lite bättre priser på spel. Har inte alltid fått hem nysläppta spel på releasedag men det beror... Se mer

1. Spelbutik
  2. Vitvaror och hushållsapparater
  3. Kosmetikbutik
  4. Dekoration- och inredningsbutik
  5. Elektronikbutik
  6. Leksaksbutik

Om Coolshop

"Why should games be so expensive?" "We must be able to sell video games cheaper"

From these two original thoughts came the main desire to form Coolshop back in 2003. This was to become the foundation for what is Denmark's largest and now one of Europe’s fasting growing online video game and accessories stores.

Mark one of the co-founders said “if we are big enough, then we can buy in such large quantities that we can skip over several links in the supply chain, thereby achieving significant savings”. Mark was of course right in letting this idea form the backbone of the business. So, since this day we have formed and built on the philosophy, we choose to call The Magic Five Points:

“We would be best on price, service, information, security and selection.” It was therefore natural to choose the Internet as a platform to sell games as this allowed us to offer our lower prices to a much larger and wider audience. Indeed, Coolshop holds over 200,000 games which are ready to dispatch the same day they are ordered.

The Internet has also given us the opportunity to provide more detailed information on our products. From the outset we decided to offer trailers and videos across the entire product range to enhance the shopping experience. We wanted to make shopping with Coolshop easy, fun and informative – most importantly we didn’t just want the experience to be like reading the back of a box in a shop!

Two of the Magic Five Points are service and security. How could we give the user the same comfort as in a normal shop where an assistant is always nearby to lend assistance? Normally it can take days to get the answer to an inquiry via e-mail. The answer was chatting directly with an employee without delay or queue; so we introduced our Live Chat Service. We have built a professional and friendly support team chatting every week with thousands of customers. With a large database of happy customers to back this up - this really is something which has proved to be a great success!

To this date we have reached over 2,700,000 customers and now operate stores in Denmark, United Kingdom, Germany, Norway, Finland, Sweden, Netherlands, and Iceland.

"It's great that so many people have taken to our website and the philosophy for which it as been built - we will continue to build on the Magic Five and the success that is Coolshop”

Jacob Risgaard, Coolshop

Coolshop operates in 8 different countries, offering fantastic value for all our customers.

See all our shops
www.coolshop.com
Free shipping*
Many stores may at first glance seem cheap, but before you know, the price is almost doubled due to fees and high shipping costs. We make it easy for you. All our prices comes with free shipping*. *Excluding some Icelandic offers.
Great prices
Here at Coolshop we are committed to securing an unbeatable mix of great prices and top class service for our customers. We buy large quantities in order to get the best possible prices.
Discount points
Because we like to spoil our good customers, we will give you points for every shipment. The points can be used to reduce the price of any order, when buying products at Coolshop. Coolshop - Free shipping - Great prices

Daily deliveries

Buy today - Receive even tomorrow!

We take pride in fast deliveries. We deliver to multiple countries within few days! Place your order even an hour before closing time, and we can ship your order the same day. We even have a robot packer to guarantee fastest possible shipping times! Cool right!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

190 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(189 916)

6 925 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag var inte nöjd med produkten jag…

Jag var inte nöjd med produkten jag köpte så jag kontaktade kundtjänst och de löste problemet mycket snabbt och återbetalade mina pengar.

22 januari 2025

Svar från Coolshop

Tack för din recension! Vi är ledsna att produkten inte levde upp till dina förväntningar, men vi är glada att höra att vår kundtjänst kunde hjälpa dig snabbt och att återbetalningen gick smidigt.

Om du behöver ytterligare hjälp eller har några frågor i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Coolshop Kundservice

Gjorde en retur helt enligt deras…

Gjorde en retur helt enligt deras returpolicy. Har fått bekräftat att de fått returen för snart en månad sedan. Mailat flera ggr. De återupptar trots detta fakturan på Klarna som i sin tur vägrar hjälpa till. Bra med leveranser, totalt katastrof vid retur. Varning!!

9 januari 2025

Hei Anna-Lena,

Vi setter stor pris på din feedbeck og vil gjerne hjelpe deg!

For å kunne hjelpe deg videre i denne saken, har vi bedt om noe av den informasjonen vi mangler.

Vi beklager uleiligheten! Og vi ser frem til å hjelpe deg.

Venlig hilsen
Stine
Coolshop Support Team

Beställde rakmaskin, kroppskammar saknas.

Beställde en rakmaskin, fick den efter 14 dagar trots att det stod 2-4 dagars leverans. Den matchar inte beskrivningen. Började blöda 2 minuter in i rakningen. 3st kroppskammar skulle även följa med, men jag fick dem inte.

8 januari 2025

Tak for din feedback.

Jeg er virkelig ked af, at din oplevelse med både leveringen og produktet fra din ordre ikke har været tilfredsstillende.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt har vi sendt dig en mail, med yderligere oplysninger, så vi kan finde en løsningen på dette! Vi ser frem til at høre fra dig!

Jeg beklager ulejligheden endnu en gang og håber, vi kan give dig en bedre oplevelse fremover.

Venlig hilsen
Stine
Coolshop Support Team

Hej Jocke,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen var snabb trots julen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! ✨😊

Med vänlig hälsning,

Bra kundservice och snabb leverans

Bra kundservice och snabb leverans

31 december 2024

Hej Caroline,

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår kundservice och snabba leverans. 😊

Bästa hälsningar,
Anton
Coolshop Kundeservice Team

Snabb leverans!

Snabb leverans!

30 december 2024

Hej Matilda,

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.
Du ønskes en dejlig dag!

Coolshop Kundservice

Beställd vara levererades inte utan jag…

Beställd vara levererades inte utan jag fick något heeelt annat! Fick svar att det jag beställt va slut på lagret. Kollade på hemsidan och varan fanns där men ett helt annat pris?! Det skräpet de skickade sa dem att jag kunde behålla och de skulle inte debitera mig för det. Det va ju förvisso ok men att skylla på att min vara va slut när den inte är det är ruggigt dåligt. Sista gången jag handlar där

19 december 2024

Svar från Coolshop

Thank you for your feedback. We’re truly sorry to hear about your experience and would like to assist you in finding a resolution.

We’ve reached out to you via email and requested additional information about your case so that we can investigate further. Our goal is to ensure you receive a satisfactory solution and the best possible customer service.

We hope you’ll get back to us, so we can address this matter for you. Thank you for your patience and for bringing this to our attention.

For further action, please contact us on info@coolshop.no

Best regards,
Coolshop Customer Service

Kalasbra

Snabbt skickat och väl packat. En av sakerna jag ville ha fanns inte på lager, men då delades det upp i två paket och övriga skickades direkt. Fick också tydlig förvarning om att den sista saken inte skulle komma innan jul, vilket var fint. Sen var det ju goda priser också. Första gången jag handlade här, men det blir säkert fler gånger.

19 december 2024

Nonchalerade bemötande gentemot kunder

Instaboxen va tom och både jag och min fru kontaktar företaget och blir totalt nonchalerade över det faktum att vi som kunder behandlats illa. Inga åtgärder eller realistiska kompensationer erbjuds endast en medarbetare som bara svamlar om att skydda sig själv från skuld.
Ni borde skämmas och ni miste 2 kunder idag pga detta bemötande.
Vi har mottagit försändelsen nu men är ytterst missnöjda med att ni fick oss att känna oss som totalt obetydliga som kunder hos er.

18 december 2024

Svar från Coolshop

Vi beklager dybt, at du har haft en dårlig oplevelse med både leveringen og kommunikationen med os. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde, og vi er kede af, at du har følt dig dårligt behandlet.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores håndtering af lignende situationer fremover. Hvis der er noget yderligere, vi kan gøre for at rette op på din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Coolshop

Riktigt uselt

Riktigt uselt! Gjorde en beställning den 25 november. Idag den 17 december får jag en återbetalning utan att ha fått något meddelande alls. Det var mina barns julklappar det! Det är väl en sak att inte kunna leverera men vänta en månad och så nära in på jul! Grymt besviken!!

17 december 2024

Svar från Coolshop

Vi beklager dybt, at du har haft en så dårlig oplevelse med din ordre. Det er helt forståeligt, at situationen er frustrerende, især når det drejer sig om julegaver til dine børn.

Vi er kede af, at du først fik besked så tæt på jul, og vi tager din feedback alvorligt for at forbedre vores kommunikation fremover. Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig yderligere, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Coolshop

Utskick (mail/reklam) från coolshop som…

Utskick (mail/reklam) från coolshop som jag inte efterfrågat, i samband med köp och som inte har länk till "unsunscribe" Chatten funkade inte heller för att avregistrera utskick.
I övrigt bra kundservice vid utebliven leverans.

17 december 2024

Svar från Coolshop

Thank you for taking the time to share your experience.

We sincerely apologize for sending emails or advertisements you didn’t request and for the lack of an “unsubscribe” link. This is not the experience we want to provide, and we appreciate you bringing it to our attention.

We will ensure that your email address is removed from our mailing lists. If you still receive any unwanted messages, you can report the email as spam through your email provider, or contact us directly at info@coolshop.dk, and we’ll resolve it immediately.

We also regret that the chat didn’t work as expected. We are continuously working to improve our systems, and your feedback is invaluable in helping us make these improvements.

If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out at any time.

Best regards
Coolshop Trustpilot Team

Mascara

Beställde en mascara 3/12, har inte fått den ännu. Enlig mail från Coolshop har de skickat den 3/12, men vill att jag ska avvakta till 18/12 em. De skyller på PostNord. Alltså ska jag behöva vänta i 15 dagar på leverans eller ersättning.

3 december 2024

Svar från Coolshop

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about the delay with your order and understand how frustrating this must be.

To assist you further, we kindly ask for more information regarding your order. Please provide your order number or any other relevant details, so we can investigate the issue and help find a resolution as quickly as possible.

Thank you for your patience and for bringing this to our attention. We look forward to assisting you.

Best regards,
Coolshop Customer Service

Köpa inte på denne sidan de hjälper…

Köpa inte på denne sidan de hjälper ingenting 🥵🥵🥵

9 december 2024

Kære Eden,

Jeg beklager mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse hos os og føler, at du ikke har fået den hjælp, du havde brug for. Vores mål er altid at yde den bedste service, og det er ærgerligt, at du ikke har oplevet det sådan.

Det lidt svært at tyde på din anmeldelse hvad problemet har været, men vi vil rigtig gerne hjælpe hvad end det skulle være.

Hvis der er noget konkret, vi kan gøre for at hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre vores allerbedste for at rette op på situationen.

Mads
Coolshop Kundeservice

Beställde vara med Fri frakt Skulle

Beställde vara med Fri frakt Skulle, tydligen, skickas med Early Bird!!! Enligt, länk i, mail har varan lämnat lagret direkt efter beställningen och är avslutat hos Coolshop! Spårning visar dock att varan efter FEM dagar ännu inte är hos speditören!!!

7 december 2024

Kære Christer,

Jeg beklager meget, at du oplever problemer med din ordre og levering via Early Bird. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi har anmodet om flere oplysninger fra dig for at kunne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller vil give flere detaljer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du modtager din vare hurtigst muligt, og undskylder mange gange for ulejligheden.

Mads
Coolshop Kundeservice

Ett företag som levererar utan krångel…

Ett företag som levererar utan krångel och det bästa är att dom svarar i telefonen när man ringer och behöver hjälp.Trevligt bemötande inga långa väntetider med upphållsmusik i telefonen.Inte bara en engångshändelse.
Fortsätt så.

4 december 2024

Ett företag som inte vill ha kunder

Precis som många andra företag som anlitar ( har) Klarna som betalpartner,så får Du inte handla ( inte betrodd) så måste Du ha Mobilt BankID.

Så det innebär att endast Svenska kunder får handla.
Det samma om Du vill betala med kort.
Där heter otyget 3D security check( Mstercard/ Visa).

Eftersom Mobilt BankID är unikt( utvecklat i Sverige), och att andra länder har valt andra verifieringsmetoder( på SMS).

Eftersom detta är lika säkert som ett virelås till din cykel( som går att klippa), och att varför skulle jag sälja min fullständiga identitet åt Android= Google.

Så det innebär att företaget endast gör affärer med betrodda kunder. Dvs själva väljer som får handla hos dem.

Då detta också är ett dotterbolag till spelbutiken.se,så är det lika illa här.

21 oktober 2024

Hej.

Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och uppskattar all feedback. Vi har haft Klarna i många år och tycker själva att tjänsten fungerar bra. Den har en bredd som når de allra flesta och har integrerade betalt-tjänster som gör det smidigt för oss som företag att fokusera det vi är bäst på, våra produkter.

Mvh
Coolshop / Spelbutiken