Dit is een malafide webshop. Ik bestelde er 7 magnetische tool armbanden, maar kreeg er slechts 6 geleverd. Op de klacht die ik indiende werd nooit gereageerd. Ook niet op de herinneringsemail die ik... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Pakje ‘zoekgeraakt’ . Zg. bij buren bezorgd, slordig van post.nl dat ze nou net een huisnummer hadden ingevuld waarvan algemeen bekend is dat er nooit open gedaan wordt, laat staan pakjes worden aa... Se mer
Bij coolgift een decanter-globe besteld. Een erg fraaie glazen wereldbol met een scheepje erin, van glas, voor Whiskey. Bij het uitpakken bleek de hals helaas gebroken te zijn, ondanks de goede ve... Se mer
Een week geleden rond vier uur 's middags bij Coolgift een blikpers besteld met PayPal, dezelfde dag verstuurd met track & trace code. De doos zat gevuld met veel (te veel) padding zodat het product n... Se mer
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles was snel en vlot geleverd. De chocolade gadget was gebroken en werd zonder probleem terugbetaald en we mochten het zelfs opeten. Zeer goede service !
6-tal cadeaus gekocht. Eentje deed het al snel niet meer. Gemaild - op een zaterdag! - om dat te melden, en binnen het uur was er een nieuw exemplaar onderweg, schitterende service. Ook zeer tevreden over de cadeaus.
CoolGift.com is volgens mij een prima bedrijf. Reageert snel op vragen en mails. Helaas is mijn bestelling mis gegaan bij Post.nl Het pakket was onderweg en Post.nl heeft het zonder opgave van reden retour gestuurd, echt heel spijtig. Hierover heb ik bij Post.nl mijn beklag gedaan, maar daar verder niets meer over gehoord.
Ik ga in de toekomst zeker weer eens een bestelling proberen te doen bij CoolGift.com
Coolgift zelf heb ik geen enkele opmerking. Het bedrijf dat jullie leveringen doet daarentegen... De leverancier heeft de kartonnen doos in de regen gezet, waardoor deze helemaal kapot was toen ik van mijn werk thuis kwam. Gelukkig was de verpakking van elk individueel stuk nog intact en over de spullen zelf ben ik zeer tevreden.
Zeer tevreden over dit bedrijf!
Gisteren 2 telefoonhouders besteld en vandaag al ontvangen. Netjes en stevig verpakt in 2 doosjes, zodat het ook nog door de brievenbus kon. De telefoonhouder is solide en handig en ziet er mooi uit; ik ben er blij mee!
Ik beveel dit bedrijf van harte aan!!
Ik had nog maar een paar dagen over om iets te verzinnen voor mijn broer, gelukkig de volgende dag bij hem thuis bezorgd. Heel makkelijk en leuk cadeau kunnen geven.
Zeer snelle verzending, vlotte verhandeling, producten zijn van goede kwaliteit. kortom: super!
het bedrijf is snel in leveren keurig ingepakt en de roos die ik besteld had is prachtig wat je ziet krijg je
Een afsluitbare koelkastboxje voor Euro 30 wat bij binnenkomst van speelgoedmateriaal is gemaakt en zo uit elkaar valt, ongeacht het cijferslotje. Zeer teleurstellend!
Het was een goede prijs, duidelijke site en ongelofelijk snel geleverd , ik had hem zelfs nog niet verwacht s,avonds besteld de andere dag al binnen top, als ik weer een orgineel kadootje zoek zal ik zeker weer op jullie site kijken groetjes Joyce
Je kan ze via de telefoon nummer niet bereiken, late e-mails. Ik heb vorige week een item teruggestuur, geen reactie
Tijdige bezorging! Ik weet niet hoe het pakketje en inhoud er uit zag want ik gaf het cadeau. Ik neem aan dat het ok was…
Had product "magische iq-box" besteld. Deze kwam kapot aan. Heb de klantenservice gemaild hierover en ze hebben mij een nieuwe gestuurd die een onderdeel miste en wederom kapot aan kwam. Ik vroeg mijn geld terug en toen kreeg ik geen reactie meer.
Edit: Service is teruggekomen bij mij en stuurt het geld terug. Nog steeds jammer om 2 keer een kapot product te krijgen maar wel netjes afgehandeld aan het einde.
Welke webwinkel reageert er per ommegaande op een simpele vraag over levering? Blijkbaar voor Coolgift heel normaal. Bij een andere levering ontbrak er een onderdeeltje in de doos. Wederom binnen 10 min antwoord en hele cadeautje werd opnieuw opgestuurd en was de volgende dag geleverd. Top service!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.