Coolblue Energie Installaties

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Omdat ik op het internet en in de pers positieve informatie over het merk Weheat las, wilde ik een warmtepomp van dat merk. Ik ben met Coolblue in contact gekomen omdat zij een van de installateurs z... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Overgezet van Coolblue naar 50five. Kijk eens gasten van Coolblue waar jullie zonder aarzelen toe hebben veroordeeld! Kijk eens hoe 50five scoort op Trustview! Schandalig!!! Ook ik ben "overgezet". Mi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke en prettige communicatie, elke stap wordt helder besproken waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ze denken mee in oplossingen waar anderen in onmogelijkheden dachten. De monteurs z... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Elinstallationstjänster
  2. Laddningsstation för elfordon
  3. Solenergiföretag

Skrivet av företaget

Coolblue Energie helpt je met energie besparen en het verduurzamen van je huis. Dat doen we met slimme producten én onze eigen installatieservice. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en airco’s. Allemaal zoals je van ons gewend bent: knettergoede service met een glimlach. Gewoon bij Coolblue.

Kontaktuppgifter

Alla omdömen

(1 637)

285 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het installatieteam heeft fantastisch…

Het installatieteam heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten ontzettend netjes en georganiseerd. Tijdens het proces werd ik bij elke stap goed geïnformeerd en al mijn extra vragen werden geduldig beantwoord. Er is absoluut geen onnodig breekwerk verricht.
​Ze hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat zowel het dak als de elektrische aansluitingen veilig en efficiënt zijn. Wat ik extra sterk vond: ze hebben zelfs de windrichting gecontroleerd om de buitenunit op de meest ideale plek te installeren.
​Het spijt me dat ik de namen van de teamleden ben vergeten, maar ze verdienen absoluut een bonus! Een zeer professionele club

24 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

valt vreselijk tegen

Intake duurde lang. zeer veel onduidelijkheid over uitvoering. fouten in de offerte. issues met inloggen op het systeem. fouten met kortingen. veelal zeer trage reactie van coolblue. gehele verhaal heeft maanden geduurd en systeem werkt nog steeds niet goed. De mannen die het kwamen installeren waren wel super en netjes en competent.

5 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Installatie warmtepomp

Ben over het algemeen tevreden over het gehele proces. Af en toe kan je wel wat beter op de hoogte gehouden worden van de tijdsplanning in het proces. Zo zit ik nu te wachten op wanneer de subsidie afhandeling gaat beginnen. Weet alleen niet wanneer dit gaat gebeuren.

10 mars 2026

warmtepomp

Planning: duidelijk en volgens afspraak. Netjes gewerkt, alles afgemaakt. Tevreden.

De instructies waren mondeling. met name de ontkalkingsinstructie heb ik niet goed kunnen volgen (ik ben van de instructie generatie) en daar moet ik nu dus zelfstandig achteraan. Enige punt aan te merken.

4 mars 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik hab op de dag van installatie zelf…

Ik hab op de dag van installatie zelf moeten graven omdat de grond (erf van een oude boerderij) 'te vervuild' was en de installateurs kennelijk standaard niet tot de vorstgrens (60cm) graven, waar de leidingen lagen waarop moest worden aangesloten. Dit terwijl er bij opname duidelijk was aangegeven wat de situatie was, en er toen niets van was gezegd. Niet OK.

3 mars 2026

Super service

De installateur was netjes op tijd en kreeg keurig een telefoontje voor aankomst. Installatie is netjes gedaan!!

11 mars 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.