Ved større arrangementer / seminarer / møder er der ALTID KAOS på parkeringspladsen. Undgå Comwell Køge, hvis du/dit firma skal have gæsterne frem til tiden, og de skal kunne parkere i nærheden ! (De... Se mer
Det här tycker kunderna
Egentligtet dejligt sted. Vi havde et set up med et samlet beløb omk godt 110.000 , der var en del mangler, overraskelser. Miskommunikation ødelagde muligheden for en god fest. Og fordyrer feste... Se mer
Min familie, inkl. 3 hunde har lige boet en uge på Comwell i Køge. Værelset var rent og pænt, med en dejlig karnap med udsigt til grønt areal og et fint badeværelse. Morgenmaden var også varieret o... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uærlig - øv oplevelse
Vi vælger at afholde bestyrelsesmøde med overnatning.
Maden er lækkert og sød og høflig betjening, men….
På 2 af de 4 lejede værelser står radiatoren og banker hele natten igennem. Ved henvendelse til receptionen næste dag er de meget undrende og vil straks få nogle til at kigge på det, det var ny viden for dem.
På et andet af de lejede værelser finder vi ud af - efter ikke at være blevet vækket - at stikkontakten ved sengen ikke virker. At vi går glip af en times møde er hvad det er, men vi er blevet faktureret for 2 x morgenmad vi ikke nåede da vores møde allerede var forsinket. Er det ok?
Da vi kommer retur og jeg skriver til Comwell Køge, skriver de retur at de er bekendte med problemet omkring afiatorerne i hele den ene side af den ene fløj, men at de simpelthen ikke kan komme problemet til livs, på trods af prof. Hjælp 😱 bliver jeg målløs. Dette forlød der intet om på det afgivne tilbud fra Comwell, og prisen er den samme. Så hvad tænker i; uden mad og søvn??? Nu sidder jeg med en faktura der uden tvivl ikke afspejler den ringe oplevelse og ydermere skriver i, at i håber vi kommer igen? Den standard linie burde i overveje.
Kommunikationen var bestemt ikke mangelfuld da vi skulle have tilbud og afgive ordren. Efter jeg har skrevet jeg forventer et nedslag i tilbud efter denne oplevelse, hører jeg først noget, nu jeg får en faktura. Vel og mærke på det aftalte beløb hvor vi ikke er informeret om at der vil være forstyrrelser på de to værelser hele natten!
Virkelig et dejligt comeback fra…
Virkelig et dejligt comeback fra comwell.
Vi havde desværre en lidt uheldig oplevelse med vores romantiske ophold i november 2021. Da vi klagede vores nød, beklagede de oplevelsen og gav os et nyt ophold. Det indfriede de her i weekenden… NØØØØJ hvor var det skønt, med virkelig dejligt værelse og super mad og fornem betjening i restauranten. Morgenmaden var skøn og servicen i top! Tusinde tak for at gøre det godt igen.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Har lige været på ophold med min datter… det eneste minus var vi først kunne få plads i restauranten kl 20.30. Men det er selvforskyldt… bestilte først bord dagen før. Meget imødekommende og positive medarbejder. God service i baren.. maden fantastisk, tjener som har forstand på vin.. glæder os til vi kommer igen med hele familien om 4 uger..
Comwell pas på
Det er det mest uprofessionelle sted jeg nogen sinde har spist
Vi skulle have en 3 retters menu og der gik minimum 1 time mellem hver ret
Hovedretten var kold og måtte ud til kokken kom ind igen efter var 30 min på varme tallerkener og det var det men maden var stadig kold og kedelig
Derefter laaaaang ventetid på dessert
Derudover den absolut dyreste husets vin jeg nogensinde har købt
Øv oplevelse ift. mad
Vi er normalt meget glade for comwell hoteller, hvor vi synes at standarden er høj. Vi havde booket ophold med middag, og vi skulle spise aftensmad klokken 20. Da vi kom var der buffet. Der var ikke særlig meget mad og bordet så meget snasket ud, med sovs og remoulade rundt på bordet.
Vi spiste ikke af buffeten, men henvendte os i receptionen for at høre om vi kunne ændre vores ophold til ‘uden middag’. Receptionisten sagde, at det kunne hun først give os svar på næste dag. Da vi checkede ud fik vi af vide, at det ikke kunne lade sig gøre, selvom vi slet ikke havde spist noget af maden.
Det var en lidt ærgerlig oplevelse.
Selve værelset og hotellet er super hyggeligt.
Dårlig oplevelse på brunch ifm. 70 års fødselsdag
Dette sted leverer ikke det aftalte i kontrakten. Deres organisation/service fungerer ikke. Til gengæld vil vi rose deres buffet.
Jeg var til stor fest 28
Jeg var til stor fest 28. August 2021 med ca 50 gæster. Middagen var det mest elendige og hovedretten var kold. Vin blev serveret lang tid efter maden var på bordet. Elektronikken virkede ikke. Min klage blev besvaret med at det nu var i orden men uden en forklaring. Alligevel blev det en god fest selvom det ikke var på grund af servicen.
Dårligliste oplevelse
Min kæreste og jeg har haft et forkælelses ophold på comwell hotel Køge, og vi kunne ligeså godt have været derhjemme og sparet de penge. Det eneste gode ved opholdet var vi kunne tage med på stranden og se vandet. Da vi ankommer fik vi af vide at vi havde noget velkommen kaffe og kage og vi bare skulle sige til efter vi havde været nede på værelset så ville de komme med kagen til os. Vi kommer tilbage og siger vi gerne ville have vores kager nu og vi sætter os hen i baren og fortæller hende det også. Efter 20 min og vi stadig ingen kage havde fået vælger vi at gå op til baren og spørger efter det så kom kagen. Da vi skulle have aftensmad fik vi af vide at det kolde ville være inden i restauranten og det varme ville være udenfor ved grillen. Efter vi havde været inde og hente salat gik vi ud for at hente kød og kartofler, og det var koldt og havde ingen smag overhovedet… vi bestilte også en flaske vin og fik lovet en vinkøler og den kom aldrig, vi endte selv med at spørger efter en efter vores vin ikke var særlig kold mere… til morgenmaden havde de lavet buffe også okay, vi tog lidt af vært også nogle æg, dig var æggene overhovedet ikke færdigkogte! Jeg personligt ville ikke spise dem, men min kæreste som er lidt mere ligeglad spise dem og endte faktisk med at få dårlig mave… jeg ville ikke anbefale et ophold der og vi kommer i hvert fald ikke tilbage, så vil vi hellere spare de penge.
Fin beliggenhed tæt ved stranden og…
Fin beliggenhed tæt ved stranden og hyggeligt indrettet. Personalet glemte alt om at det var forkælelses-ophold vi havde booket... Aftensmaden var god men ikke noget særligt og morgen-buffeten var mangelfuld og hverdagsagtig
Fik ikke hvad vi har betalt for.
Vi er 2 par, der vil have en lille afslappet weekend i Køge.
Vi har reserveret vores værelser ca. 30 dage før, bestilling består vores reservation af 2 superior værelser med kingsize-seng og udsigt og specifik med badekar til d. 24. juli 2021. Reservationen foretaget via Booking.com, og det kostede 1296 DKK for et superior-2-værelse med udsigt til bad og vand.
Check-in tiden var 14:00 om eftermiddagen, vi ankom ca. 14:30, og vi fik at vide, at værelserne ikke var klar, og vi måtte vente 30 minutter. Vi syntes, at det ikke ville betyde så meget at vente 30 minutter mere, det var fint. Men da vi endelig fik vores værelser, opdagede vi, at der ikke var nogen badekar i begge værelser.
Vi gik ned til receptionen og fortalte, at hvad der var galt med vores reservation, vi viste vores reservationsbekræftelse til medarbejderen.
Hvad vi ikke rigtig kunne acceptere og forstå var, at Comwell medarbejderen, der først gjorde, var at give skylden væk og fortalte, at det ikke var deres problem, og det kunne være, at fejlen er kommet fra Booking.com, og Comwell har allerede solgt værelserne til nogle andre.
Det endte med, at de tilbød, at vi accepterer de værelser, de har efterladt til os, og med 1 gratis drink til hver person i deres bar. De fortalte også, at priserne faktisk er det sammen på et standardværelse med udsigt og et værelser med kingsize-seng og udsigt og specifik med badekar . Vi kan simpelthen ikke forstå det de har sagt til os, for vi syntes det ikke passede sammen med priserne. Vi tjekkede på deres hjemmeside med det sammen, og prisen på et standardværelse kostede ca. 1024 kr. på dagen, og der er ca. 250 kr forskel i pris i forhold til hvad vi har betalt for.
Vi har valgt at annullere vores ordrer, begge 2. Vi følte, at de for første gang har accepteret vores ordre for så længe siden, og ikke har leveret, hvad de har lovet os, men i stedet forsøgt at give skylden væk fra dem, og vi derfor følte os snydt med som kunder.
Det handlede slet ikke om, hvad vi gerne ville have i kompensation, det handlede om, hvad vi får af det, vi har betalt. Det er en principsag.
Udmærket besøg
Udmærket besøg
Flinkt personale, dog med fornemmelse af underbemandning
God aftensmad, morgenbordet skuffede, der var ikke nok ..
Kommer måske tilbage, når comwell slår sig på "luksus" så er der lidt vej endnu..
Min mand og jeg er netop vendt hjem fra…
Min mand og jeg er netop vendt hjem fra en overnatning ved Comwell Køge, hvor vi har været en del gange efterhånden.
Vi har flere gange været skuffede over særligt morgenbuffeten, men har hver gang tænkt at det måtte være en uheldig dag vi havde ramt og at det ville blive bedre næste gang. I morges var det så helt galt. Det var nærmest pinligt så få retter der blev serveret ved morgenbuffeten, ligesom den stod tom det meste af tiden og vi løbende måtte rejse os for at se om der var blevet fyldt op - for at blive mødt af tomme borde. Da vi forlod buffeten stod folk i “kø” og ventede på at det ville blive fyldt op. Derudover var kaffen lunken så vi måtte gå tilbage til værelset og lave en kop instant 👎
Det er desværre nok sidste gang vi vælger Comwell Køge.
Fantastiske ophold og skønt personale
Vi som virksomhed har ugentligt brugt comwell Køge strand og her er vi altid blevet mødt af fantastisk og smilende personale som næsten står på hænder for at man har det godt, fornuftige senge og lækker mad, hvad mere kan man ønske sig.
Jeg personligt vil klart anbefale hotellet til alle og vi kommer selvfølgelig tilbage!
De bedste hilsner fra
Jesper
European house of beds.
Jeg er lige tjekket ud fra comwell
Jeg er lige tjekket ud fra comwell. Det lever på ingen måder op til et 4 stjernet hotel. Jeg betalte ekstra for et superior værelse og jeg fik udsigt til p-plads og ingo (benzintank), som lyste hele værelset op. Dette er på ingen måde acceptabelt.....
Aftensmaden smagte af ingenting. Der var 2 slags pålæg og kold kaffe til morgen buffet. Selv et motel servere bedre morgenmad.
Jeg har snart prøvet alle comwell hoteller, hvor det har været en dejlig oplevelse. Jeg fortryder, jeg har brugt penge på dette hotel, for det er ikke penge værd. Jeg besøger ikke dette hotel igen.
Havde købt et ophold med overnatning
Havde købt et ophold med overnatning, 2 retters menu samt morgenmad. Aftensmad blev serveret som buffet. Utrolig lækker mad af høj kvalitet. Morgenmad også godt. Dejligt værelse med gode senge. Pænt rent på hele hotellet. Super service af alt personale på hotel. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Miniferie
Synes ikke hotellet lever op til samme standarder, som andre Comwell hoteller vi har prøvet.
Havde booket en miniferie med 2 overnatninger, morgenmad og 2 x 3-retters middag/eller buffet. Vi havde tilkøbt et superior værelse, som desværre havde en meget kedelig udsigt til parkeringspladsen og benzintanken overfor.
Det mest kedelige var dog, at middagen hele sommeren er buffet og den var nøjagtig den samme begge dage! Menuen var fin nok, men udvalget ikke så stort at man har lyst til at spise den to dage i træk. Kokken sagde endda at det ville være samme menu i hele juli, så det kan kun anbefales at der tages en enkelt overnatning.
Hvis man alligevel tager 2 overnatninger, kan det anbefales at bestille 2 x overnatning med en 2-retters middag i stedet for miniferien. Buffeten er den samme ved begge tilbud og man spare 60 dkr.
Weekendophold
Rigtig dårlig oplevelse,for det første havde jeg bestilt værelse med kingsize seng,fik to boxmadresser og en spånplade som gavl.Så fik ikke meget søvn da jeg lå imellem revnen flere gange Morgenmaden var kun bakeoff,kold røræg,og juicen vand tynd saftevand oveni skulle to unge personale stå og nedstiger en mens man spiste,så næste dag tog vi ud og spiste morgenmad.omgivelsrrne var fine,men personalet ikke imødekomme ved henvendelse omkring problemerne fik bare at vide at men ikke kunne løse problemerne. SIDSTE GANG VI OPHOLDER OS PÅ Et COMWELL HOTEL
Tjekkede tidligt ud og fik ekstra regning
Kommer ikke tilbage til det her penge friske sted, igennem dårlig oplevelse checkede tidligt ud og fik en ekstra regning
This is the worst hotel i have tried in…
This is the worst hotel i have tried in years, bad service, No wi fi, My Phone didnt work because of bad conection, and ekstra Bills because their cleaning policy is not excisting, bad bad experience, so sad, last time
fantastisk service af personale
fantastisk service af personale, dejlige værelser, desværre langt at gå til værelset, når man er handicappet og maden var efter køkkenchefens valg, ville aldrig selv servere sådan mad, en forret serveret i syltetøjs glas og en hovedret med brændte løg, maden var elendig
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.