Comwellholte Omdömen 19

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Så kan man vist ikke gøre mere for vi ikke bliver kunde

Havde behov for et mødelokale til 3 personer i 3 timer. Sendte en forespørgsel afsted natten til mødedatoen og fik et høfligt svar fra receptionen om at det kunne konferenceafdelingen nok finde plads til. Men... det kunne konferenceafdelingen ikke.., for det lokale de havde ledigt ville de ikke leje ud til "fremmede".. men skulle bruges som ekstra lokale ifald de gæster der i forvejen var på hotellet, pludselig fik brug for det. Og for ligesom at understrege hvor lidt interesserede man var i at få os som kunde, så kostede 2 timer - to timer - 2.900 kr... Jamen "kære" Comwell Holte - vi lover at holde os væk fra jeres hotel og hvis andre skulle overveje at booke et mødelokale hos jer, så tænk jer om mange gange, inden i kontakter dem, med mindre i er "faste kunder"...

26 november 2025

Dårlig booking oplevelse

Jeg ringer for at booke et værelse fordi hjemmesiden ikke vil booke som forventet. Jeg møder en kvinde som på ingen måde vil acceptere den pris jeg har fået igennem hjemmesiden. Hun anerkender ikke. Jeg får simpelthen skældud ud, og så må jeg hige til hjemmesiden for at booke på ny. Man skal ikke sidde på telefonen - når at man har den attitude og ikke kan lide sit arbejde. Det mister man desværre kunder på. Hun var decideret grov og underminerede mig som kunde. Jeg fik booket til den pris - hun hånede fra start af.

5 oktober 2024

Comwell Holte, nej tak

Vi skulle have en enkelt overnatning, værelset var ok, men den personlig betjening m.m. er langt under standard!
Da vi ankommer får vi udleveret værelsesnummer, ingen info om morgenmad, ingen oplysninger på værelset.
Vi havde hund med, men ingen steder at aflevere høm-høm poser.
Ang. morgenmad fandt vi ud af, at det lukker kl. 9.30, og da hunde ikke må være alene på værelset, fik den ene af os så morgenmad på værelset 🤨
Da vi kommer til afregningen, vi har gavekort, ja så ender det med, at de tager 400 kr. for meget, og idet regning er skrevet på engelsk, får vi den først tjekket ordentligt efter da vi kommer hjem, jeg kontakter Comwell Holte, der skal flere tlf.samtaler til inden det lykkes at få pengene retur. Derudover forsøger receptionistchefen at sige, “jeg har sendt dig gavekort”, vi modtog aldrig gavekort……, der gik 14 dage plus endnu en opringning for at få vores penge.
Ikke den mindste undskyldning eller kompensation for ovenstående.

I forhold til at regning er på engelsk, jeg påtaler at vi er i DK, var der en del ord/fagudtryk, som krævede receptionschefens forklaring, var svaret, at de arbejder med systemet.
Et lille plus skal da siges, en fra receptionen gik med ud for at tage sig af høm-høm posen.
En gang Comwell Holte, aldrig igen.

21 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en god oplevelse da vi skulle…

Vi havde en god oplevelse da vi skulle afholde vores guldbryllup i juli 2024. Fra første møde med Jonathan følte vi os i gode hænder. Vi havde mange ønsker og de kunne alle opfyldes.
Vi havde bestilt et 10 timers arrangement, og der var mange indslag under middagen, men alligevel lykkedes det for køkkenet at vi fik dejlig mad, som var varmt - tak til køkkenet for at samarbejde godt med vores toastmaster!
Vi var heldige med vejret, og terrassen tilhørende restauranten er helt vidunderlig med en skøn udsigt til skov.
Vi var 74 gæster hvoraf de 60 overnattede. Vi kunne stå op og nyde en flot morgenmadsbuffet, og nyde at alle roste aftenens fest.
Vi (guldbrudeparret) er ovenud tilfredse med hele arrangementets afholdelse.
Tak til Jonathan og Victor og tak til Comwell
Mange hilsener Mai og Freddie Franck

27 juli 2024

En ok oplevelse....

Simpelt værelse med hvad der nu skal være jf. standarden...
Dog mangler der køleskab på værelset og strygejern og -bræt.
Et generelt standard overnatning uden de store udsving...

29 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi har vi været til bryllup og bestildt værelse med morgenmad en kedelig oplevelse efter et fint bryllup

Vi har været til. Et

Vi har været til bryllup hos brudeparret .liv og Anders en dejlig bryllupsfest . Vi lejede et værelse med overnatning og morgenmad da vi kom ned tol morgenmaden stod der en ca 20 og ventede på morgenmad så alt var rippet så tjeneren beklagede at der ikke var mere tilbage det var ikke en særlig rar fornemmelse utroligt at det kunne forekomme det må siges at det var en dårlig oplevelse.
Med venlig hilsen Gudrun Birkkjær Christensen og John Christensen værelse 144

16 september 2023

Smukt og roligt men….

Smukke og rolige omgivelser er et kæmpe plus. Ligger ud til en idyllisk skov, så beliggenheden er perfekt.

Badeværelset var desværre helt kalket til i brusenichen, så de kunne godt bruge nogle andre rengøringsmidler.

De reklamerer med “fantastisk morgenmad”, og det synes jeg faktisk også at comwell normalt lever op til både i Kolding, Sønderborg og Brejning. Morgenmaden i Holte lever derimod slet ikke op til forventningerne. Allerede en halv time før morgenmaden lukkede var de løbet tør for rundstykker, så man skulle nøjes med en croissant. Det øvrige morgenmad var også meget spartansk. Der var ingen frugt tilbage, og der var heller ikke pandekager, som der ellers plejer at være på comwell.

Værelset var i øvrigt fint, og man sover godt i sengen, og der er en god hovedpude.

17 september 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tak for et fantastisk ophold

Tak for et fantastisk ophold. Det er langt tid siden jeg/ vi har slappet så meget af. Utrolig imødekommende personale, der virkelig var serviceminded på den helt rigtige måde. Super skøn mad, flot serveret, af de sødeste tjener. Sengene kan godt trænge til en opgradering. Tak for en god weekend. Vi kommer glædeligt igen. Og vil meget gerne anbefale dette sted. Mvh Lars Friis

21 juli 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ok hotel, rædselsfuldt Brasseri

Et standard hotel, rent men der lugtede af sure tæer på værelset. God hovedpude og seng.
Vi spiste middag den første aften på Brasseriet. Det var den mest uhøflige betjening, jeg har fået meget længe. Vi havde en klar oplevelse af at være uønsket, fra det øjeblik vi kom.
Maden var middelmådig. Kan på ingen måde anbefales.

22 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan klart anbefales

Jeg kan læse andre folk anmeldelser herinde og kan konstatere jeg slet ikke har samme oplevelse som de øvrige og går ud fra at det er fordi man ofte anmelder ved dårlige oplevelser og ikke det modsatte.

Jeg kan på alle måder anbefale Comwell i Holte til at stå for jeres arrangement, for vi blev vitterligt taget i hånden fra start til slut og der var ingenting der manglede.
Vi stod i en situation 10 dage før vores bryllup, hvor vi var tvunget til at finde et nyt sted til vores store fest og reception, da det oprindelige sted fik problemer med store regninger og problemer med at få ansatte tilknyttet. Vi kom lynhurtigt i kontakt med Jonathan fra Comwell i Holte og fik samme dag mulighed for at komme og kigge på stedet. Til at starte med synes vi lokalet var lidt ‘koldt’ og ikke så hyggeligt, men vi fik set på noget tyl fra drømme tyl og der var Jonathan igen virkelig fleksibel ift. at hjælpe til med at lokalet blev lige så hyggeligt som vi havde forestillet os. Da først alle aftalerne var på plads gik det som smurt og havde vi nogle ting i sidste øjeblik var der ingen problemer med at få fat i Jonathan og han hjalp os virkelig med at få roen i maverne tilbage.
Det blev til reception ude i haven med udsigt til skoven, dernæst en fantastisk middag, med en efterfølgende fest som vi aldrig glemmer.
Jeg kan med hånden på hjertet sige, at dette ikke var lykkedes hvis ikke vi havde kontaktet Jonathan og Comwell Holte som var de perfekte værter og arrangører af vores fest.
Så en klart anbefaling herfra!

Christina og Martin

20 augusti 2022

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse. Beskidt værelser med ulækre pletter på gulvet, ikke rengjort natborde, løse fliser i badeværelser, tilkalket toilet, alt var bare mega slidt. Havde stort set ikke lyst til at røre på noget. Maden og service var endnu dårligere. Fantasiløs anrettet, tørt kylling, hvor tallerknerne blev ‘kastet’ på bordet. Jeg spurgte servicemanden om maden var fri fra glutamat, smagsforstærker, fordi en familiemedlem har en allergi. Han svarede det var glutenfri (!) og at det var vel det samme. What!!!!???? Fisken havde aldrig set en marinade, og salaten kom med couscous til dem som vil have glutenfri. Couscous er ikke glutenfri. Der var dækket ind med vinglas og vinkort gik også rundt, vi blev dog aldrig spurgt. Flere gang spurgte vi efter kortet - vi fik den kl 20.30 med kommentaret at vi kunne stille os i baren fordi restaurant lukkede kl 21. Jeg sagde at vi gerne ville sidde lidt med vinen til maden - det var jo den første glas vi fik. Så kom servicemanden og klaskede glassene på bord. Baren lukkede så kl 22……brug aldrig hotellet!

10 september 2022

Føj hvor en oplevelse.

1 overnatning den 25. maj. Startede med at vi fik tildelt et værelse hvor der ikke var gjort rent, (senge ikke redt, flasker på borde osv.) da vi så går ned for at bede om et andet værelse får vi at vide: nå men så må i jo have et andet!!! Dette værelse er så også beskidt. Hår i afløb, brunt skidt på badeværelset samt toilettet møgbeskidt .... Vi går til morgenmadsbuffet kl. 7, og der står stadig glas på bordene udenfor fra dagen i forvejen. Indenfor er borde ikke tørret af og gulvet er beskidt. Ikke en standard vi havde forventet. Tæpper var desuden meget slidte, men det var da til at leve med hvis der havde været rent...

12 juni 2022

Skuffet

Først havde jeg regnet med Comwell var lidt mere “lækkert” men man blev mødt af et kedeligt værelse med et rigtig gammel og grimt gulvtæppe.

For fortalt af receptionist at morgenmad er indtil kl 11.00, vi går ned til morgenmad 10.15 da vi havde været i byen dagen før så skønt man kunne står op lidt senere og få morgenmad. Vi kommer så ned til et tomt lokale og får fortalt det var kl 10.00 det lukkede. Fedt og stå på et hotel med tømmermænd og så ikke engang kan få morgenmad ( selvom man har betalt for det ) fordi receptionisten vælger og oplyse forkert.

Vi måtte så tjekke ud og finde mad et andet sted og ingen penge fik vi tilbage fra comwell 👍🏼

8 mars 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tjekkede ud kl. 02.00 om natten pga. larm

OPDATERET:
Vi fik et nyt ophold som var rigtig fint. Det var en helt anden oplevelse. Tak for det😊

Tjekkede ud kl. 02.00 om natten pga. larm
Hvor skal jeg starte..
Jeg har fået er gavekort fra gavefabrikken, hvor man kunne vælge overnatning samt morgenmad mellem nogle Comwell hoteller. Vi havde brug for at komme væk og få lidt ro på inden baby ankommer til april.
Vi valgte Holte da vi godt kan lide området - vi burde nok lige have læst anmeldelserne inden dog.
Vi ankommer og møder en receptionist som ikke informerer os om fx. Morgenmad eller noget.
Vi kommer ned til værelset som ligger i kælderen hvor der lugter meget specielt. Vi kommer ind på et meget slidt værelse - hold da op hvor blev man skuffet. Ikke nok med det, så er der vanvittig mange pletter på gulvtæppet - bliver de aldrig gjort rene?
Den værste seng jeg nogensinde har ‘sovet’ i. Jeg kan allerede dér høre hvor lydt der er, da man kan høre folk så tydeligt ude på gangen - så der frygtede jeg allerede natten da vi vidste der blev holdt fødselsdag den aften på hotellet.
Vi havde HELDIGVIS lidt planer inden vi skulle i køjen og tilbragte dagen andre steder. Vi kommer tilbage til hotellet og går i seng. Omkring kl. 01.30 bliver vi vækket af nabo/overbo som rykker møbler rundt og snakker højt(hvilket man skal kunne på et hotelværelse uden at andre høre det).
Vi tænker bare det er nogle som er på vej i seng, men der bliver ved med at være larm. Min kæreste som sover igennem alt vågnede af det. Jeg ringer til receptionen omkring kl. 02.00 og får fat i mand som siger at han vil gå hen på gangen og se om han kan høre det??? Jeg går stærkt ud fra at han gør noget ved det eller ringer tilbage.
Jeg er da fuldstændig ligeglad om han kan høre det fra gangen. Vi kan ikke sove på vores værelse pga. den larm.
Der sker INGENTING. Jeg er højgravid og er kommet for at slappe af. Hvis der er noget man ikke magter, så er det at blive vækket midt om natten af larm på et hotelværelse og så at hotellet ikke gør noget som helst.
Vi blev enige om, at det ville vi ikke spilde vores tid på, pakkede vores ting og skred kl. lidt over 2 om natten. De var forbavsede over at vi valgte at tjekke ud. Han beklagede meget og sagde at han kunne gå ned og sige noget til dem der larmede. Hvad tror han selv? Vi har pakket vores l**t og skal ikke ned til det forfærdelige værelse igen.
Hvis vi skulle overveje at blive, skulle det da helt klart have være fordi vi var blevet tilbudt et andet værelse!
Så vi gik glip af en nats søvn og den morgenmad som vi egentlig havde betalt for. Jeg håber godt nok at det er noget i får styr på fremover, for det er på ingen måde acceptabelt.
Tak for at gøre en weekend som vi havde glædet os til, til en rigtig dårlig oplevelse.

7 mars 2022

Fraråder fest på Comwell Holte

Jeg kan ikke råde nogen til at holde arrangementer på Comwell Holte.

Vi valgte Comwell som rammen om vores dags-bryllup da vi i oktober 2021 skulle giftes.
Vi tænkte - at her ville det blive let for os og prisen var ok.
Mit ønske var at vores bryllup skulle være elegant - og det var muligt til vores standarter her.
Hertil kom det vigtigste-at de havde et klaver lige ved siden af festlokalet - og det blev os lovet af Hotellets Direktør Hanne Glibstrup at det sagtens kunne flyttes til festlokalet for en mer´pris af 1000 kr - dyrt men vi accepterede - de skulle bare vide det en uge før.

Vi overholdt vores aftaler med stedet - info om endeligt gæsteantal og at vi skulle bruge klaver.

Da Hanne Glibstup over lang tid ikke kvitterede på mail for de 11 flere deltagere end først angivet, fik jeg med besvær over nogen dage kontakt til hende - den mail var hun kommet til at slette- det sker tit når hun læser mail på telefon, lød svaret - men hun fik skrevet de flere gæster på. Godt vi lige fik tjekket op på at der var mad til alle gæster!

Men nu 3 uger før fest kunne klaveret ikke rykkes til festlokalet alligevel. Det akustiske klaver ville gå i stykker af at blive flyttet, lød grunden. Og Hanne Glibstrup, direktør, ville undersøge, hvis det alligevel kunne flyttes, hvad prisen ville blive.
Hun vendte ikke tilbage med prisen og om de alternativt havde et lokale, hvor vi så kunne opbevare et elklaver så vi kunne få det kørt, når nogen kunne hjælpe os.
4 dage før bryllup kommer pris endelig, den lyder for flytning af klaver 5-8 trappetrin ned i vores lokale der er nabo til klaveret på 5000kr vi skal betale fuldt ud og vi kan stadig ikke få bekræftet om Comwell kan have vores elklaver stående et sikkert sted, hvis vi finder en der kan køre det.
Vi bliver lovet, at vi kan komme med elklaver aftenen før bryllup - det vil betyde at min kommende mand skal køre ud med klaver aftenen før sit bryllup!

Vi havde bestilt menu med drikkevarer ad libitum. Vi læste på Trustpilot at et andet selskab havde oplevet at tjeneren smuttede fra lokalet hele tiden. Det tjekkede vi op på og fik forskellige svar.
Et af svarene lød - I har 1 fast tjener knyttet til lokalet. Han vil forlade lokalet under taler men også hvis der bliver brug for ham i huset. Til 41 gæster der skal have skænket drikkevarer - blev det tydeligt, at dette kunne ende uheldigt.

Min mor skulle stå for blomster - men måtte, hvis lokalet var lejet ud, først sætte blomster på bryllupsdagen, hvis hun ville sætte selv. Vi havde nemlig fået af vide at blomster skulle sættes til de som dækkede bordene så fair nok - men min mor havde en bestemt opsætningsplan- så vi var nu forberedte på, at min mor måtte pynte borde mens gæsterne var i rummet - for vi skulle jo giftes om morgenen.

Min mor tog til Comwell for at se bordene vi skulle bruge, for at få sig et overblik over dekorationernes størrelse. Hun ringede til mig for at høre om det var de runde borde til 8,10 eller 12 vi havde bestilt, da hun kom hjem fra sit besøg.

Vi havde bestilt firkantede borde - men ingen havde åbenbart kigget i bestillingen. Derudover havde vi aldrig fået af vide, at man kunne få runde borde - og da vi ringede for at høre til det blev forvirringen total -for nu mente Comwell kun at de havde runde borde til et meget færre antal gæster pr. bord. Dog ville det koste 800kr pr. bord i tillæg til kontrakt, at få en rund plade på hvert bord - så vi takkede nej.

Der var meget Comwell ikke havde tjek på. En uge i bryllup ringede jeg for at høre, om de ville rykke arrangementet til et søsterhotel?

Når vi lavede aftaler om at samle op på hængepartier blev mødetid ikke altid overholdt og vi vidste ikke om vi fik styr på tingene , og blev mødt grimt af receptionen når vi frustrerede ringede, når aftaler ikke overholdtes- en uge i bryllup. Vi måtte forstå de holdt møde på hotellet!

Den sidste uge op til brylluppet gik med roligt at acceptere, at det elegante bryllup jeg havde glædet mig til - at denne oplevelse og de mange penge der var spildt - og som ikke kunne gøres om, stod til at blive et kaos bryllup.
Min mor skulle pynte borde med gæster i rummet, vi skulle rende efter tjenere.

Bryllup er ikke kun selve dagen - det er forventningens glæde i tiden op til. Den tid fik Comwell helt og aldeles smadret for os. Vi blev meget stressede og urolige - jeg ville helst aflyse mit kommende mulige kaosbryllup.

Da vi så to dage før fest -endelig fik grønt lys til at komme dagen før i lokalet -spillede alt, til stor forbløffelse- vi tog selv elklaver med. Dygtige tjenere - smukke borde.

Det blev et flot bryllup og alt kørte på dagen.

Baren i foyeren til drinks efter manglede dog varer og betjening. Et mindre problem.

Jeg ville dog aldrig gentage med et arrangement et sted, hvor min glæde og trivsel som kunde ikke er en/ den vigtigst prioritet. Her var ingen fleksibilitet og Comwell løb ubesværet fra aftaler uden at finde løsninger med os.

2 februari 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold op en dårlig oplevelse

Hold op en dårlig oplevelse.
Ved ankomst møder vi en mavesur receptionist som burde gå på pension. Hun formulerede sig på en meget skarp og ubehagelig måde som ikke passer ind til denne arbejdsplads.
Efter 20 minutters ventetid bliver jeg betjent af en anden receptionist som giver mig andet chok og fortæller mig, at de havde rod i deres EDB system og derfor havde de ikke registreret min opgradering til juniorsuite.
Alt var lejet ud og vi måtte nøjes med et værelse i kælderen. Som kompensation fik vi en kop kaffe og et stykke kage. Hurra for det.
Ovenpå denne oplevelse vil jeg i fremtiden ikke bruge Comwell kæden og fraråder folk at bruge deres penge her.

6 november 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at…

Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at afholde et arrangement på Comwell i Holte. Ikke bare dårligt, men decideret uprofessionelt fra start til slut. Brudeparret havde betalt sig fra alt og Comwell havde ansvar for at alt skulle fungere optimalt, men desværre for dem og deres gæster var Comwell alt for store amatører til at afvikle et arrangement af den størrelse.

- Værelserne til de ældre og børnefamilier skulle gerne have været klar før kl 15.00 som er normal indtjekning. Men vi fik først vores værelse kl 15.30 og nogen endda tæt på kl 16.00. vi skulle til velkomstdrink kl 16.30 og vi kom for sent fordi vi ikke kunne nå at gøre os klar på den korte tid vi fik nu hvor rengøring af værelset var så forsinket. På dette tidspunkt havde vi end ikke fået vores opredning selvom de var forsinket med værelset.

- Maden var forsinket, og hovedretten endda en time. Ikke på grund af indslag fra festen, men antager der var kaos i køkkenet. Ifølge brudeparret var det kun desserten som matchede med det de havde prøvesmagt og bestilt. Altså var forretten og hovedretten ikke 100% det de havde bestilt, som man ellers må forvente! Kødet var rigtig godt, men alt tilbehør middelmådigt eller direkte ringe. Tjenerne begyndte at fjerne buffeten allerede 45-60 min efter de havde sat den ind, fordi de havde fået besked på at fjerne den på et bestemt tidspunkt. Men de var selv en time forsinket med maden, så hvorfor opdatere de ikke tidspunktet for afrydning!?
Ingen tjenere fyldte glas eller sørgede for alkoholfri vin og sukkerfri sodavand, som ellers udtrykkeligt var bestilt af brudeparret til specifikke gæster!

- Da maden var færdig var der ingen tjenere der hjalp med at flytte borde så der kunne blive plads til dansegulvet, som ellers var aftalt. Tjenerne blev gjort opmærk på dette, men lige lidt hjalp de.
Ydermere blev alt avec og kaffe bare placeret på et bord, og ikke serveret til hver enkelt ved bordene som også var bestilt.

- Spiritus og sodavand blev placeret på et bord og så kunne vi passe os selv. Brudeparret havde bestilt 2 bartendere og forhåndsudvalgt 8 drinks som gæsterne kunne vælge imellem. Bartendere og drinks så vi intet til før festen sluttede.

Alt i alt chokerende dårlig standard fra Comwell Holte. Jeg er meget skuffet og må indrømme at jeg havde forventet en 4-5 stjernet oplevelse. Istedet sidder jeg igen med en vigtig lektie; aldrig kommer jeg til at holde et arrangement på Comwell, hverken privat eller i firmaregi igen, hvis ikke noget drastisk ændrer sig.

Vi havde en super god dag og fest fordi at brudeparret har rigtig mange dejlige folk omkring sig, men bestemt ikke fordi at Comwell gjorde noget godt for at bidrage til en mindeværdig dag - tværtimod!!

27 augusti 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.