Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ved større arrangementer / seminarer / møder er der ALTID KAOS på parkeringspladsen. Undgå Comwell Køge, hvis du/dit firma skal have gæsterne frem til tiden, og de skal kunne parkere i nærheden ! (De... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Egentligtet dejligt sted. Vi havde et set up med et samlet beløb omk godt 110.000 , der var en del mangler, overraskelser. Miskommunikation ødelagde muligheden for en god fest. Og fordyrer feste... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde købt et ophold med overnatning, 2 retters menu samt morgenmad. Aftensmad blev serveret som buffet. Utrolig lækker mad af høj kvalitet. Morgenmad også godt. Dejligt værelse med gode senge. Pænt... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min familie, inkl. 3 hunde har lige boet en uge på Comwell i Køge. Værelset var rent og pænt, med en dejlig karnap med udsigt til grønt areal og et fint badeværelse. Morgenmaden var også varieret o... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min mand og jeg havde booket en…

Min mand og jeg havde booket en overnatning fra d. 10 juli til d. 11 juli. Comwell Køge strand får 5 stjerner herfra. Det er let at komme til fra København til Køge. Fra stationen og hen til hotellet på gåben to omring 20 minutter. Vi bliver mødt af de venligste mennesker i receptionen som giver os de nødvendige informationer som vi skal bruge. Inden vi booket værelset var jeg lidt skuffet over billedet til deres standard værelser, men vi blev meget, meget positive overrasket over værelset som fremstår meget lækkert og luksuriøst. Har anbefalet til comwell Køge strand at ændre i deres billede til deres standard værelser så man får det man ser ved første øjekast. Vi havde bestilt middag og morgenmad og det smagte helt himmelsk. Det var også så fantastisk at stranden lå lige uden foran hotellet og Køge centrum lå også helt perfekt. Alt i alt en fantastisk oplevelse som vi meget gerne vil komme tilbage til en anden gang :)

10 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pinlig oplevelse, vi gik sultne derfra!

Vi har valgt Comwell i Køge fordi vi skal til en 50 års fødselsdagsfest, og vil forkæle os selv med en overnatning på hotel. Vi bor i København
Vi ankommer fredag den 2 juni kl. 14.00. Baren er ikke åben, så det er godt man har taget lidt drikkevarer med selv.
Værelset er for så vidt ok. To papkrus som tandbørste glas er måske en smule pinligt for et Comwell Hotel, men det overlever vi.
Da vi lørdag morgen kl. 09.00 går ind i restauranten for at spise morgenmad, mødes vi af et sørgeligt syn. Morgenmad er mellem kl. 07.00 og 10.00.
Alle fade er stort set tomme. Skåle med skyr og hytteost er halvtomt og ser ud til at have stået ude meget længe. Der er få skiver pålæg og lidt leverpostej som ikke er varmt længere.
Der er intet varmt på buffeten. Det er gabende tomt. Heller ingen kogte æg, ingenting. Da vi spørger tjeneren, en lidt ældre dame, siger hun stramt, at hun da regner med at køkkenet er i gang med at lave noget. 25 minutter efter spørger vi igen, og får endnu et skarpt svar.
Efter mere end en halv times venten, kommer der 5 sølle små skåle med noget syntetisk æggemasse og en lille skive bacon og pølse ovenpå. Det er sørme også halvkoldt, selvom man må gå ud fra, at køkkenet lige har produceret det.
Til dessert kan vi få en lille frossen tebirkes. Bakeoff selvfølgelig, ligesom alt det andet brød. Eller vi kan også lave en vaffel selv.
Jeg fik en bolle med leverpostej, en kop kaffe og noget tyndt appelsinjuice til morgenmad hos Comwell den dag.
Vi havde bestilt late check out, men vi kunne ikke komme hurtigt nok hjem og få noget mad.
Vi kommer ikke igen.

2 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Overnatning aflyst grundet overbooking.

Jeg havde reserveret og betalt en overnatning fra d.7/6 til d. 8/6, desværre havde Comwell Køge Strand overbooket deres hotel, og jeg blev afvist. Jeg blev dog tilbudt at køre til Comwell Sorø i stedet, hvilket er 44 km væk. Det blev et pænt nej tak. Nu er mit arrangement aflyst.
Hvis 0 stjerner var en mulighed havde Comwell fået det.

7 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse og vi snart igen 🤩

Dejligt imødekommende og professionelt personale som kendte godt til byen og havde mange gode hints. Fantastisk beliggenhed og vandkig fra det smukke og fint rengjorte værelse. Jeg elsker comwell og naturen og roen som er uanset hvilket hotel man vælger. Sublim mad og udsigt igen igen - meget venligt personale. Gåafstand til
Køge centrum er et ekstra plus. Vi kommer igen til sommer så vi kan nyde de udendørs faciliteter 🤩🤗. Hyggelig mor og datter forkælelsesophold

24 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

VERY VERY VERY BAD EXPERIENCE for…

VERY VERY VERY BAD EXPERIENCE for differents Reasons :

FRIST PROBLEM :

I have booked this room at 405.00€ (3018.96DKK).

When i come on the hotel yesterday night, their charge me more than 4100DKK (613.99€) for the same room ! (no breakfast added) just beacause the price had raise !

SECOND PROBLEM :
The parking basement of the hotel make me fine of 795DKK (near 110€) beacause nobody on reception told me need to paid the parking yesterday night when we comming on the hotel!

When i claimed on the reception for this fine, everybody are so sorry for that etc....... but they kindly told me : "it was written on the parking lot walls"

So, nobody solved this problem, is it normal to paid 795DKK (near 110€) for the basement of hotel for one night !

I will report all this problems, beacause is not normal to take clients and tourists for stupid man !!!

Welcome to Danemark / welcome to Comwell !

Mr Moosavi (Room 4113)

12 februari 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

rigtig dejligt sted

Det er første gang vi har været på Comwell i Køge
vi var meget spændte, for anmeldelserne er meget blandede - men dem kan vi mane til jorden nu.
vi havde værelse med balkon og udsigt til vandet.
værelset var pænt og rent.
vi fik en 3 retters menu lørdag aften og det hele smagte utroligt lækkert. alt var anrettet pænt og serveringen var i top.
morgenmads buffet søndag var også dejlig med noget at vælge imellem for alle.
vi kan varmt anbefale at prøve Comwell Køge og vi kommer bestemt tilbage.

20 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ligger bare på vis man bliver frustreret over telefon

Jeg valgt at betalt online fordi så tænke jeg det var klart og ude af verden.
Det skulle jeg aldrig have gjort, for det først gøre det bare at penge bliver reserveret så hvorfor give folk mulighed vis det er lige meget.
Så da jeg kom der ned fik jeg at vide "vi er ikke så grov at vi trækker pengene med det sammen" og først tænke jeg fair nok får dem tilbage en dag eller to efter jeg tjekket ud. Men næ nej der gået 12 dage og de er stadigvæk reserveret så nej i er ikke så grov i er meget værre.
Nu har jeg ringet til dem hvor jeg får at vide der gå en måneden, det bliver jeg frustreret over som for mig til at spøger "hvorfor har i den funktion" og sige "I tager intet ejerskab" hvor hinden jeg snakker med i telefon vælger bare at ligge på.
Arbejder slev inden for slag og service og har snakket med folk som har svine mig til hvor jeg har haft lyst til at ligge på men har aldrig gjort det. Det er godt nok den dårligst service jeg har fået på et hotel i mit liv! Så til den pris i tager har i virkelig skuffet.
Det eneste gode jeg har at sige er den service jeg fik anden gang jeg ringet

18 november 2022

Kæmpe skår i glæden

Et flot bryllup med alt dertil hørende skulle afholdes på Comwell Køge. Store skår i glæden mødte mig dog, da jeg erfarede at Hotellet SLET ikke havde pyntet bordene som forventet. Blomsterdekoratøren som har været i branchen igennem mere end 25 år, havde leveret 6 kasser med 12 små flasker i hver ende (altså 132 fl. fordelt på 11 borde) samt en masse humlegrene i midten.
Til receptionisten som modtog blomsterne fra blomsterdekoratøren, blev det forklaret, at der fra hver ende af kassen skulle tages 12 flasker som skulle fordeles på hvert bord, og humlen skulle lægges imellem så det lignede en blomstereng. Dertil blev svaret ! det har jeg forstået og jeg skal selv være med til at dække bordene. Stor var min overraskelse da jeg stod foran døren til salen og så at der på hvert bord stod TRE fl. i midten og ganske lidt humle på dugen. Bruden og jeg henvendte os til tjeneren og spurgte hvad der var sket med blomsterne. Det viste sig at INGEN havde informeret om vores ønske til arrangering af blomsterne. Jeg spurgte hvor resten var ? DE STÅR STADIG PÅ KØL. Nu fik personalet travlt med at hente resten af blomsterne ind som jo ikke blev sat som dekoratøren havde planlagt men bare tilfældigt. Flere af flaskerne var nu halvtomme fordi alting skulle gå så stærkt at mange blomster faldt ud og ikke kom tilbage i sin egen flaske. Derudover kunne vi jo ikke gå til bords kl. 18.00 som var planen. Det værste ved blomsteroplevelsen er dog at fest koordinatoren Signe ikke vil påtage sig det fulde ansvar og blot beklage overfor os, men tillægger os og blomsterdekoratøren ansvaret. Vi skulle selv ha været der eller leveret et billede som tilkendegav hvordan bordene skulle se ud. Dette har jeg ALDRIG oplevet og vores dekoratør som er mange gange danmarksmester og som selv har haft forretning i 20 år har heller ikke nogensinde fået sådan en besked.
Til et arrangement med vine ad libitum må der aldrig stå tomme glas eller tomme vandkarafler. Jeg talte efter middagen med 3 borde som havde siddet uden vin og vand i mere end et kvarter. Måske har hotellet slået et for stort brød op ved at påtage sig 3 bryllupper på en aften.
Som det jo fremgår af TRUSTPILOT, kan Comwell Køge jo heller ikke bryste sig af særlig mange stjerner 2,3 ud af 5 hvilket kun 39 procent tilfredse eller nogenlunde tilfredse gæster. Så her holder vi ALDRIG fest mere. Nina Grooss ( Brudens mor )

24 september 2022

Vinskue 2022

Efter Vinskue blev såkaldt festmiddag afholdt. Menuen var godt sammensat, men tilberedningen var mildest talt elendig. De råmarinerede laksestykker var rullet i aske der.fuldstændig dominerede smagen, de langtidsstegte nakkestykker havde ikke fået tid nok, og var for faste i kødet, og desserten gav et rodet indtryk, som der var smuldret kagestykker ud på tallerknen med knækkede kikseflager. Alt i alt ikke i orden.

17 september 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er lige kommet hjem efter 1…

Er lige kommet hjem efter 1 overnatning, og skal aldrig tilbage.
Maden var så dårlig af jeg gik sulten i seng, jeg havde bestilt 3 retters menu, men fik sommerbufe hvilket jeg ikke selv har valgt, maden var kold og grå, kokken tørrede sine hænder i et møg beskidt viskestykker, og rørte ved maden uden handsker bagefter.
Jeg fik serveret kold rødvin, og servicen var så ringe, og oven i købet næsvis, og svaret mig igen.

Sengene var så bløde at jeg vågnede med ondt i ryggen.
Og hvad er meningen med en glas dør til et toilet?

Ingen hygge i baren over hovedet.
Ingen hygge og ingen musik.

Tag aldrig på Comwell i Køge, det er under al kritik.

Den dårligste oplevelse nogensinde.

Bliv væk

16 juli 2022

ØV ØV Comwell

ØV ØV og øv. Den 27 maj 2022 til den 29 maj 2022 var vi på værelset 164 på Comwell Køge.
Vi have fået et gavekort på en overnatning og valgte at betale for en mere så vi kunne fået slappe helt af. Vi har 2 voksen hunde der kræver en del, op kl 05.10 om morgen for så skal de prutte og have mad, de er ligeglade med om det er mandag eller søndag, det er bare sådan hver dag. Så få sådan 2 hunde passet sker bare ikke dag for dag, det kræver planlægning. Så i god tid bestiller vi ophold på Comwell, vi glæder os til af få slappe helt af få sovet uden at skulle op klokken 05.10.
Sådan blev det ikke øv øv. Værelse 164 ligger ved en brand dør som skal holdes lukket. Det gør folk ikke så hele dage 3 til 4 gange i time smækker den dør med et brag. Det gør den jo så også om natten men kun ca 2 gange i timen, stoppede ca kl 04.00 så ingen søvn indtil da. Men så blev der jo ro, men ak klokken ca 07.00 om morgen begyndte det igen.
Det ville havdet været mere afslappet at være blevet hjemme, så de penge blev bare smidt ud på en meget dårlig oplevelse.
Ja efter første nat sagde de oppe i receptionen sagde de. Vi ser lige hvad vi kan gøre.
Så ja vi tager ikke på Comwell i Køge mere.

4 juni 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service på Comwell Køge!

Vi overnattede to nætter på Comwell Køge i maj 2022.
Servicen var rigtig dårlig og hotellet kan ikke anbefales pga dette.

Receptionen krævede vi skulle betale 250 kr. for ekstra babyseng; vi havde fået en pris på værelserne men skulle betalte dobbelt up, da vi tjekkede ud. Og tilsidst skulle vi melde et tidsrum på en time, hvornår vi ønskede at komme til morgenmaden dagen efter.. (svært at sige, når man er på ferie!)

Rengøring af værelserne var meget dårligt - de tog ikke brugte kaffekopper og de beskidte håndklæderne blev ikke rørt af dem.

Servicen hos betjening i morgenmaden var presset og gav en dårlig atmosfære i lokalet.

Man forventer en god og imødekommende service på et Comwell hotel, men dette levede bestemt ikke om til mine forventninger. Prisen stod ikke på mål med servicen og faciliteterne.

29 maj 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Maden var rigtig fin…men

Maden var rigtig fin. Dog virkelig skuffende bar,,personalet havde ikke hørt om en Manhattan eller havde simple sirup i baren, hvilket voldsomt begrænser udvalget af drinks:

Kaffen er desuden skuffende.

Radiatoren på værelset larmede absurd meget, hvilket holdt mig vågen det meste af natten. Dette havde man valgt at kompensere med en lun Faxe Kondi, nogle ørepropper og en pose chips til 5kr. Absolut utilfredsstillende.

22 april 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hotellet trænger i den grad til en…

Hotellet trænger i den grad til en opdatering.
Værelset meget lille og man bliver mødt af en stank af rådden kloakvand, intet skab til tøj og kun 1 bøjle til 2 personer.
Aftensmad ok, dog meget tørt kød( spoleben)
Morgenmad under al kritik, kold kaffe, koldt røræg, kold og tør pølse, koldt blødkogt æg. Kommer med sikkerhed ikke igen.

9 april 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.