Goede training voor het kennismaken met AI. Er was tijd om alle vragen van cursisten te beantwoorden. Goede opdrachten binnen de cursus waardoor je zelf aan de slag kon.
Det här tycker kunderna
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Se mer
Företaget har svarat
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Se mer
Företaget har svarat
Slechte (geen) communicatie geen initiatief om problemen op te lossen. Erg teleurgesteld. Heb zelfs mijn eigen examen voucher gekocht om examen te kunnen doen. Geen reen op reacties op berichten in de... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Waardeloos.
Waardeloos.
Ondanks dat ik me al had ingeschreven voor de cursus AI en Chaqtgpt, bleef ik maar mailtjes ontvangen dat ik me kon inschrijven. Ook nadat ik een mail had ontvangen dat de cursus definitief door zou gaan. Er was overigens nergens aangegeven dat de cursus wellicht niet door zou gaan.
De 'docent' was een soort gamer die de hele dag bleef vermelden dat het voor hem ook de eerste keer was dat hij het cursusmateriaal onder ogen zag. Wij hebben feitelijk een fors bedrag mogen betalen hoe een student zijn eerste impressie verwoordde van andermans lesmateriaal. Geen antwoorden op concrete vragen, alleen zijn persoonlijk mening over allerlei onderwerpen die razendsnel voorbij kwamen. Hij was al bij het volgende onderwerp terwijl nog bezig waren een account aan te maken voor de websites die we moesten gebruiken. Die accounts van de voren aanmaken was niet mogelijk, je kon het cursusmateriaal (online lesomgeving, ik had me inscgeschreven voor een klassikale training) pas een uur voor aanvang inzien.
Hij heeft de hele dag zijn onderbroek lopen optrekken en op een gegeven moment verdween zijn hand er ook nog even in.
Schandalige vertoning. Gezien ook mijn gehele digitale ervaring: blijf weg bij dit clubje zogenaamde computer trainers. Handige studentjes die met namen bedrijven een loer draaien.

Enthousiaste trainer
Enthousiaste trainer, veel ruimte voor vragen en een opbouw waarin ieder zijn eigen tempo en niveau kon aanhouden.

Computrain is een aanrader
Computrain is een aanrader. Prettige, vlotte communicatie voorafgaand aan onze trainingen. De training zelf was ook erg goed.

Svar från Computrain
Examen gehaald dankzij goede training/trainer
We hebben een ontzettend leuke training gehad. Dat lag aan de groep, maar zeker ook aan de super toffe trainer, die theorie op een leuke manier wist te vertalen naar praktijkopdrachten.

Introductietraining R Programmeren
Informatie over de cursus, de docent, het materiaal en de locatie waren allemaal goed.

Instapniveau viel tegen
Info over voorkennis om opleiding te volgen klopt niet. Kennis van Excel heb ik zeker, maar docent ging te snel door de stof heen en lesmateriaal was in het Engels en deze vaktermen waren lastig te begrijpen. Dat gold niet alleen voor mij, maar voor meerdere niet-icters die deze opleiding volgden.

Svar från Computrain
Kwaliteit van de cursusleider verschilde nogal bij de 2 cursussen die ik gevolgd heb bij jullie. Over de laatste cursus was ik zeker niet tevreden.
De kwaliteit van de cursusleider

Svar från Computrain
Ontoereikende cursus, slechts vermakelijk.
Ik heb een training gevolgd om mij voor te bereiden op een examen. Helaas heeft deze niet voldaan aan mijn verwachtingen. Ik had verwacht een training te volgen met als doel 'het examen'. Echter heb ik in deze cursus weinig structuur gevonden om hier een plan voor te maken. Ik zou dit meer een introductie willen noemen. Want ik moet nu zelf een studieplan gaan trekken, heel eerlijk gezegd vind ik dat ik weinig aan deze cursus heb gehad ten opzichte van wat je online kan vinden.

Svar från Computrain
De cursus werd goed gegeven
De cursus werd goed gegeven. De presentaties door gasten waren te lang en te intensief. Nl teveel willen vertellen in te weinig tijd.

Svar från Computrain
Heldere en duidelijke uitleg en…
Heldere en duidelijke uitleg en instructie. Boeiend programma, ik heb met veel plezier de training gevolgd!

Svar från Computrain
Mijn ervaring met Compu'train was heel slecht.
Mijn ervaring met Compu'train was altijd heel erg goed. Mijn laatste ervaring zeer recentelijk was dramatisch, eigenlijk alles was een 6je of een onvoldoende. Teveel URL's waar van alles staat, zeer onoverzichtelijk. Handouts in het Engels, terwijl het examen in het Nederlands is. Onduidelijke site voor het examen uitslag. Ja ik zou Compu'train niemand aanraden (terwijl ik altijd positief ben en de zon zie schijnen)

Svar från Computrain
Duidelijk zijn bij inschrijving over…
Duidelijk zijn bij inschrijving over examens en examens niet uitbesteden aan Engels partijen die geen Nederlandse kunnen

Tailored to your needs
Great training that is tailored to the needs and wishes of the attendees. The training was great at showing examples, tips and tricks, and making it engaging to do.

Svar från Computrain
Power Platform fundamentals: training die niet beantwoordde aan de verwachtingen
Betreft fundamentals training voor Power Platform. Wij hadden hiervoor 2 cursusdagen. Ruim 1,5 dag is besteed aan alleen de Contoso-koffieapparaten-app, waarvan de uitleg volledig beschreven is op de leeromgeving van Microsoft. In het resterende halve dagdeel nog de rest van het Powerplatform besproken en examenvragen doorgenomen. De cursus was juist niet bedoeld als training voor het bouwen van apps, maar als voorbereiding op het examen voor fundamentals. Het belangrijkste is daarbij dat je de relaties snapt tussen de onderdelen van het Power Platform en de relaties met andere software en dat je snapt wat wel en niet kan met de verschillende onderdelen. De bouw van de app kostte disproportioneel veel tijd.
Los daarvan waren er veel problemen met keys die nodig zijn voor bepaalde omgevingen. De geldigheid daarvan verviel sneller dan door de trainer verwacht en het kostte Computrain heel veel tijd om nieuwe keys te genereren.

Svar från Computrain
Trainer heel kundig maar wijdt veel uit
Mijn grootste verbeterpunt m.b.t. de cursusavonden heeft te maken met de trainer. Je kunt merken dat hij heel veel kennis heeft van IT, hardware, software en Azure. Echter voor mij waren er teveel uitstapjes, teveel informatie die niet op het examen komt, teveel persoonlijke anekdotes en zelfs een onprofessionele opmerking over een 18+ website (die bij naam genoemd werd). Door deze overvloed aan extra informatie zaten we krap in de tijd, terwijl deze naar mijn mening beter besteed had kunnen worden aan demo's op Azure portal of het doen van meer oefenvragen voor het examen.
Nogmaals, de trainer weet echt wel waar hij het over heeft en de resources die hij ons gaf om de stof te leren en te oefenen waren talrijk. Dat is zeer welkom. Je krijgt echt het gevoel dat hij je wil helpen slagen voor het examen. Ik zou dus alleen de beperkte tijd nuttiger besteden en onze hoofden niet vol laten lopen met onnodige informatie.

Te kleine ruimte voor 14 deelnemers
10 stoelen in ruimte waar 4 man met laptop cursus moet volgen. Veel te klein en dit is niet de 1e keer.
Trainers extern dus 3 websites en accounts om training te volgen...

Svar från Computrain
PSM1 Leuke cursus met een goede en ervaren…
Leuke cursus met een goede en ervaren docent

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.