Goede training voor het kennismaken met AI. Er was tijd om alle vragen van cursisten te beantwoorden. Goede opdrachten binnen de cursus waardoor je zelf aan de slag kon.
Det här tycker kunderna
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Se mer
Företaget har svarat
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Se mer
Företaget har svarat
Slechte (geen) communicatie geen initiatief om problemen op te lossen. Erg teleurgesteld. Heb zelfs mijn eigen examen voucher gekocht om examen te kunnen doen. Geen reen op reacties op berichten in de... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima cursussen maar aansluiting moet beter
Organisatie van de cursussen is prima.
BCS Foundation is een training die het speelveld van de Business Analist goed in kaart brengt. Sterk theoretische focus.
De geadviseerde combi met Business- en Informatie analyse (BIA) vind ik echter zwak. De cursussen sluiten in mijn optiek niet goed op elkaar aan.
Pluspunt is dat ik kostenloos kon switchen naar een andere cursus.

Niet reageren op email
Niet reageren op email. Ook niet opvolgen van een aanvraag voor een offerte per telefoon.

Professionele vaardigheden met PowerPoint Advanced
De PowerPoint Advanced-training heeft mijn vaardigheden naar een nieuw niveau gebracht. Je kunt animaties naadloos integreren en door het gebruik van sneltoetsen, sjablonen toe te passen, kun je sneller en productiever werken.

Svar från Computrain
Computrain leverde geen meerwaarde voor deze training
Ik heb 2 contactmomenten gehad met Computrain; mijn inschrijving en een telefonisch moment waarop ik belde voor informatie over mijn cursus die zou beginnen. De rest is uitbesteed aan een andere partij.
Tijdens mijn aanmelding heb ik een allergie doorgegeven; Deze is vervolgens níet doorgegeven aan de trainingsinstantie waardoor ik van de 8 cursusdagen 4x geen correcte lunch kreeg.
1 dag voor aanvang van de cursus had ik nog altijd geen informatie ontvangen. Toen ik hierover belde met Computrain werd ik direct doorverwezen naar de cursus gever. Ik heb een overeenkomst met Computrain, niet met de partij die wordt ingehuurd door Computrain echter heeft Computrain niets gedaan om mij te voorzien van informatie om mijn cursus te kunnen volgen.
Wil je een Lean Six Sigma cursus volgen? Mijn advies: Direct bij Symbol aanmelden, dan krijg je dezelfde training maar dan wél direct de juiste contactpersoon.
Kortom: erg kwalijk.

Svar från Computrain
Ik vond de diepgang en breedte van de…
Ik vond de diepgang en breedte van de training erg beperkt de verstrekte informatie geen volle dag behoeven, en de prijs daardoor erg hoog voor deze training.

Leerzame en prettig
De cursus werd op leerzame en prettige wijze gegeven en gaf me vertrouwen om het examen met succes af te ronden.

Svar från Computrain
Lessen waar leerzaam en veel tips…
Lessen waar leerzaam en veel tips meegekregen.
Hoewel de stof behoorlijk droog was van zichzelf heeft de docent haar uiterste best gedaan om het wat beter te snappen door praktijkvoorbeelden te gebruiken.

prima kennis training
leuke training met uitleg op breed vlak. Ik zou het graag iets beter gematched willen zien aan de groep. Niemand had echt ervaring met excel, waardoor het eigenlijk veel stof is die je later niet meer kan toepassen. Verder wel leuk en enthousiast uitgelegd

Prima maar.....
Enige minpunt was, dat bleek dat er wel een training in Groningen werd gegeven terwijl is gemeld dat dit niet het geval was. Hierdoor heb ik 3 dagen naar Utrecht moeten reizen voor opleiding. Ook is gezegd dat dit kwam omdat er verder geen mensen uit het noorden waren. Ook dit klopt niet want er waren 3 anderes uit leeuwarden, hierdoor dus meer dan de helft uit het noorden. Verder prima

Svar från Computrain
Het was zo tof,het ging enorm snel
Het was zo tof,het ging enorm snel. De reader, daar was ik niet altijd blij mee. Ik miste vaak voorbeelden.

Svar från Computrain
Teveel informatie, te drukke dagen
Te volle dagen, plus huiswerk en dan aansluitend het examen is didactisch niet goed. Alleen globaal doornemen van de syllabus is zeker als je beperkte achtergrond in testen hebt, niet toereikend.
Voorbeelden zijn erg goed, leuke afwisseling met theorie. Soms wel meer op de praktijk gericht dan op het examen dat je moet maken. Hou het gericht op het examen.

Svar från Computrain
Duidelijke cursus en inhoudelijke…
Duidelijke cursus en inhoudelijke uitleg, goed op basis van praktijk voorbeelden.

Cursus Visio zonder genoeg licenties van Visio
Bij een cursus Visio verwacht ik dat er voor alle cursisten een licentie beschikbaar is. Er waren helaas maar 4 licenties beschikbaar voor 8 cursisten met als gevolg dat 4 cursisten steeds een pop-up moeten wegklikken dat ze een demo versie gebruikten. Dit komt niet echt professioneel over. Daarnaast verwacht ik dat het certificaat binnen een termijn van 2 weken gemaild zou kunnen zijn. Helaas na 4 weken nog niets ontvangen.

Svar från Computrain
De training bood een leuk overzicht…
De training bood een leuk overzicht voor beginners. Minder goed vond ik het systeem. We zouden een mail ontvangen met hoe in een bepaalde omgeving te komen. Die kwam niet en toen heb ik erachteraan gebeld. Toen er nog niks kwam, heb ik weer gebeld en bleek het om obsolete informatie te gaan. Ondertussen heb je dan al zelf lopen zoeken en je afgevraagd wat je verkeerd doet. Zonde tijd. Vervolgens bleek tijdens de les zelf dat we gewoon zouden gaan Teamsen en heeft dat lang genomen en bleek ook niet iedereen erin te kunnen. Ik heb het als een rommelige energielek ervaren. Spreker verder niks op aan te merken. Die was leuk.

Geslaagde training!
Als je 2 hele dagen een training volgt, met alleen maar schermtijd en oefeningen doen, is het vaak moeilijk om de hele rit geconcentreerd te blijven. Deze trainer wist door een goede balans, oefening/uitleg/praktijk voorbeelden (en humor), de aandacht vast te houden. Mede doordat er ook ruimte was om eigen praktijkvoorbeelden en vraagstukken te behandelen was deze training voor mij zeer geslaagd.

Svar från Computrain
Matige training door rommelige organisatie
De opleiding is gegeven (dor een matige trainer), maar de ontvangen factuur is voor een on-site training, terwijl ik een e-training heb gehad. Ik heb een email dat de factuur automatisch naar e-training gewijzigd zou worden, maar helaas...
Daarnaast zijn de twee genoemde boeken nooit verstuurd. Schijnbaar staat er eentje op de PeopleCert site, maar die kun je niet downloaden. Van het tweede document heb ik meerdere emails van PostNL, die melden dat er post gaat komen, maar er is nooit geleverd.
Ik heb met Computrain gebeld en zij meldden dat ze het op zouden lossen en ook emails erover zouden sturen, maar dat is nooit gebeurd.
Al met al een erg rommelige opzet en uitvoering. Het enige goede is dat ik het wel gehaald heb, maar daar is Computrain niet echt baat aan.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.