Computrain Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede training voor het kennismaken met AI. Er was tijd om alle vragen van cursisten te beantwoorden. Goede opdrachten binnen de cursus waardoor je zelf aan de slag kon.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte (geen) communicatie geen initiatief om problemen op te lossen. Erg teleurgesteld. Heb zelfs mijn eigen examen voucher gekocht om examen te kunnen doen. Geen reen op reacties op berichten in de... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

61 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ik volgde de training Excel Advanced

Ik volgde de training Excel Advanced: Formules en Functies. Heldere uitleg met praktische opdrachten om het direct in praktijk te kunnen uitvoeren. Het heeft me geholpen om sneller en efficienter excel te gebruiken. Eén dag was te kort om alles te doen (excel heeft ook wel erg veel mogelijkheden) - maar het boek krijg je mee naar huis wat als goed naslagwerk en oefenmateriaal dient. Docent bleef de aandacht pakken met een goede afwisseling van uitleg en humor. Ik boekte een losse training, het is 1 uit een serie van 3 (?). Om de volledige experience te hebben, denk ik dat het handig is om alle drie te doen.

3 juli 2025

Beste Judith,

Dankjewel voor je uitgebreide en positieve review. We zijn enthousiast om te horen dat je zo tevreden bent over de training die je hebt gevolgd. We wensen je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis en hopen je in de toekomst nog eens mogen te verwelkomen bij een training.

Relevant

Relevant
Professioneel

25 oktober 2025

Beste Karin,

Dankjewel voor het delen van je ervaring met je gevolgde opleiding. We zijn blij om te horen dat het relevant en professioneel overkwam. Mocht je nog verdere feedback of verbeterpunten voor ons hebben, dag mag je dit altijd nog met ons delen.

Hele goede communicatie vooraf

Hele goede communicatie vooraf. Alternatieve mogelijkheden geboden toen mijn oorspronkelijke keuze niet doorging. Eenmaal ingepland duidelijke informatie over de cursus ontvangen, zoals bv. over de locatie, tijden, etc.

24 oktober 2025

Beste Gertrud,

Dankjewel voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en informatievoorziening. We hopen je ook bij een volgende cursus weer te mogen verwelkomen!

Goede inhoudelijke training

Goede inhoudelijke training
Trainer vertelde helder en duidelijk. Trainer had veel inhoudelijke kennis

24 september 2025

Beste Jacqueline,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat je het een sterke inhoudelijke training vond en je tevreden was met de trainer. We hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij een toekomstige training.

Goede cursus

Goede cursus, veel inhoud, begrijpelijk overgebracht en een goede locatie.

11 oktober 2025

Beste Michel,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de cursus en dat je de locatie ook prettig vond. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis! We hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij een toekomstige cursus.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

PL-900 maar kan beter

De stappen die je moet doorlopen in de e-training zijn makkelijk te volgen. Toch mis ik wat meer tekst en uitleg over de daadwerkelijke Fundamentals van Power Platform en wat je kan verwachten het examen. Hier had ik wat meer diepgang/uitleg verwacht.

Svar från Computrain

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met onze online training te delen. Fijn om te horen dat de stappen makkelijk te volgen waren. Tegelijk vinden we het jammer om te lezen dat je meer diepgang en uitleg over de Fundamentals van Power Platform en het examen had verwacht.

We waarderen je feedback, omdat het ons helpt om de inhoud en opzet van onze trainingen te verbeteren. We zullen intern bespreken hoe we meer verdieping en duidelijkere examengerichte informatie kunnen toevoegen, zodat toekomstige deelnemers nog beter voorbereid zijn.

Dankjewel voor je openheid en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij één van onze trainingen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede cursus en docent. 2e dag iets te vol met theorie.

De docent legde duidelijk uit er was ruimte voor vragen. Geen 5 steren omdat de 2e dag echt vol zat met theorie. Wellicht is het goed om de 3e dag volledig te gebruiken om de laaste stof door te nemen en de toets op een avond erna te doen.

11 oktober 2025

Beste Rens,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat je de cursus en de uitleg van de docent als goed hebt ervaren en dat er ruimte was voor vragen.

We waarderen ook je feedback over de opbouw van de training. Je opmerking over de hoeveelheid theorie op de tweede dag en het idee om de planning iets ruimer te maken, nemen we zeker mee in onze evaluatie. Suggesties zoals die van jou helpen ons om onze trainingen verder te verbeteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Therorie wordt direct toegepast in…

Therorie wordt direct toegepast in praktijk.

Beste Nanda,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat de theorie bij Computrain direct toepasbaar is in de praktijk. Dat praktische aspect vinden wij ook erg belangrijk in ons onderwijs.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Matig, teleurstellend en inzichtloos

De powerpoint werd afgewerkt, maar er was weinig ruimte voor constructief werken met de stof. De opdrachten die werden gegeven waren een stappenplan afwerken, in plaats iets dat inzicht vereistte. Pas op de laatste dag was er een opdracht waarvoor inzicht nodig was, notabene aangedragen door mij en niet door de trainer. Het was fijn dat hij hiervoor openstond, maar dit was het eerste moment dat hij liet zien dat hij niet alleen de powerpoint kon oplezen, maar ook echt wat wist.

Het is gemakkelijk om van deze 'cursus' iets echt nuttigs te maken, maar daar is de moeite niet voor genomen

Beste Jeroen,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat de training niet aan je verwachtingen voldeed en dat je meer diepgang en ruimte voor toepassing van de stof had verwacht. We nemen je opmerkingen over de opzet van de training en de aanpak van de trainer serieus en zullen deze intern bespreken om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Fijn om te lezen dat er tijdens de laatste sessie nog ruimte was voor eigen inbreng en verdieping. We waarderen je feedback, omdat dit ons helpt om onze trainingen verder te ontwikkelen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dom klikken en PowerPoint slides voorgelezen krijgen

De trainer stond letterlijk met zijn rug naar ons toe slides te lezen. De diepgang van de cursus was er niet, we liepen gewoon de Azure catalogus door. De informatie op Microsoft.com was daadwerkelijk completer en duidelijker. De omgeving waarin we opdrachtjes konden doen was lachwekkend. Het was letterlijk klik hier en kopieer dit stukje tekst daar. Geen uitleg over het waarom, over de opties. Alleen dom klikken. Ik heb totaal niets geleerd van waarvoor ik kwam en heb mijn manager afgeraden om hier verdere cursussen in te kopen.

Beste,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We vinden het erg jammer om te horen dat de training niet voldeed aan je verwachtingen en dat je weinig toegevoegde waarde hebt ervaren.

Je feedback over de training en de trainer nemen we zeer serieus. We gaan dit intern bespreken om te zorgen dat de inhoud en aanpak beter aansluiten bij de behoeften van onze deelnemers.

We waarderen je openheid en hopen dat we in de toekomst weer het vertrouwen kunnen verdienen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

de beste fundering voor werken met Excel.

Zeer kundige leraar en duidelijke theorie opdrachten maakten samen dat deze cursus een goede fundering is. Wanneer men niet of enige kennis heeft van Excel is de basis cursus aan te bevelen. Het is niet moeilijk maar wel de juiste manier van werken ermee wordt aangeleerd, deze advanced cursus gaat hiermee inhoudelijk verder waardoor enige basis kennis wenselijk is. Veel tips en tricks werden gegeven en de juiste manier van Excel gebruik aangeleerd.

Beste Richard,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je de cursus als een goede basis hebt ervaren en dat onze docent de theorie en opdrachten duidelijk overbracht. We zijn blij dat de tips en praktische aanpak je verder hebben geholpen in het gebruik van Excel.

Waardeloze training

Waardeloze training. Trainer had inhoudelijk wel kennis maar kon dit niet overbrengen en enthousiasmeerde niet. Heel veel geld voor het voorlezen van slides.
De lab exercises waren ongeïnspireerd en misten een doel. Het was letterlijk een lijstje acties om te doorlopen. Een beschrijving van het doel had al veel geholpen maar ik voelde me alsnog een robot tijdens het aflopen van het lijstje.

7 juli 2025

Beste Camiel,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat dit voor jou minder positief was. We gaan de feedback over de trainer en de lesinhoud intern doorzetten om onze leskwaliteit voor de training in de toekomst te verbeteren.

Computrain – Sterk in Maatwerk en Actuele AI-lessen

Als beheerder ben ik altijd op zoek naar opleidingen die niet alleen inhoudelijk sterk zijn, maar ook aansluiten op de specifieke behoeften van mijn werk. Computrain weet hierin echt het verschil te maken. Hun vermogen om maatwerk te leveren op basis van concrete vragen en praktijkgerichte situaties is indrukwekkend. Of het nu gaat om een individuele leerbehoefte of een teamgerichte aanpak, ze denken mee en leveren oplossingen die direct toepasbaar zijn.
Wat mij vooral aanspreekt, is hun aanbod op het gebied van Artificial Intelligence. De lessen zijn actueel, goed opgebouwd en sluiten aan bij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De trainers zijn deskundig en weten complexe materie helder en toegankelijk over te brengen. Hierdoor krijg je niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten die je direct kunt gebruiken in je werk.
Kortom: Computrain is een betrouwbare opleider die uitblinkt in maatwerk en actuele kennis, vooral op het gebied van AI. Een aanrader voor iedereen die zich professioneel wil blijven ontwikkelen.

Beste Dave,

Wat mooi om te lezen dat je onze trainingen als zo praktijkgericht en actueel ervaart. We vinden het belangrijk om onze opleidingen goed te laten aansluiten op de specifieke leerbehoeften van professionals en organisaties, dus het is fijn om te horen dat dit ook zo is overgekomen. Mooi dat de AI-lessen je zowel theoretische als direct toepasbare kennis hebben opgeleverd. Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!

Zeer leerzaam

Beste Busra,

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je de training leerzaam vond.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Inhoudelijk sterk en professioneel verzorgt

Fijne opbouw in de lesdag met een professionele docent. Theorie en praktijk zijn goed samengekomen, ik heb eruit gehaald wat ik wilde leren. Nu nog toepassen in mijn eigen praktijk, maar lukt nu een stuk makkelijker!

Beste Nadine,

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat de opbouw van de lesdag je goed beviel en dat de combinatie van theorie en praktijk goed tot zijn recht kwam. Goed om te weten dat je er nu makkelijker mee aan de slag kunt in je eigen praktijk. Veel succes!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top trainer, engagement en diepgang.

Training was precies wat ik nodig had. Training had genoeg kennis en enthousiasme om de grote groep actief bezig te houden.

25 juli 2025

Beste Lennard,

Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat de training precies aansloot bij wat je nodig had. Fijn dat de trainer met kennis en enthousiasme de groep actief wist te betrekken. Dat is precies wat we willen bereiken in onze trainingen. Mooi dat je er zoveel aan hebt gehad.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionele trainer met ervaring en…

Professionele trainer met ervaring en kennis van zaken. Goede balans tussen theorie en praktische toepassing van de leerstof.

Beste Martijn,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat goed om te horen dat je de trainer als professioneel hebt ervaren en dat de combinatie van theorie en praktijk goed in balans was. We vinden het belangrijk dat deelnemers de leerstof direct kunnen toepassen in de praktijk, dus fijn dat dit ook voor jou zo was.

Zeer leerzaam

Zeer leerzaam en prettig.

Beste Omur,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de training als leerzaam en prettig hebt ervaren. Goed om te weten dat het naar wens was.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hadden een incotrampany training…

We hadden een incompany training georganiseerd en de docente was bedreven en kon de theorie goed uitleggen.

14 augusti 2025

Beste Serge,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden was met de incompany training! Fijn dat de docent zo goed overkwam. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Goede docent

Goede docent

13 augusti 2025

Beste Ghassan,

We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met de opleiding. Ook goed om te weten dat je te spreken bent over de docent. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.