Goede training voor het kennismaken met AI. Er was tijd om alle vragen van cursisten te beantwoorden. Goede opdrachten binnen de cursus waardoor je zelf aan de slag kon.
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Se mer
Företaget har svarat
Slechte (geen) communicatie geen initiatief om problemen op te lossen. Erg teleurgesteld. Heb zelfs mijn eigen examen voucher gekocht om examen te kunnen doen. Geen reen op reacties op berichten in de... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Insightful and Well‑Delivered AZ‑305 Training
I found the Az-305 highly valuable. The instructor explained complex Azure architecture topics clearly using practical examples. The sessions were engaging, well‑structured, and balanced between theory and design discussions. I highly recommend this course for AZ‑305 preparation and solution architecture skills.

Fijne cursussen
Hele goede ervaring met dit opleidingsinstituut, ruim aanbod en goede begeleiding. Ik zou 5 sterren geven als mijn cursussen niet zo vaak van datum zouden veranderen.

Svar från Computrain
Ik heb onlangs de PRINCE2® Practitioner…
Ik heb onlangs de PRINCE2® Practitioner training gevolgd bij Computrain en ben erg tevreden over de volledige ervaring. De trainer legde de theorie duidelijk uit en koppelde deze steeds aan realistische praktijkvoorbeelden, waardoor ik de stof beter begreep en meteen kon toepassen in mijn werk als projectleider.
De lesmaterialen waren overzichtelijk en goed opgebouwd. Ook vond ik de digitale leeromgeving gebruiksvriendelijk en prettig om mee te werken. De locatie was goed bereikbaar en de organisatie rondom de cursusdagen verliep strak en professioneel.
Wat ik vooral waardeerde, was de ruimte voor vragen en interactie tijdens de training. De docent nam echt de tijd om dieper in te gaan op specifieke situaties, wat de opleiding extra waardevol maakte.
Ik zou Computrain zeker aanraden aan iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen projectmanagement.

Slechte communicatie bij Computrain
Ik zou de cursus Linux Administration LPIC-101 volgen bij Computrain. De cursus werd echter op de 1e cursus dag (1 dec 2025) 5 minuten voor tijd geannuleerd zonder opgave van reden. Daarna was het een drama om te achterhalen wat de reden was, en om een nieuwe datum gepland te gaan krijgen. Na veel contact (iedere keer zelf contact moeten zoeken want communicatie is blijkbaar erg moeilijk) uiteindelijk een nieuwe cursus datum gekregen (2 feb 2026). Nu (2 feb 2026) 10 minuten voor start van de cursus geprobeerd in te loggen in classroom, echter lukt dit niet. Contact gezocht, blijkt de cursus wederom niet door te gaan vanwege omstandigheden van de docent.
Maar wederom géén communicatie.
Erg slecht, en ik zal ook niemand aanraden om een cursus bij Computrain af te nemen.

Svar från Computrain
Veel data verwerking kan met Excel
Veel data verwerking kan met Excel.
Zelfs allerlei overzichtelijke grafieken kan je met Excel maken om je data van verschillende onderwerpen overzichtelijk te maken.
De leraar gaf goede uitleg van Excel aan de hand van praktische voorbeelden.
Het is een boeiende en leerzame cursus voor de medewerkers van de organisatie van de OFGV

Svar från Computrain
Duidelijk, grondig én leuk!
Veel concrete, nuttige informatie van een zeer kundige én vriendelijke docent. De cursus was zeer goed voorbereid met eenvoudig te downloaden materiaal, heldere en uitgebreide slides en zelfs nog het een en ander aan geprint naslagwerk. Ontzettend leerzaam én leuk!

Great trainer
The trainer was energetic and explained things in detail, answering all the questions.

Slecht georganiseerd.
Training is 3 dagen van te voren geannuleerd, nu 4 weken later nog steeds geen communicatie over een nieuwe datum. Ook geen reactie op contact pogingen.

Svar från Computrain
Training werd op laatste moment…
Training werd op laatste moment geannuleerd omdat er geen trainer was. Nogal onprofessioneel vond ik dat.

Duidelijk en concreet
Duidelijk en concreet uitleg. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

Een uitstekende training
Een uitstekende training. De leerstof en opdrachten zijn goed opgebouwd en worden geleidelijk uitdagender. Je ontvangt voldoende informatie om zelfstandig aan de slag te gaan, zonder dat het een “volg-de-stappen”-workshop wordt. Juist doordat je zelf oplossingen moet uitzoeken, blijft de inhoud beter hangen.

Fijne traning
het was een goede training door de trainer die we hadden. Echter is de vertaling van het boek niet goed uitgevoerd en ook niet in de presentatie. Ook zit het opdrachten boek gevuld met spelfouten en komt het niet overeen met de informatie in het boek

Ruime keus aan cursussen/trainingen
Het aanbod van de cursussen/trainingen is ruim. Desondanks kan er meer worden gedaan aan communicatie en op tijd oplossingen naar cursisten toe

Cursus Co-Pilot 365
Beste mevrouw/heer,
Ik heb voor de training/opleiding Co-Pilot 365 gebruik gemaakt van Computrain. Dit werd mij en mijn mede-cursisten aangeboden. Moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik geen vergelijkingsmateriaal heb v.w.b. andere aanbieders. Dit zou heel misschien tot andere uitkomsten leiden. We hadden een hele vriendelijke, maar zeker zeer competente trainer die ons de basisprincipes heeft bijgebracht. Dit leidde tijdens de bijeenkomsten tot een goede interactie. Wij voelden geen schroom om dingen te vragen dan wel aan te geven als het onduidelijk was of te snel ging. Ik zelf kijk er positief op terug. Ik zou Computrain zeker aanbevelen als dit mij zou worden gevraagd Nu maar flink oefenen.

PRINCE2 Foundation Training
De PRINCE2 Foundation training was een waardevolle ervaring die mijn kennis van projectmanagement aanzienlijk heeft verdiept. De training bood een duidelijke structuur en een goed overzicht van de PRINCE2-methodologie, inclusief de principes, thema’s en processen.
Wat ik bijzonder sterk vond:
Heldere uitleg: De trainer legde complexe concepten op een begrijpelijke manier uit, met praktische voorbeelden die direct toepasbaar zijn in mijn werk als IT Service en Projectmanager.
Interactieve aanpak: Er was veel ruimte voor vragen en discussie, waardoor de theorie goed werd gekoppeld aan praktijkcases.
Goede voorbereiding op het examen: De oefenmaterialen en tips zorgden ervoor dat ik met vertrouwen het examen kon afleggen.
Deze training heeft mij niet alleen geholpen om PRINCE2 beter te begrijpen, maar ook om mijn projecten gestructureerder en efficiënter te managen. Ik raad deze training zeker aan voor iedereen die zijn projectmanagementvaardigheden wil versterken.

Fijne interactive training
Fijne interactive training. De trainer was erg goed volgen en het was voldoende uitdagend.

Cursus AZ-900
Goede Docent, goede uitleg AZ-900. Alles was tot in de puntjes geregeld. Van Studiemateriaal tot lunch , uitleg over examen . Hele fijn e prettige cursus

Svar från Computrain
Geweldig, leerzaam, en gezellig.
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in mijn werk. Het enige nadeel vond ik dat ik aan het eind van de dag wel vol zat met informatie en het laatste deel niet meer goed kon verwerken. Iets meer korte pauzes tussendoor zouden kunnen helpen!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.