Collector  Omdömen 2 847

‱
TrustScore 4.5 av 5

4,5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

Med hÀnsyn till 437 recensioner, recensenterna hade en enastÄende upplevelse med det hÀr företaget. Kunderna Àr mycket nöjda med personalen, som beskrivs som professionell, hjÀlpsam och engagerad. MÄnga uppskattar den snabba och smidiga servicen samt det utmÀrkta bemötandet. KundtjÀnsten fÄr ocksÄ beröm för att vara i toppklass, med tydlig information och en enkel anvÀndarupplevelse. Vissa kunder har dock upplevt lÄngsamma svarstider frÄn kundtjÀnsten och att det kan ta tid att fÄ Àrenden hanterade. En minoritet av anvÀndarna har Àven rapporterat problem med att Àndra personuppgifter och att processen för att öppna konto kan vara tidskrÀvande.

Ämnen som oftast nĂ€mns

Staff

Kunder uttrycker stor tillfredsstÀllelse med personalen. MÄnga recensenter lyfter fram medarbetarnas... Se mer

Service

Kunder hade positiva upplevelser med service. MÄnga rapporterar snabba beslut och smidig hantering, dÀr... Se mer

Customer service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med kundtjÀnsten. MÄnga uppskattar det professionella... Se mer

User experience

Recensenter belyser positiva aspekter av anvÀndarupplevelsen. MÄnga kunder uppskattar hur snabbt och smidigt... Se mer

Response time

Recensenter nÀmner tvetydig feedback om svarstider. Vissa kunder upplevde snabb hantering och bra bemötande,... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett lÄn med en mycket förmÄnlig rÀnta och min mÄnadskostnad har minskat avsevÀrt. Ansökningsprocessen var enkel och snabb, och jag fick tydlig informati... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr vÀldigt nöjd pÄ Isak Ellerström som var min Kontaktperson under processen. Han var effektiv och mycket hjÀlpsam. Slutresultatet blev Ànnu bÀttre Àn jag kunde drömma om. Jag har fÄtt möjlighet a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr nöjd och tacksam för hjÀlpen och uppföljningen tills allt var klart. Bra bemötande, engagemang och jÀtte trevlig personal. All information Àr tydlig. Fem stjÀrnor till Anton W. som hade mycket... Se mer

1. Bank

Collector erbjuder privatlĂ„n och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton till privatpersoner och företag. Med fokus pĂ„ sund och hĂ„llbar kreditgivning hjĂ€lper Collector kunder att lĂ„na tryggt utan sĂ€kerhet. Collector Ă€r ett varumĂ€rke inom Norion Bank (tidigare Collector Bank) som grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som Ă€r noterat pĂ„ Nasdaq Stockholm.

4,5

1 stjÀrna

Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Problem att logga in med Android i denna bank .

Har ni en android öppna inte konto i denna bank , gĂ„r ists inte att logga in och kolla sina konton , 1 av hundra , varken i appen eller hemsidan , bara snurrar lr kommer upp en ruta ' oj , nu blev det fel ' kan ta en hel dag med försök att logga in ger oftast upp, varit sĂ„ lĂ€nge, vĂ€ldigt frustrerande, allrahelst nĂ€r de skickar mail om att man har fĂ„tt meddelande/ Ă„rsbesked och ska logga in ,,,,, hade ju varit bra om det GICK att göra det , försökt sen 1/1 đŸ€ŹđŸ€ŹđŸ€Ź

Hej Bleona , gĂ„r ej att svara pĂ„ ditt svar.. Men vill förtydliga att jag har ringt er flera gĂ„nger senaste Ă„ren , men fĂ„r samma svar , precis som du svarar , att NI JOBBAR PÅ DET ,,,och att ni ' gjort förbĂ€ttringar ' men faktum kvarstĂ„r, Ă€r nĂ€stintill omöjligt att logga in med android ,,sĂ„ förklara gĂ€rna hur du ska hitta en lösning som passar mej [ utan att köpa annan mobil ]nĂ€r inte dina kollegor kan det och du inte heller lĂ€mnar förslag i ditt svar .....???

25 januari 2026

Hej Jeanette,

Vi vill följa upp dÄ vi Ànnu inte har hört frÄn dig. Vi beklagar verkligen att inloggningsproblemen har pÄverkat dig under en lÀngre tid och förstÄr hur frustrerande det mÄste vara.

Arbetet med att ÄtgÀrda problemet för Android-enheter pÄgÄr fortsatt, och de senaste uppdateringarna har förbÀttrat situationen för mÄnga anvÀndare. Samtidigt vill vi gÀrna hjÀlpa dig direkt och se om vi kan hitta en lösning just för dig.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta mig pÄ bleona.grainca@norionbank.se nÀr det passar dig, sÄ hjÀlper jag dig vidare.

VÀnliga hÀlsningar,

Enkelhet

Smidigt och enkelt att ansöka om samlingslÄn.

23 januari 2026

Hej Michael,

Tack för det fina omdömet!
Vad hÀrligt att du upplevde ansökan som smidig och enkel.

Bra,service och bemötande

Bra,service och bemötande
Snabb svar
JÀtte nöjd tack

21 januari 2026

Hej Maureen,

Tack för de fina orden!
Det glÀdjer oss att höra att du Àr sÄ nöjd med oss.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

JĂ€ttenöjd med bemötande och all

JÀttenöjd med bemötande och all information och hjÀlp. Snabb och enkel att göra med
Rekommenderas

23 januari 2026

Hej Oxana,

Stort tack för ditt omdöme!
Vad hÀrligt att höra att du Àr jÀttenöjd med bemötandet och hjÀlpen.

BĂ€sta banken

BĂ€sta banken

22 januari 2026

Hej Hasan,

Tack sÄ mycket för det fina omdömet!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Tack för sĂ„ snabb Ă„terkoppling och för

Tack för sÄ snabb Äterkoppling och för hjÀlp att kunna samla krediter och lÄn som i sin tur hjÀlper till en minskad mÄnadskostnad och ett bÀttre levande till att börja om .

20 januari 2026

Hej Helen,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att snabb Äterkoppling och hjÀlpen med att samla lÄn gjorde skillnad för dig och bidrog till en lÀgre mÄnadskostnad.

Denna fantastiska kvinna pÄ Collector

Denna fantastiska kvinna pÄ Collector som hjÀlp mig vid tidigare, hjÀlpte mig otroligt mycket nu oxÄ.

Hej Sebastian,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du fick sÄ bra hjÀlp igen. Vi blir verkligen glada av att höra detta.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

ÖvervĂ€ldigad, med glĂ€dje. Tack sĂ„ mycket Collector Bank.

Min överblick över Collector Bank Àr tillfredsstÀllande som privatperson, jag Àr övervÀldigad och mycket tacksam för krediten och hoppas kunna vara det.

Hej John,

Stort tack för ditt fina och hjÀrtliga omdöme!
Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd och att vi kunnat hjÀlpa dig pÄ ett sÀtt som kÀnns bra. Tack för ditt förtroende.

Toppen

Toppen! Bra, snabb och bra service.

Hej Malin,

Stort tack för dina fina ord!

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Helt omöjliga att ha med att

Helt omöjliga att ha med att göra...Helt sjuka rÀntor och ett nÀstan obefintligt belopp i amortering.. inte tillmötesgÄende för 5 öre...ne sÀmsta villkoren nÄgonsin HÄll er borta frÄn detta företag tyvÀrr mÄste jag vara kvar med skiten i 12 Är till....

17 januari 2026

Hej Jesper,

Tack för att du delar din upplevelse.
VĂ„r lĂ„n Ă€r annuitetslĂ„n, vilket innebĂ€r att mĂ„nadsbeloppet Ă€r detsamma över tid, men att fördelningen förĂ€ndras – amorteringen successivt ökar och rĂ€ntekostnaden minskar över lĂ„nets löptid.

RÀntan Àr baseras pÄ en samlad kreditbedömning och kan dÀrför variera. Vi tar till oss av din feedback och du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss om du vill att vi gÄr igenom ditt lÄn och villkor mer i detalj. Du nÄr oss pÄ lana@collector.se

BĂ€sta bank!

BÀsta bank,som hjÀlpa att lösa Ditt behovs- konstruktiv,snabbt och enkelt.

15 januari 2026

Tack för de fina orden!
Vad roligt att höra att du upplever oss som en bank som hjÀlper till att hitta konstruktiva, snabba och enkla lösningar.

BĂ€sta

Gick jÀtte bra och smidig med ansökan tack för att ni litar pÄ oss jag kommer göra allt gör att visa min tacksamhet för att bli av med smÄ krediter ochcsamla alla smÄ lÄn under ett tak .

15 januari 2026

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att ansökan gick smidigt och att du Àr nöjd med att samla dina lÄn hos oss. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende.

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Har fortfarande inte fÄtt pengarna

Har fortfarande inte fĂ„tt pengarna utbetaltđŸ«€ De tar betydligt lĂ€ngre tid Ă€n tre dagar. ( utbetalning pĂ„gĂ„r) NĂ€r dĂ„?
Kollar kontot varje dag men inget hÀnder.

3 januari 2026

Hej Elisabeth,

Vi beklagar att utbetalningen inte gÄtt sÄ snabbt som förvÀntat, vanligtvis tar en utbetalning 2-3 bankdagar.

Om du fortsatt inte har mottagit dina pengar, sÄ Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss sÄ vi kan kika nÀrmre pÄ vad som kan ha hÀnt.
DÄ nÄr oss pÄ lana@collector.se.

Snabb

Snabb, personlig och korrekt handlÀggning av mitt Àrende.

14 januari 2026

Hej Robert,

Tack för de fina orden!
HÀrligt att höra att du Àr nöjd med bÄde bemötandet och hanteringen.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Tacksam för en snabb hantering av

Tacksam för en snabb hantering av mindre lÄn till ett, sÄ att min mÄnadskostnad blev lÀgre.

13 januari 2026

Hej Malin,

Tack för dina fina ord!
Vi Àr glada att processen gick smidigt och att resultatet blev en lÀgre mÄnadskostnad för dig.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Skulle egentligen bara rÀtta till en

Skulle egentligen bara rĂ€tta till en sak men fick sĂ„dant stöd med att fixa andra saker ocksĂ„ sĂ„ att det blev Ă€nnu bĂ€ttređŸ™ŒđŸ»

13 januari 2026

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du fick hjĂ€lp med mer Ă€n du först tĂ€nkt och att det gjorde upplevelsen Ă€nnu bĂ€ttre 🙌

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer