Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett lÄn med en mycket förmÄnlig rÀnta och min mÄnadskostnad har minskat avsevÀrt. Ansökningsprocessen var enkel och snabb, och jag fick tydlig informati... Se mer
Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen
Collector erbjuder privatlĂ„n och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton till privatpersoner och företag. Med fokus pĂ„ sund och hĂ„llbar kreditgivning hjĂ€lper Collector kunder att lĂ„na tryggt utan sĂ€kerhet. Collector Ă€r ett varumĂ€rke inom Norion Bank (tidigare Collector Bank) som grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som Ă€r noterat pĂ„ Nasdaq Stockholm.âŻ
Lilla Bommens Torg 11, 411 04, Göteborg, Sverige
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Svar frÄn Collector
VÀldigt vÀnligt bemötande och gör allt för att kunden ska bli nöjd med lösningen.
Snabba pÄ Äterkoppling och finns chans utöver de vanliga att fortsÀtta hjÀlpa till sÄ Àven rÀntan blir lÀgre Àn andra banker.
Nöjd med fem stjÀrnor och tack speciellt till Fabian som haft ett otroligt driv för att fÄ till en bra lösning och sÄ vÀnlig samt trevlig och hjÀlpsam.

Svar frÄn Collector
Snabb, effektiv och pÄlitlig service. Jag Àr mycket nöjd.

VÀldigt trevlig person och ödmjuk 10/10 till han som jag pratade med

Svar frÄn Collector
Der gick fort och var vÀldigt smidigt

Svar frÄn Collector
Snabbt och enkelt inga konstigheter

Svar frÄn Collector
Snabb hantering och dessutom sÀnkte min mÄnadskostnader genom att samla lÄn och krediter! Kan Varmt rekommenderar Collector

Svar frÄn Collector
Proffesionellt samt högt betyd om tydlighet i upplÀgget

Svar frÄn Collector
Snabb handlÀggning och bra villkor.

Svar frÄn Collector
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.