Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett lÄn med en mycket förmÄnlig rÀnta och min mÄnadskostnad har minskat avsevÀrt. Ansökningsprocessen var enkel och snabb, och jag fick tydlig informati... Se mer
Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen
Collector erbjuder privatlĂ„n och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton till privatpersoner och företag. Med fokus pĂ„ sund och hĂ„llbar kreditgivning hjĂ€lper Collector kunder att lĂ„na tryggt utan sĂ€kerhet. Collector Ă€r ett varumĂ€rke inom Norion Bank (tidigare Collector Bank) som grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som Ă€r noterat pĂ„ Nasdaq Stockholm.âŻ
Lilla Bommens Torg 11, 411 04, Göteborg, Sverige
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Mycke bra bemötande lyhörd kunde utmÀrkt sitt jobb , fick mycket bra hjÀlp .

Svar frÄn Collector
Bemötande och viljan att hjĂ€lpa med ett professionellt sĂ€ttđ

Svar frÄn Collector
Som pensionÀr sÄ Àr man inte sÄ duktig pÄ data men Collector skötte allt smidigt och var vÀldigt hjÀlpsam.
Fick bÀttre rÀnta sÄ jag kunde lösa ett annat lÄn. Stor guldstjÀrna till Peter.

Svar frÄn Collector
Collector ringde mig och frÄgade hur minna lÄn sÄ ut idag. Och jag fick ett bÀttre erbjudande Àn vad jag hade innan.

Svar frÄn Collector
Hur i h*lvete kan man ta och erbjuda ett lÄn man ska signera nÀr man inte sökt nÄgot. J*vla as. Jag ska polisanmÀla er.
Jag svarade den 30 Mars till din mail vad som hÀnt och idag den 7 Maj sÄ har jag fortfarande inte hört nÄgot frÄn er. Och nu behöver ni verkligen inte göra det heller. Att lÄsas bry sig nÀr man fÄr ett dÄligt betyg, men inte göra det i verkligheten visar er mentalitet.

Svar frÄn Collector
Det verkar vara en seriös aktör. Noggrann med uppgifter.

Svar frÄn Collector
Större delen av gĂ„ngerna jag försöker logga in pĂ„ eran app eller via webben sĂ„ misslyckas det.Tidigare recensioner talar ocksĂ„ för att detta varit ett stort problem under flera Ă„r, hur Ă€r det ens möjligt 2026 att man inte fĂ„r till problemet pĂ„ flera Ă„r utan hĂ€nvisar till Android?đ€

Svar frÄn Collector
Mycket bra. MÄna om att jag fick det bÀsta avtalet. Rekommenderar

Svar frÄn Collector
JÀttebra lÄn, fick tips av kollegor. Behöver medel snabbt till bil och lÀgenhetsrenoveringar.

Svar frÄn Collector
Servicen frÄn dom som jobbar pÄ collector Àr helt underbar .
Man mĂ€rker att detta företag verkligen vill hjĂ€lpa sina kunder till de bĂ€sta . Ăr sĂ„ nöjd med denna bank . Tusen tack för all er hjĂ€lp

Svar frÄn Collector
GÄr inte att logga in med BankID.

Svar frÄn Collector
Det jag lÀste sÄg bra ut & det gick smidigt

Svar frÄn Collector
Har nu under ett halvÄrs tid försökt starta ett sparkonto för företag hos Collector, men uslare kundservice fÄr man leta efter. Verkar som att deras sparrÀntor bara Àr marknadsföring och de vill egentligen inte ha nÄgra nya kunder. Eller sÄ vill de inte anstÀlla nÄgra fler som jobbar i kundtjÀnsten. Har haft samma problem med ansökningar för tvÄ olika företag. LÄngt mellan svar pÄ ansökningen, vill plötsligt ha nÄgot slumpmÀssigt dokument, och sedan besked att ansökan lÀggs ned dÄ det gÄtt för lÄng tid och att man kan ansöka pÄ nytt... FöreslÄr att ni inte ödslar nÄgon tid pÄ dessa klÄpare.

Svar frÄn Collector
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.