Collector  Omdömen 2 851

‱
TrustScore 4.5 av 5

4,5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

Med hÀnsyn till 437 recensioner, recensenterna hade en enastÄende upplevelse med det hÀr företaget. Kunderna Àr mycket nöjda med personalen, som beskrivs som professionell, hjÀlpsam och engagerad. MÄnga uppskattar den snabba och smidiga servicen samt det utmÀrkta bemötandet. KundtjÀnsten fÄr ocksÄ beröm för att vara i toppklass, med tydlig information och en enkel anvÀndarupplevelse. Vissa kunder har dock upplevt lÄngsamma svarstider frÄn kundtjÀnsten och att det kan ta tid att fÄ Àrenden hanterade. En minoritet av anvÀndarna har Àven rapporterat problem med att Àndra personuppgifter och att processen för att öppna konto kan vara tidskrÀvande.

Ämnen som oftast nĂ€mns

Staff

Kunder uttrycker stor tillfredsstÀllelse med personalen. MÄnga recensenter lyfter fram medarbetarnas... Se mer

Service

Kunder hade positiva upplevelser med service. MÄnga rapporterar snabba beslut och smidig hantering, dÀr... Se mer

Customer service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med kundtjÀnsten. MÄnga uppskattar det professionella... Se mer

User experience

Recensenter belyser positiva aspekter av anvÀndarupplevelsen. MÄnga kunder uppskattar hur snabbt och smidigt... Se mer

Response time

Recensenter nÀmner tvetydig feedback om svarstider. Vissa kunder upplevde snabb hantering och bra bemötande,... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett lÄn med en mycket förmÄnlig rÀnta och min mÄnadskostnad har minskat avsevÀrt. Ansökningsprocessen var enkel och snabb, och jag fick tydlig informati... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr vÀldigt nöjd pÄ Isak Ellerström som var min Kontaktperson under processen. Han var effektiv och mycket hjÀlpsam. Slutresultatet blev Ànnu bÀttre Àn jag kunde drömma om. Jag har fÄtt möjlighet a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag Àr nöjd och tacksam för hjÀlpen och uppföljningen tills allt var klart. Bra bemötande, engagemang och jÀtte trevlig personal. All information Àr tydlig. Fem stjÀrnor till Anton W. som hade mycket... Se mer

1. Bank

Collector erbjuder privatlĂ„n och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton till privatpersoner och företag. Med fokus pĂ„ sund och hĂ„llbar kreditgivning hjĂ€lper Collector kunder att lĂ„na tryggt utan sĂ€kerhet. Collector Ă€r ett varumĂ€rke inom Norion Bank (tidigare Collector Bank) som grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som Ă€r noterat pĂ„ Nasdaq Stockholm.

4,5

1 stjÀrna

Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Mkt bra

Enkelt, korrekt och snabbt!

20 april 2026

Hej Jan,

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

JĂ€tte trevligt samtal med kunnig

JÀtte trevligt samtal med kunnig personal. Fick hjÀlp pÄ bÀsta sÀtt

17 april 2026

Hej Lars Erik,

Tack för dina fina ord!
Vad roligt att höra att du fick bra hjÀlp och upplevde samtalet som trevligt.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, inga lÄnga telefonköer, smidiga lösningar

17 april 2026

Hej Peter,

Stort tack för din fina omdöme!
Vad roligt att höra att du upplevde bÄde bemötandet och servicen som smidig.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bra bemötande och effektiv kund

Bra bemötande och effektiv kund service. SnÀlla förtsÀtta sÄ.

15 april 2026

Hej Evita,

Stort tack för dina fina ord! Det glÀder oss verkligen att du Àr nöjd med bÄde bemötandet och servicen.

Vi ska sjÀlvklart fortsÀtta göra vÄrt bÀsta för att leverera samma nivÄ framöver.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Har försökt bli kund i 3 mÄnader

Jag ansökte om sparkonto i fem olika nischbanker i januari. Det tog mellan 1 timma och 3 dagar pÄ fyra av bankerna att öppna kontot. Collector har Ànnu inte lyckats och idag Àr det 15 april. Efter flera pÄtryckningar bÄde via telefon och mail sÄ meddelar banken samma sak varje gÄng, vi har högt tryck nu sÄ det kan dröja lite.

Vilken fullstÀndigt vÀrdelös bank som inte klarar att onboarda en kund pÄ 3 mÄnader. Jag tror det Àr rekord i idioti oavsett vilken branch man pratar om.

15 april 2026

Hej Göran,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att din ansökan har tagit sÄ lÄng tid.
Vi har för nĂ€rvarande ett högt tryck, vilket tyvĂ€rr pĂ„verkar vĂ„ra handlĂ€ggningstider – men vi hĂ„ller helt med om att tre mĂ„nader Ă€r alldeles för lĂ€nge.

Om du fortfarande inte har fÄtt hjÀlp i ditt Àrende Àr du varmt vÀlkommen att kontakta mig direkt pÄ oskar.andersson@collector.se, sÄ ser jag till att hjÀlpa dig vidare.

VÀnliga hÀlsningar,
Oskar

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Lyssnade in kundens behov och gav en

Lyssnade in kundens behov och gav en bra, effektiv service.

14 april 2026

Hej Heléne,

Tack för dina fina ord!
Det betyder mycket för oss att du upplevde att vi lyssnade pÄ dina behov och kunde hjÀlpa dig pÄ ett bra sÀtt.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt
Inga konstigheter

12 april 2026

Hej HÄkan,

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du upplevde det som bĂ„de snabbt och enkelt, precis som vi vill ha det – Inga konstigheter!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snabb behandling och skönt att ha en

Snabb behandling och skönt att ha en person som jag lÀtt kan ringa och diskutera med. Professionellt bemötande med kunden i fokus.

8 april 2026

Hej Petra,

Tack snÀlla för ditt fina omdöme!
Vad hÀrligt att höra att du uppskattar bÄde den snabba hanteringen och vÄrt bemötande.

BĂ€sta Collector

Jag har varit kund hos Collector i flera Är,Àrlig talat personalen Àr super duktiga,engagerst och profesionella.

7 april 2026

Hej Abbe,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har varit kund hos oss under flera Är!
Det glÀdjer oss att höra att du uppslattar vÄr personal sÄ mycket!

REKOMMENDERAS

Trevliga att prata med â˜ș deras app Ă€r enkel och lĂ€tt att förstĂ„ 👍 Om jag rekommenderar Collector ⁉ Absolut till 100 % !!

1 april 2026

Hej Eva,

Stort tack för dina fantastiska ord!
Vad roligt att höra att du gillar bĂ„de bemötandet och appen – och extra kul att du rekommenderar oss!â˜ș

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Felix Lundgren pÄ collector bank var

Felix Lundgren pÄ collector bank var vÀldigt hjÀlpsam och tydlig, samt kunnig pÄ sitt jobb, det kÀndes tryggt att diskutera med honom och fÄr information, jag respekterar honom varmt

30 mars 2026

Hej Mostafa,

Vad roligt att höra att du Ă€r sĂ„ nöjd med Felix – vi Ă€r glada att ha honom i vĂ„rt team. Jag ska sjĂ€lvklart föra dina fina ord vidare till honom.

VÀnliga hÀlsningar,

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Raka puckar!

Inget tjafs, inget lull.
Snabba beslut och verkstÀllande av besluten.
FörvÀntade mig 3-5 bankdagar. Det hÀnde pÄ dagen beslutet togs.
Mycket imponerad!

27 mars 2026

Hej Tomas,

Tack för ditt fina omdöme!
Kul att höra att allt gick snabbt och smidigt – precis sĂ„ vi vill ha det, inga konstigheter.

Bra omhÀndertaganden

Bra omhÀndertaganden. Bra personal och otroligt bra bemötande .

26 mars 2026

Hej Marcus,

Det glÀdjer oss att höra att du Àr nöjd med bÄde bemötandet och vÄr personal.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snabbt & trygg bĂ„de ansöka via nĂ€tet

Snabbt & trygg bĂ„de ansöka via nĂ€tet eller tillsammans med handlĂ€ggare 🙏

24 mars 2026

Hej Peter,

Vad rolig att höra att ansökningsprocessen fungerade smidigt och kÀndes trygg, bÄde digitalt och med hjÀlp av handlÀggare.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer