Reservering goed en snel via de app kunnen regelen. Ook daar de openstaande bedragen snel en makkelijk kunnen betalen. Tijdens de reservering heel gemakkelijk foto's kunnen maken waardoor we toegang... Se mer
Det här tycker kunderna
Het installeren van de app zou simpeler kunnen (b.v. ingeven van datums) en inspectie van krasjes e.d. gaat bij een bemenste verhuurder makkelijker en sneller. Verder helemaal in order, alles werkt... Se mer
Företaget har svarat
Voor het eerst gebruikt gemaakt vd diensten van Cofleet en bestelbus gehuurd. Gemakkelijk proces in klantvriendelijke app. Alles gaat via de app, ook als je de auto op gaat halen. Foto's maken... Se mer
Företaget har svarat
Ik zou om 22 uur de auto inleveren, maar door brand bij de buren mochten wij ons huis niet in, dus we kunnen de bakwagen niet uitladen. Na 1 belletje werd zonder problemen de huurtijd verlengd tot 8... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij CoFleet geloven we dat mobiliteit flexibel, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Wij bieden een innovatieve deelverhuurdienst voor bedrijfswagens die perfect aansluit bij de behoeften van zowel ondernemers als particulieren die af en toe een bedrijfswagen nodig hebben. Of je nu slechts een paar uur, dagen of weken per maand een bedrijfswagen nodig hebt, bij CoFleet ben je aan het juiste adres. Via onze gebruiksvriendelijke app kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week eenvoudig en snel een bedrijfswagen boeken, openen en verlengen – zonder gedoe en met volledige controle. Download de CoFleet app en ontdek hoe makkelijk huren nu is!
Kontaktuppgifter
IJsselweg 49, 7061 XV, Terborg, Nederländerna
- 085 7606550
- info@cofleet.nl
- cofleet.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Personenbus huren via Cofleet
Onlangs hebben we via Cofleet een personenbus gehuurd, en over het algemeen was de ervaring prima. De app is erg gebruiksvriendelijk – reserveren, openen en afsluiten ging allemaal vlot en zonder gedoe. Hierdoor waren we snel onderweg, wat zeker een pluspunt is.
Echter, bij het ophalen viel het op dat de bus niet goed schoon was. Er lag nog afval van de vorige huurders, wat niet echt een fijne start was. Daarnaast kregen we regelmatig storingsmeldingen tijdens het gebruik, wat soms voor wat onzekerheid zorgde. Gelukkig konden we gewoon doorrijden, maar het was toch een minpunt.
Al met al is Cofleet een handige optie voor het huren van een bus, maar de schoonmaak en technische staat mogen beter. Met wat extra aandacht op deze punten zou de ervaring een stuk aangenamer zijn.

Svar från Cofleet
Scherp geprijsd, auto als geadverteerd
Scherp geprijsd. Wagen zoals geadverteerd. Vrij nieuw. App was duidelijk. Wel alles zelf (dubbel) checken. Mistte alleen wat informatie over reeds gereden km e.d.

Procedure perfect
De verlenging van 1,5 uur kostte mij €60. Flink aan de prijs. Procedure perfect een dikke 10

Svar från Cofleet
Goede personenbus, perfecte service! Via de app, erg makkelijk!!!
Goede personenbus. Ontzettend makkelijk huren via de app, écht perfect!

Fatastische service
Fatastische service! Alles via de app goede en duidelijke instructies en alles werkte perfect. Bus schoon en fris!
Volgende keer zeker weer ! ;-)

Super makkelijk..uitstekende service
Super makkelijk..uitstekende service. Zeer fijne bus
Hele makkelijke manier om te huren.
Hele makkelijke manier om te huren.
Wel even opletten dat je de stappen goed zet maar de app ondersteunt daarbij.
Bus had ook schade binnenin en dat hebben we telefonisch doorgegeven en erg vriendelijk en goed afgehandeld
Top ervaring!!
Een hele makkelijke manier om een bus te huren.
We hadden bij afronden de sleutel in het dashboard vakje gelegd maar dit moest met de magneet waardoor we de rit niet konden afronden. Gebeld, vriendelijk te woord gestaan en opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een hele prettige ervaring was. We gaan dit zeker vaker doen.
Super makkelijk
Super makkelijk. Mooie bus die klaarstaat op het aangegeven punt .
Probleempje met afsluiten bus maar via helpdesk alles binnen paar minuten opgelost . Echt top service.
Super handige app, zeer gebruiksvriendelijk
Wat een ontzettend gemakkelijke manier van huren is dit...
Je maakt eenvoudig een profiel of account aan en een afspraak plannen is ook heel ideaal.
Voor ons was dit een ontzettend fijne oplossing, omdat het niet haalbaar was om binnen openingstijden een bus te huren, op te halen en weer te brengen.
Nu kan dit op je eigen tijd. Heel erg fijn!
Goede bus fijne middag gehad
Superhandig was dit
Superhandig was dit. Het wad alleen een beetje onduidelijk voor mij of ik
na een halve dag nog voor losse uren extra kon reserveren. In de app zag ik dit niet staan. Ook stond er in veelgestelde vragen niet wat de meerkosten waren per km. Wellicht een handige toevoeging. Ik kon dat op de app niet makkelijk terugvinden.
Mvg Alexander
Prima manier van overhuizen
Top hoor, app werk super. De accu was leeg gegaan door te vaak de laadklep te gebruiken zonder dat de motor liep. Geen probleem, meneer kwam meteen met een starter en het was met 20 minuten verholpen. Aanrader
Heel makkelijk via de app te gebruiken…
Heel makkelijk via de app te gebruiken super geregeld top
Wat een goed concept!!
Handige app!
Ik kon gemakkelijk via de app een paar uur een busje huren. Erg handig en veel voordeliger dan gelijk een hele dag huren!
Super handige app
Super handige app. We zagen een leuke kast bij de Ikea en we hadden even snel een bus nodig. Met de app konden we de bus makkelijk en snel bij ons in de buurt ophalen en zo weer op dezelfde plek achterlaten nadat we de bus niet meer nodig hadden. De borg stond ook binnen een dag weer op onze rekening. Hier gaan we zeker vaker gebruik van maken!
Gebruiksvriendelijke app
Gebruiksvriendelijke app. Mooie toevoeging aan traditionele verhuur activiteiten.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.