Banner for COCOmaison Nederland

COCOmaison Nederland Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Samantha heeft mij ontzettend goed geholpen met het zoeken van een product waar ik erg specifiek in was . Ik had een duidelijk beeld van wat ik mooi vond, en Samantha ( en magazijnmedewerkers) heeft e... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duidelijke website, bezorgtermijn kun je bij bestelling aangeven. Klantenservice reageert snel. Mijn vraag was of de bezorger het pakket bij de voordeur achter kon laten. Dat kon volgens de Klanten... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het vloerkleed Timeless Arawood in de kleur koper besteld. Erg tevreden mee. Ook de levering liep soepel: zelf één bezorgmoment gepland, dag vooraf een tijdsblok gekregen en restant bedrag kunnen pinn... Se mer

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Butik med vardagsrumsmöbler
  3. Möbelaffär

Om COCOmaison Nederland

Skrivet av företaget

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison helpt je bij het creëren van een plek die laat zien wie jij écht bent!

verlichting wanddecoratie

kleinmeubelen woonaccessoires

woontextiel tuinmeubelen

Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

141 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snel en correct

Snel en correct. Netjes verpakt. Zie nog veel meer moois. De bezorgdienst is altijd op tijd.
Mooie kwaliteit.

28 juli 2026

Beste Aafke,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze bezorgdienst. Dit compliment zullen wij ook zeker aan ze doorgeven.

Ik hoop het product naar wens is en mochten wij in de toekomst iets voor je betekenen dan horen wij dit uiteraard graag!

COCO Maison💐

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles ging prima en snel

Alles ging prima en snel. En hele goede kwaliteit.

25 juli 2026

Beste José,

Dankjewel voor je positieve review. Wij zijn blij te horen dat de levering snel en naar tevredenheid is verlopen. Net als dat de producten.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij COCO Maison!🌷

Nou, mooie decoratie

Nou, ik ben heel erg blij met de kussens, n keer wat anders op mijn hoekbank, zeer tevreden
Gewoon prachtig je kunt ook voelen dat het kwaliteit is, en ik had n koopje dat vond ik ook leuk

24 juli 2026

Goedemiddag Julia,

Bedankt voor je positieve review.😊
Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over je kussens en dat ze precies de nieuwe uitstraling aan je hoekbank geven waar je naar op zoek was. Ook mooi om te horen dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet.
We wensen je veel plezier met je nieuwe kussens!✨

Tot ziens bij COCOmaison💐

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Contactformulier

Hi! Ik probeer sinds zondag in contact met jullie te komen via het contactformulier, maar heb tot op heden nog geen antwoord mogen ontvangen. Hoe kan ik met jullie in contact komen? Alvast bedankt!

26 juli 2026
Omdöme utan inbjudan

Goedemiddag Kim,

Bedankt voor je bericht.
We vinden het vervelend om te horen dat het nog niet is gelukt om contact met ons te krijgen.
We hebben helaas geen contactformulier op jouw naam ontvangen. Als je contactformulier betrekking had op een bestelling via één van onze verkooppunten en je daarbij een ordernummer hebt ingevuld, dan wordt dit formulier automatisch doorgestuurd naar het betreffende verkooppunt.

Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken we je vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice via 088 - 203 94 30. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur en helpen je graag verder.

COCOmaison

Liebe Silke,

Vielen Dank für deine positive Review.

Es freut uns zu hören, dass du mit der Qualität unserer Produkte zufrieden bist. Außerdem freut es uns zu erfahren, dass die Lieferung deiner Bestellung reibungslos und pünktlich verlaufen ist.

Wir wünschen dir viel Freude mit deinem Einkauf.

Wir freuen uns schon jetzt auf deinen nächsten Einkauf bei uns!

Mit freundlichen Grüßen,

Das Team von Coco Maison

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De poef hadden wij donderdagochtend…

De poef hadden wij donderdagochtend besteld.
En was vrijdagmiddag al in huis.
Geweldig.
Jullie zijn een voorbeeld voor velen dat het dus wel zo kan gaan.
De poef ziet er heel goed uit.
En heerlijk in gebruik.

23 juli 2026

Goedemiddag Dirk,

Bedankt voor je mooie review!😊
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat de poef al de volgende dag bij je in huis was. Ook leuk om te horen dat de poef zo goed bevalt. We doen ons best om bestellingen snel en zorgvuldig te bezorgen, dus het is fijn dat je dit zo hebt ervaren.
We wensen je veel plezier met je nieuwe poef!✨

Tot de volgende keer bij COCOmaison🌷

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijk website en weet wat je…

Duidelijk website en weet wat je verwachten kunt ook de levering ging goed en korrect

18 juli 2026

Goedemiddag Lida,

Hartelijk bedankt voor jouw positieve review.

Super om te vernemen dat onze website een duidelijk beeld geeft van onze artikelen en de verwachtingen ingelost heeft.

Ook fijn om te horen dat de levering correct, vlot en naar wens verlopen is.

Graag wensen we jou veel plezier met jouw aankoop!

Coco Maison

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en duidelijke…

Snelle levering en duidelijke communicatie

15 juli 2026

Bedankt voor je positieve review!😊
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling.
We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij COCO maison 💐

Keurig behandeling

Keurig behandeling

13 juli 2026

Beste Els,

Bedankt voor jouw positieve review.

Geweldig om te horen dat onze dienstverlening aan je verwachtingen heeft voldaan!

Veel plezier gewenst met jouw aankoop!

Coco Maison

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hey artikel was precies wat ik er van…

Hey artikel was precies wat ik er van verwachte.

10 juli 2026

Beste Anita,

Veel dank voor jouw postitieve reactie.

Super dat het artikel exact was zoals je verwacht had!

Geniet van jouw aankoop!

Het Coco Maison Team

Snelle service mooie product

Snelle service mooie product

13 juli 2026

Goedemiddag Ana Maria,

Hartelijk bedankt voor jouw postitieve review.

We vinden het fijn dat je tevreden bent van de vlotte dienstverlening.

Wat leuk om te horen dat je onze producten zo mooi vindt!

Veel plezier met jouw aankoop!

Hartelijk bedankt voor jouw positieve review.

We vinden het leuk om te vernemen dat je tevreden bent van de manier waarop de retour werd behandeld.

Hopelijk mogen we binnenkort opnieuw verwelkomen bij onze webshop of in 1 van onze winkels.

Beste Mirella,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat de spullen allemaal naar wens zijn en dat ook je bestelling netjes en goed verpakt is binnengekomen.

Wij hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop en mochten wij iets in de toekomst voor je kunnen betekenen dan horen wij dit uiteraard graag!

Met zonnige groet,
COCO Maison💐

Beste Corien,

Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen en wij hopen dit niveau dan ook zeker te mogen behouden.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij COCO Maison!🌻

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Netjes geregeld

28 juni 2026

Goedemiddag Peter,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
We zijn blij om te horen dat je bestelling tot aan levering naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier van je aankoop en tot de volgende keer bij COCOmaison! 🌷

Goedemiddag Hans,

Hartelijk bedankt voor jouw positieve review.

Leuk om te horen dat de levering vlot verlopen is. Super om te weten dat de kussens naar wens zijn.

Veel plezier met de kussens!

Met vriendelijke groeten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was een goede ervaring omdat het…

Het was een goede ervaring omdat het artikel exact bleek zoals omschreven en de foto’s en de levering zeer vlot ging.

18 juni 2026

Bedankt voor je mooie review!😊
Wat fijn om te lezen dat het artikel precies voldeed aan je verwachtingen en dat de foto's een goed beeld gaven van het product. Ook zijn we blij dat je tevreden bent over de snelle levering.
Heel veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer!✨

Tot de volgende keer COCOmaison💐

Helemaal top!…

Eerdere bestelling gedaan wat veel vertraging heeft opgelopen. Kreeg als compensatie van hun een cadeaubon en excuses toegestuurd ! Natuurlijk meteen weer iets nieuws uitgezocht wat ik binnen een dag mocht ontvangen. Zeer netjes afgehandeld , reden genoeg om hier je aankoop te doen . Bedankt!

10 juni 2026

Goedemiddag Roy,

Bedankt voor je positieve review!😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je onze service en de afhandeling van je bestelling waardeert.
We wensen je veel plezier van je nieuwe aankoop en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn ✨

Tot de volgende keer bij COCOmaison!💐

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kwaliteit van spullen en zeer…

Super kwaliteit van spullen en zeer snelle service! 👌🏼

8 juni 2026

Goedemiddag Anet,

Bedankt voor je positieve review!😊
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en de snelle service. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij COCOmaison 💐

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie sierkussens en prima service

Mooie sierkussens en prima service, ook retour en ruilen gaat echt top!

4 juni 2026

Goedemorgen,

Dankjewel voor je positieve review!😊
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de sierkussens én onze service! We streven ernaar om onze klanten een prettige ervaring te bieden, van aankoop tot eventuele retour of omruiling, en we zijn blij om te horen dat je dit zo hebt ervaren.
We wensen je veel plezier van je aankoop en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!✨

Tot ziens bij COCOmaison!💐

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.